Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers oponē NRTP, LTV un LR vadītājiem par sabiedriskā pasūtījuma sadalīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Ko tu tur muldi par kvalitāti.It kā privātiem būtu kvalitāte.Mēsli ne kanāli.Man vajag neatkarīgu informāciju no visādiem Ēķiem,Šķēlēm ,Šleseriem un citiem mēsliem.
Likums
L
Vai tikai V.Zatlera izteikumos neslēpjas tas, ka viņa padomniece S.Kukule ir it kā labos draugos ar G.Līdaku, kuras uzdevums ir aizstāvēt komerctelevīzijas? Kuluāros runā, ka pēc likuma nobalsošanas Saeimā, Līdaka ar dažiem komerctelevīziju vadoņiem viesojās pie Valda Zatlera uz īpašām pārrunām!!! Jas tas ir tā, tad kauns par šādu atklātu komercmediju lobēšanu, jo prezidenta k-gs jau sen varēja painteresēties par medijiem kopumā!!! Kauns.
Vienotības triumfs
V
Par bezdarbu Voldiņš neuztraucas, bet Vienotības TV3 lobē uz nebēdu... Nabadziņš! Piektdiena, 2.jūlijs (2010), plkst.14:05 | Ziņu aģentūra LETA Sezonāli izlīdzinātais bezdarba līmenis Latvijā šā gada maijā veidoja 20% un jau devīto mēnesi bija augstākais Eiropas Savienībā (ES), liecina piektdien publiskotie ES statistikas biroja "Eurostat" dati. Līdz pagājušā gada rudenim bezdarbs Latvijā bija otrais augstākais ES, atpaliekot no Spānijas, kamēr 2007.gadā un 2008.gada pirmajā pusē tas bija starp zemākajiem ES un zemāks nekā vidēji visās ES valstīs.
Hm
H
Nesaprotu, kādēļ valstij jāuztur komerctelevīzijas ? Tā, taču nav nekur Eiropā. Tas, protams, ir lobijs - acīmredzams, aiz kādiem juridiskajiem argumentiem tas arī lai neslēptos...
Vienotības triumfs
V
Tev taisnība, jo vismaz daāli politiķu un ierēdņu bija jāaun kājas, ja Satversmes tīsā Valdība vai saeima zaudē, bet pie mums tāpat kā par paļekša neuzraudzīšanu visi sēd savās vietās kā ķipi, jo ir Vienotības biedrīši vai to līdzskrējēji... Dīvaina tā mūsu uz rietumu vērtībām balstītā demooookrāaaacija par kuru tā fano mūsu Jedzinstva! Bet melot , tas ir veselīgi! tici Vienotībai , jo tā nekad nesaka taisnību , bet saka Vienotības taisnību... Vai saprati atsķirību? Bet par mūsu Voldiņu, labāk vispār nerunāt, jo nabadziņš baidās vai nosēdēs līdz nākoša pavasara kartupeļiem..., jo sarmucis jau klauvē pie Pils durvīm...
zvirbulēns-Vienotības triumf
z
O, jā, ar Latvijas Republikas Satversmi Zatlers ir uz jūs, tiesa, ne viņš vienīgais, tādas valsts amatpersonas mums netrūkst, kaut kaudzēs krāmē! Vispār drūmi!
Vienotības triumfs
V
Ko tu! Viņam ir biezo ārzemju onku mandāts un letiņu Satversme viņam pie ļipas...
Vienotības triumfs
V
Malacis Voldiņš! Visus pasūtījumus vajag nodot Vienotības televīzijai TV3, lai tā brīvi aģitē par ārzemju onku invāziju Latvijā un Vienotību tajā ērtaj'a silē! Gods kalpot biezajiem, Voldiņ!
zvirbulēns
z
Zatlers oponē? Ta viņam i nemaz tādu tiesību nav!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Par nesavtīgu palīdzību, liesiem pīrāgiem un Pirmo Personu. Dzintra Kolāta, Latvijas Radio ģenerāldirektora viedoklis

Kots pieļauj politiķu boikotu Latvijas Televīzijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas