Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zatlers nobāl Sprūdža priekšā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
«Kāpēc neviens viņu nezina» nav tāds īsti labs arguments - diezgan daudz ir sēņu veču, par kuriem wisko zina, nu un? labāk, ka neko nezina, wiskas labs arī var atklāties, nekā, ka zina, ka plānprātiņš kopš ieņemšanas brīža, zog, slimo ar disleksiju, eholāliju un pedikulōzi.
haralds
h
«Kāpēc neviens viņu nezina» nav tāds īsti labs arguments - diezgan daudz ir sēņu veču, par kuriem wisko zina, nu un? labāk, ka neko nezina, wiskas labs arī var atklāties, nekā, ka zina, ka plānprātiņš kopš ieņemšanas brīža, zog, slimo ar disleksiju, eholāliju un pedikulōzi.
ha
h
2009. gadu Sprūdža uzņēmums beidza ar seši darbiniekiem, bet gada pārskatā - 30 000 latu zaudējumi. Personiskās kredītsaistības ap 250 000 latu.
re kā
r
Nožēlojama kandida 19.08.2011 12:58 Ziņot! šis Skrūdžs man ir melojis acīs skatoties. Neko labu nevar gaidīt.
sprudzs
s
Pirmais izgājiens = MELI! Zatlera partijas MELI Latviešu tautai! Man ir diploms!
Vita
V
Kaut kāds diploms jau viņam ir...tāds - nekāds!
  • 0
  • 0
jaunums
j
Nemākuļu partija
piekrītu
p
tikko skatījos LTV, tur bija Sprudzs un dombrovskis. nožēlojami. Divi plānprātiņi.
Nu nē!
N
VJač. Dombrovskis ir gudrs cilvēks, un man ir aizdomas, ka viņam pat prātā neienāca, ka sprukstiņam nav pat augstākās izglītības!
  • 1
  • 0
jumors
j
Nu ja jau katru, kas atver muti, varēs aplikt pirmajā piegājienā, biedrīši, te nekas nemainīsies līdz pasaules plūdiem- (tad nu reiz gan kaut kas mainīsies). Man arī patīk ierēkt, bet šejienes "gudro duets" ar vienādiem sākumburtiem ir tik neglābjamas viduvējības, ka pat smiekli nenāk. Loģika superīga- kas prot sev raust, tas labākais saimnieks? Tad jau Sprūdža neraža, ka vēl pārāk daudz nav sarausis! Būtu biezāka ķeša, abi S klanītos līdz zemei?. Reformas tāpēc jau ir reformas...
spunde
s
Ja tā ir patiesība, tad nožēlojami...
velta
v
Es šo visu saucu par Zatlera šovu...
voldis nezin kas sarkanais krusts
v
izcila oranža kompānija, par tiem vairs neviens nebrīnās
xm
x
Jā, Šlesers bija vadīis milzīgus uzņēmumus, piemēram, xm... Piemēram, ko? Sakārtoja lietas ar norvēģiem, kā dēļ mums ir nevis savs veiksmes stāsts - Maxima, bet gan nekā nav. Ka tik palielīt savu maizes devēju Točam, ne tik sen oficiāli bija PR LPP/LC pakārtotā valsts uzņēmumā.
:)
:
un prichom te Slesers, ka mums nav sava Maxima? Tjipa butu bijis labak ja nebutu neviena veikala un izveles, un tad balelinji par nezheligam cenam, plestu savejiem devinjas adas?
  • 2
  • 4
HDD
H
"...Šleseram arī nebija augstākās izglītības, kad viņš 28 gadu vecumā kļuva par ekonomikas ministru, viņš gan bija vadījis lielus uzņēmumus, piesaistot simtiem miljonu ārvalstu investīcijās... "(C) - - - - - Jā, piesaistīja gan, tikai kādus... tos, kas izveidoja lielveikalu ķēdi, kura neiepirka Latvijas zemnieku ražojumus, bet iepirka no Eiropas, - Nīderlandes ar ķīmiju pārsātinātos dārzeņus, no Spānijas, Polijas ar ķimikālijām apstrādātos augļus, pienu no Lietuvas un cūkgaļu no Igaunijas, utt. Tā kā Latvijas zemniekiem ES subsīdijās ir vismazākie maksājumi, tad viņi, nebūdami spējīg konkurēt ar vairāk subsidētajiem ražotājiem, pārtrauca savu cīņu par eksistenci Latvijā un lielā skaitā pameta Latviju. Ja zemnieku skaits, kas aizbrauca ir ap 50 tūkstošiem, tad pa 5 prombūtnes gadiem, pelnot ārzemēs 12000 Eu/gadā (kas ir visai mazs atalgojums) tur uz rokas ir saņēmuši 3 miljardus Eu un mītnes zemes valstīm radījuši vismaz tik pat lielu IKP. Kad autora elks - Šlesers sludināja "gāzi grīdā" politikā, tad veicināja Latvijas ekonomikas kolapsu un zaudējumus banku krīzē, kas daudzkārt pārsniedz tās viņam panākumos pierakstītās investīcijas. - - - - Ir aizdomas, ka Točs ir Šlesera stipendiāts....
Baiba
B
Šoreiz Točam ir taisnība! Man kauns par zalleriešiem! Tas fakts vien, ka jauns cilvēks nav spējīgs iegūt augstāko izglītību, bet grib būt premjers, man izsaka daudz! Es neticu viņam un uzskatu, ka viņā darbojas siles izstinkts!
  • 0
  • 0
Aizdomas man ar
A
Urbanoviča vai VL vai Lemberga
  • 2
  • 0
Vēl ir laiks
V
Vēl ir laiks vai nu puisītim pašam atkāpties, vai viņu noņemt no trases. Izdomājiet kaut ko - kaut vai mācības jāpabeidz, bērns piedzimis, labāks karjeras piedāvājums izteikts utt. Būs gan seja, gan valsts saglābta.
Zatlers strādā uz SC
Z
Varbūt Zatlers speciāli izvirza Sprūdžu, lai Bērziņš varētu pateikt, ka viņš nekvalificējas gadījumā, ja ZRP nejauši uzvar vēlēšanās! Zatlers taču bruģē ceļu Saskaņas Centram - tas katram skaidrs
  • 3
  • 1
Mārai
M
ZRP te neviens nediskreditē. Viņi diskreditē paši sevi!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas