Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers skarbi vērtē Riekstiņa izteikumus par uzaicinājumu uz 9.maija svētkiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
s
s
gribās jau uz maskavu tam aplokšņu ņēmējam, lai pēc tam ir ko palepoties, ka redz, es stiprinu saites. zagler, tu tiešām nesaproti, ka tu neesi Latvijas prezidents, bet tevi tik tā sauc, jo tu esi ieliktenis. salašņa un plānprātiņš varēja tik piekrist būt tur, kur tu esi tādā veidā ielikts. johaidī, zagler, beidz gremdēt mūsu valsti ar savu nemākulīgo rīcību un bezrīcību.
juris
j
9(8) maijs ir tikai hitlera armijas kopitulacijas diena, ja jums tas ir svarigi tad to ir japiemin vai jasvin, un nav svarigi 8 vai 9 maija. Musu radikali nacionalistiski politiki speciali populizeja idejau ka 9 maijs ir okupacijas sakums, lai saskelt musu sabiedribu, skaldi un valdi to laikam vel 4 klase macas. Ta pat ka ir stereotips ka krievi nezin LV un grib atpakal PsRs, krievi ir dazadi un vairakumam nav nekadu iluziju pret PsRs, ka ari starp jauniesiem vairakums pietekami labi zin LV. Un pie tam ja es nekludos peckara mapi zimeja 3 cilveki Reigans, Cercils un Stalins ta ka ir mulkigi vainot tikai krievus.
Jukums
J
Vispār nesaprotu kāpēc kādu šis nenozīmīgais jautājums satrauc? Lai jau Krievijā svin paši kā vien vēlas. Un nav par ko mums tur vispār uztraukties un, vēl vairāk, strīdēties!
lauķe
l
Ja, nu ko tur piebilst, - tauta jau savu vārdu ir pateikusi! Pat ne visai cienītais ārlietu min.ir paudis savu viedokli! Bet.....Zatleram jau tā muguriņa gauži lunkana, kad jāklanās Kremla virzienā. Un ja vēl cien.kundze grib patusēt oligarhu kompānijā......
Skaistule
S
Latvijas valsts prezidentam Valdim Zatlera kungam uz Krievijas Uzvaras dienas svinībām Maskavā 9.maijā nav ko doties.Tā ir mūsu otrās Krievijas okupācijas sākuma diena. Vai par to mums ir jāpriecājas? Prātiņ. nāc mājā
fakti
f
Māris Riekstiņš, bijušais komunists, Fizkultūras institūta absolvents un šā institūta komjaunatnes sekretārs, Maskavas nomenklatūras kadrs padomju laikā, kad strādāja par Jaunatnes Organizāciju Komitejas (faktiski komjaunatnes centrālkomitejas ārējo sakaru nodaļa, cieši saistīta ar KGB) vadītāja vietnieku. Nevienā nopietnā valstī, piemēram, Vācijā bijušais fašists nevarētu būt ārlietu ministrs. Tas NAV iedomājams ES un NATO valstī!!! Izglītība: 1985. gadā beidzis LVFKI – sporta pedagogs. 1993. LU Juridisko fakultāti • 1985. sācis strādāt LVFKI sporta spēļu katedrā • 1983.–1985. gads – Fizkultūras institūta komjaunatnes komitejas sekretārs!!! • 1987.–1991. – Jaunatnes organizāciju komitejas priekšsēdētāja vietnieks!!! • 1991. gada dec. – 1993. – LR Ārlietu ministrijas sakaru referents • 1993. gads – iecelts par Ārlietu ministrijas valsts sekretāru. Riekstiņa sievas Irēnas tūrisma firma "VIA Rīga" nodrošināja ministrijas darboņu ārzemju lidojumus. • 2004. – iecelts par Latvijas vēstnieku ASV. ASV mēdijos sasmērējies, kad vides aizsardzības aktīvisti aptur Riekstiņa mēģinājumu nozāģēt pie Latvijas vēstniecības augošu retu koku. • 2006. gada februāris – iestājies Tautas partijā. Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP), atstājot premjera biroja vadītāja amatu, 2007. gada novembrī saņēma kompensāciju ap 2000 latu. Ārlietu ministra Māra Riekstiņa (TP) ģimene 2008.g. tikusi pie jauna mitekļa jūras kāpu aizsargjoslā, kas juridiski ir noformēts kā palīgceltne - klēts, bet reāli izskatās pēc pilnvērtīgas dzīvojamās mājas, ziņo LTV ziņu raidījums "Panorāma".
c
c
Riekstiņam savs viedoklis jāsaskaņo tikai ar sevi.
K-K
K
... Blakus diplomatijas etiketei pastav PASCIENA, ka tautas, ta katra individa, un , visvarigak par visu, galvena parstavja, VP, valsts attiecibas internacionala vide - kur TA ir palikusi latviesiem kuri pasreiz ienem atbildigos valsts postenus ????
Pipo
P
Lillis grib Maskavā uzdzīvot, kāpēc mēs to nevaram?
Helena
H
Par naudu pat velns danco!!!!
no tautas
n
Putins iedos vinam aploksni Maskava
blaaa
b
Ko no zoo atrasta aploksnu daktera citu var sagaidit?????
A.E.Voss
A
LKP CK augstu vērtē biedra Valda Līgonoviča Zatlera briestošo lēmumu apmeklēt Maskavu 9.maijā. Tagad, par spīti plutokrātikajam režīmam, ir redzams, ka b.Zatlers pareizi izprot tekošo momentu.
Čiko
Č
Ir tāds teiciens,neaicināts viesis ir sliktāks par tatāru(ņezvannij gostj huže tatarina).
Helena
H
vairina ari visadi lauzas,bet tad nodeva Latviju un kopa ar putinu svineja urlu svetkus Latvijas atkartotai okpacijai.Vai tad judasi un kangari savu dabu maina?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas