Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers piedalīsies Lūgšanu brokastīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andra
A
Lūgšanu Brokastis, kā to vēsta viņu mājas lapa, rīko biedrība "Lūgšanu Brokastis". Ne Šlesers, ne arī Ļeģājevs tās nerīko. :)
Frost
F
Viltīgi nav teikts, kas tās brokastis organizē! Ja to dara Šlesers un krievu šovinists sektants Ļeģājevs, kā iepriekšējos gadus, tad Valsts prezidentam tur nav ko meklēt! Ko tur dabūs - svešas utis? VVF negāja uz šo izrīkojumu, viņa sevi ciena.
Nesaprotu...
N
Baznīcā runāt par vienotību??? Tieši baznīcas jau šķeļ un sanaido cilvēkus! Vai viņš kļuvis akls un neredz, kas apkārt notiek?
Nu jā...
N
VVF ir izglītota sieviete, kas nespēra soli atpakaļ tumsonībā. Zatlers sāka cirkulēt pa baznīcām, kad kļuva par prezidentu. Laikam viņam iestāstīts - kad pienāks mūžīgā dzīvošana, viņš arī tur ( nez, kur tad īsti ? ) būs prezidents, kamēr citi tādi paši reņģēdāji vien būs... :D
daarta
d
Nez` grāmatas arī pēc tam dedzinās? Kuras latviešu grāmatas tad šoreiz "jaunajai paaudze" liksies, ka sludina nelāgus ieradumus?
Dana1
D
Tā arī nesaprotu, kāpēc VZ vienmēr būtu jārīkojas 'tā, kā rīkojās VVF.
KLM
K
Iespējams, ciniski, bet - varbūt rīkot lūgšanas brokastis zoodārzā - lai nekad kaut kas tāds neatkārtotos !
Dita
D
Viņš brokastos ar Ļedjajevu?Tad man kārtējo reizi kauns par prezidentu.VVF pareizi darīja,ka tādās muļķībās nepiedalījās.
Viens
V
Biezie arī droši vien lūdzas, lai kļūtu vēl biezāki...
Nu ja
N
kā ta bez tā, viņš jau visur piedalās, kur viņu pasauc...
ērce
ē
Komūnistu kurinātais naids pret reliģiju (un citām tradicionālām vērtībām kā nacionālo pašapziņu, ģimenes godā turēšanu, tradicionālo morāli) vēl arvien nes augļus.
gruzis
g
Kur problēma? Vai tad tikai baznīcā var lūgties? Mežā nevar? Melngalvju namā nevar?
alberts
a
Vai skolā ir brīvdienas un sīkie sēž onlaiā, vai arī tvaika ielā internets pieslēgts... tas par komentāru saturu. Jo neviens jau pamanījies pārbaudīt google, kas par šo lietu netā atrodams. Tad sapratīsi no kāda materiāla šīs lūgšanu brokastis darinātas. Tepat latviešu lapa l u g s a n u b r o k a s t i s . l v Apsakti sadaļu- lūgšanu brokastis pasaulē - 2006. gada uzruna ASV Lūgšanu brokastīs Bono uzrunu. Protams, ja maz zini, kas Bono ir...
anglosaxis
a
Zvirbulēn, Dievu var lūgt jebkurā vietā - baznīcā, pārpildītā autobusā, restorāna pie galda, ja dari to no sirds, Viņš Tevi uzklausīs. Esmu luterānis, bet uzskatu, ka nevajag nostādīt vienu kunfesiju augstāk pār citām. Tieši Latvija šaja ziņā ir paraugs daudzām zemēm, ka pie mums ir draudzīgas attiecības starp visām konfesijām (ekumēniskie dievkalpojumi, piemēram). Vai latvietis nedrīkst būt katolis, pareizticīgais, baptists? Kas Tev teisca, ka luterānisms ir latviskāka konfesija. Starp citu, Latvijā katoļu ir vairāk kā luterāņu.
Jukums
J
Neesmu pārliecināts, ka tas tiešām ir Dievs, ko viņi tur pielūdz - drīzāk jau, ka kas pilnīgi pretējs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas