Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Zatlers paplašina savu politisko atbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
līdz 32. martam atlikušas 35 dienas.
Atzīsties, Egle!!!
A
Un izstāsti mums detaļas par Zatlera ārpolitikas panākumiem! Tas noteikti būtu interesantāks raksts par šo, jo atklātu mums visiem kaut ko patiesi jaunu!
R(8)
R
Da kada jega no ta prezidenta un musu saeimes , katrs izvirzitais priekslikums Latviju dzen vel dzilak ekonomiskaja krize , bet ar zoodarza politiku no sis krizes lauka netiksim , musu politikiem rokas ir parak garas grabjot naudu , bet smadzenes ir parak isas , lai pienemtu sapratigus lemumus........................
denīzs
d
Murgs lasot .Tā jau esam purvā no kuras neizkļūt vēl ilgi. Ko tas nīstais Šlesers vēl tur kurkst ? Vai viņš nesaprot ,ka viņu neviens neieredz šajā valstī,bet gudrus padomus gan bārsta .Apnicis klausīties es un manā ministrijā ... Vēl jo vairāk gribētu redzēt Šleseri labāk sēžam būrī āiz restēm . Gan jau pienāks laiks un uzpeldēs visi sastrādātie mēsli tad ko nu teiks?Zatlers arī man nepatīk ,lai iet atpakaļ savā īstajā amatā,jo runā vienu ,dara otru -tas nav Latvijas Prezidenta cienīgs gājiens!
vecenīte
v
Objektivitātes labad gribu dzirdēt ko vairāk par Valda Zatlera panākumiem ārpolitikā. Nevar būt, ka šobrīd, kad valstij "kā ēst" trūkst pozitīvas informācijas, mediji tīšām neko mums nestāsta par šīm lietām.
kexxx
k
aplausi Rassai. Nu PR specilistinj- uz aboslutas krizes pamata meginaji no pirksta izzist shita bezkaunjas reputaciju?
Psrs aste
P
Kā cenšās SC savos komentos, bet nepūlies, nepūlies tā -mums Latvija ir visskaistākā.
LM
L
diemžēl prezidenta ar iekšpolitiku saistītās aktivitātes aizēnojot viņa veikumu ārpolitikā, kas no stāstītā privātās sarunās šķietot vērā ņemams, bet par ko sabiedrība zinot maz. _______________________________________________________ ________ Ārpolitikā? Nu šajā jomā viņa sasniegums ir tāds, ka nav smagi izgāzies. bet neko dižu tur arī nav, ko izgāzt. Turklāt jebkuram par prioritāti būtu jāuzskata situāciju valstī, nevis vienu, vai otru vizīti.
Želums
Ž
man atkal žēl Kalnietes, visu laiku grib tikt pie lielāka kumosa, bet jāsamierinās vien ar deputātes aldziņu, arī sponsōru Pi Sa i daudz nebūs.
Gija
G
Atradusies zheelotaaja. Vareetu domaat, ka pati vinja ir daudz speejiigaaka.
Paltraku Vilis
P
> Aber mūsu politiķi ir spečuki visās zinātnēs un nozarēs, vismaz viņi cenšas to iestāstīt tautai. Ja lopu dakteris vada armiju, traktorists finansus un "piziķis" vada valsti krīzes laikā....... Ko tad mēs gaidām, uz ko ceram? Nāks citi traktoristi, piziķi vai skurstenslauķi....
?
?
Vai viņš ar savu šauro tika galā?
Paltraku Vilis
P
> Valdiņš ir labs kaulu ārsts. Ja viņš sēdētu traumās, tad līdz šodienai cilvēciņi viņam stieptu aploksnes.
Barons
B
Vai Zatlers nesaprot, ka Saeima viņu "uzmeta"? "Uzmešanas" secība bija šāda. Zatlers izsaka neuzticību Godmanim. Saeima klusē. Pēc pārrunām ar Godmani, Zatlers maina savu lēmumu un atzīst Godmani par labu esam. Saeimas valdošā koalīcija izsaka neuzticību Godmanim un Godmanis krīt. Zatlera lēmums un atzinums viņiem ir pie ....... Secinājums. "Valdi, Tu neesi nekas"
Oskars
O
Un Zatlers Latvijā pasludinās par esošu tikai vienu PARTIJU JL ,bet pārējās tiks LIKVIDĒTAS sakarā ar slikto stāvokli Latvijas EKONOMIKĀ un POLITIKĀ,jo esošās PARTIJAS savā starpā ĶĪVĒJAS un Latvijā visu GREMDĒ. Latvijā vienu partiju JL ,jo savādāk būs SLIKTI !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas