Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zatlers nosūta Saeimai trīs likumprojektus naudas ietekmes mazināšanai politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maud
M
Hey, good to find soemone who agrees with me. GMTA.
UZMANĪBU!
U
Ieejiet portālā : > atjaunotne.lv < un nobalsojiet par to, ko V.Zatleram darīt - veidot jaunu partiju pievienoties vecajām vai aiziet no politikas!!?
muļķu zemes pavalstnieks
m
Kur palika likumprojekts par starptautiskā finanšu spekulanta - oligarha Sorosa naudas ietekmes mazināšanu, tautas ideoloģiskai apstrādei liberālisma un globalizācijas garā, pirmsvēlēšanu kampaņas laikā? Par naudas trūkumu vēlēšanu kampaņai Zatleram jāuztraucas nav,ja Ņujorkā ir tik labs,sirsnīgs un turīgs draugs.
Tukšs populisms
T
Es te kaut ko nesaprotu. Zatlers, kurš ir parakstījis vairākus acīmredzami antikonstitucionālus likumus, pēkšņi sāk tēlot kaut kādu labiņo. Kas ir noticis, Zatlera kungs? Jūs neievēlēja uz nākamo pilnvaru termiņu?
mother[cenzēts]ers
m
..ē, es arī gribētu zināt, kuru tad satversmei neatbilstošu likumu Zatlers ir parakstījis!! davai, davai klāj vaļā!!
  • 0
  • 0
Zatler- jaunu partiju!
Z
Malacis Zatler! BET Dibini jaunu partiju! Ar šito Saeimu ir cauri! Mēs gribam jaunus cilvēkus, godīgus! Nevis vecus un ar veco liberālisma ideoloģiju!
lapsa
l
Kamer oligarhi maksas partijam tikmer ari partijas kalpos oligahiem. Valstij vajag maksat partijam lai partijas kalpo valstij. Ja kada partija grib sanemt naudu no valsts un ari no oligarhiem tad vinus cietuma.
Ojārs
O
Gaidam likumprojektu par samazinātas PVN likmes noteikšanu pārtikas pamatproduktiem!
Osvalds
O
Kur ir likumprojekts par obligātās veselības apdrošināšanas atjaunošanu Latvijā?
Oskars
O
Šis ir STULBĀKAIS prezidents PASAULĒ !!!!!!! Dirsā līdējs !!!!!
vairis
v
pēkšņi tik aktīvs palicis, 4 gadus gulēja, un pēkšņi pamodās:)
ha ha
h
Zatlers taču grib taisīt savu partiju, bet naudiņas ta nav un arī nebūs. Tāpēc vajadzīgi šadi likumi - tieši tagad. Kamēr šim bija cerība palikt prezidenta krēslā, tje nebija vajadzīgi
Jukums
J
Ļoti atbalstāma prezidenta rīcība - tieši naudas lomas mazināšana vēlēšanu procesā neļaus oligarhiem kontrolēt procesu un panakt sev labvēlīgus rezultātus. Es gan vēlētos vēl radikalakus pasākumus - piemēram, grozāmo sarakstu ieviešanu vēlēšanās. Tas mazinātu partiju varu.
iznicinaja un apzaga
i
RVR, VEF, RAF, mopēdu rūpnīca "Sarkanā zvaigzne", A.Popova radiorūpnīca, Bioķīmisko preparātu rūpnīca, Rīgas laku un krāsu rūpnīca, Rīgas ķīmiskais kombināts, gumijas izstrādājumu rūpnīca "Sarkanais kvadrāts", Polietilēna izstrādājumu rūpnīca, Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca, Rīgas zvejas kuģu remonta rūpnīca, "Somdaris", "Parīzes komūna", "Rīgas tekstils". tekstilkombināts "Boļševička", Mazsalacas tekstilfabrika, "Rīgas audums", Triko veļu un apģērbu fabrika "Māra", "Rīgas adītājs", "Sarkanais rīts", "Aurora", Ogres trikotāžas kombināts. Apavu fabrikā "Pirmais maijs", "Rekords", "Ērglis", Liepājas apavu fabrika, Ādas apstrādāja fabrika "Kosmoss", kažokādas fabrikā "Elektra". Suvenīru kombināti "Māksla", "Suvenīrs"..
jaa
j
ikumsakarība 10.06.2011 18:31 Ziņot! Jau tagad kalpojam svešiem oligarhiem, tāpēc valdukam tā bija jācenšas savus oligarhus dzīvus apbērēt ,/saprotams, ar svešām duullo,baibai rociņām/
nu, re, vērts bija VZ tā censties
n
ja nekalposim saviem Oligarhiem, kalposim arzemju un tas mums pa-tiesham nekadas perspektivas nedos, jo tiem pilnigi vienalga, kaa Latvijas pamatiedzivotaji juutas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas