Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers septembra beigās sasauks NDP sēdi par iekšlietu jautājumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Mūrniece šādu situāciju panākusi ar saviem nebeidzamajiem meliem, ka IeM, atšķirībā no izglītības un medicīnas viss ir vislabākajā kārtībā, atlaisti esot pāris grāmatvežu un administratīvu darbinieku, pārējiem nedaudz samazināta alga- faktiski izmesti uz ielas pāris tūkstošu reāli uz ielām strādājošu policistu, atlikušajiem alga samazināta par 40-50%, atņemtas pilnīgi visas piemaksas un sociālās garantijas, administratīvo aparātu neviens nav aizticis vispār, klerku bari ar un bez pagonām kafijo un laiž muļķi no rīta līdz vakaram, bet strādāt nav kam, bet ne jau par to Linda uztraucas-jūt sviluma smaku un baidās, ka tauta šo neliešu un zagļu bandu( tā saucamos politiķus) pa taisno nenosūta vēstures mēslainē!
l'avocat
l
varbūt runās arī par savu (deputatu un ministru) drošibu? vai runa ies tikai par iekšlietu iestādem, vai arī par to kā tiem rīkoties ja rudenī/ziemā saktos masu nekartības?
dzeris
d
Drīzāk, jārunā par ekonomisko drošību, un par to NDP nav nekāda teikšana. BEt, var jau parunāt par visu ko, kāp;ēc nē, laika pietiek.
borcinsh
b
....tikai shodien sapratu starpiibu NPD - Latvijaa, un NPD - Vaacijaa.... ( Zatleram reiz ir jaatbraukt pie Vaacijas NPD - parunat )
Jautājums
J
Kā var zināt, ka tai padomē nestrādā tādi cilvēki kā Kalvīts, Slakters, Godmanis, kas Latvijas ekonomiku ir salaiduši grīstē?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas