Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zatlers slavē Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvija
L
Turies Valdīt! Ierosini tautas vēlētu prezidentu, tad ar savām jaunajām pilnvarām varēsi nolikt tos muļķus pie vietas!
KLASIKA - pro valži
K
Иван Крылов - КУКУШКА И ПЕТУХ «Как, милый Петушок, поешь, ты громко, важно!»- «А ты, Кукушечка, мой свет, Как тянешь плавно и протяжно: Во всем лесу у нас такой певицы нет!» — «Тебя, мой куманек, век слушать я готова».— «А ты, красавица, божусь, Лишь только замолчишь, то жду я, не дождусь, Чтоб начала ты снова... Отколь такой берется голосок? И чист, и нежен, и высок!.. Да вы уж родом так: собою невелички, А песни, что твой соловей!» — «Спасибо, кум; зато, по совести моей, Поешь ты лучше райской птички, На всех ссылаюсь в этом я». Тут Воробей, случась, примолвил им: «Друзья! Хоть вы охрипните, хваля друг дружку,— Все ваша музыка плоха!..» _________ За что же, не боясь греха, Кукушка хвалит Петуха? За то, что хвалит он Кукушку."
plikadida
p
Veci brauka ar masinam no visas Latvijas,protesti pie pils un Saeimas ekas, tas ir slavejamas sekas sliktai parvaldei.Vai ka? Akls esat vai?
Kā tad
K
Dombrovskis strādāja ļoti slikti, nekam nederīgi slikti. Kāpēc prezidents to neredz? Tātad, pats prezidents strādā slikti.
lūk
l
Zatlers pielin Dombrovskim, lai tiktu par prezidentu!
ivs
i
Vai tad mēslu,mēslus nevar paslavēt?Mans vectēvs vienmēr slavēja,kad ar mēslu dakšām tos izmētāja pa lauku :"labi sūdi,trekni būs laba raža".
Tenis
T
ZATLERS UN DOMBROVSKIS mēģina izstrēbt to putru, ko iepriekšejie ir savārijuši. Neplatas ar fantastiskām idejām un sķēliskiem prātojumiem, bet darbojas mierīgi un apdomīgi.
Milda
M
Niecība slavē niecību. Malacis. TU domā A.Š +A. Š
Elamo
E
Savā ziņā čomaku būšana ir jūtama. Tā kā Krieviju atgādina, kur vienmēr viss ir kārtībā. Taču labāku kanditātus pie apvārkšņa tā īsti neredz. Nu, tad lai būtu šie. Bet, ja parādās, tad jāliek citi. Neiet jau tās lietas tagad kā gribās, bet vismaz alkatību nevar pārmest. Arī labi. Ja vēl tās 4500Ls pensijas prastu apcirpt!? Lai nekaitina. Nu, tām 200Ls gan jāliek miers. Lai jau būtu tiem vecajiem cilvēkiem ar kāds prieciņš, jaunie vēl paspēs nopelnīt.
Adatiņa
A
Atvainojiet,Zatlera kungs,mēs gan Dombrovskim vairs nemaz neticam!
zābols
z
"NEKUR NAV PIEĶERTA MELOS"
K-K
K
... Secinajums no VP ar kadam kriterijam !? ' ... Zemakie punkti ...' nekur nav pazudusi un iespaido visu parejo ... ... Ekonomiskas krizes celonis - Parex izraisita kraha konsekvences lombards valstij un tautai - nav pat sakts legali analizets, neskatoties uz varbutejiem Satversmes un valsts likumu parkapumiem ... vel neviens nav saukts pie atbildibas ... ne no bijuso politiku, valsts iestazu administratoru puses... ne Parex personala... ...Arlietu Ministrija dzied veco dziesmu ... ...Parkrievosanas turpinas ar Kleckina palidzibu, kaut tiek parkapts likums ... ...KNAB klibo ... ... Demografiski tauta izmirst un aizcelo ... ... CVK pec datu izzusanas un ieprieksejo vaditaju 'demisijam' vel ir aizdomas ... bez revizijas un likumu mainam ... ...utt.
Jukums
J
Naivi. Gaidīju no Dombrovska gudrāku, radošāku, ieinteresētāku, ātrāku, noteiktāku rīcību nekā vienkārša griešana un nodokļu pacelšana. Tas ko viņš dara faktiski ir darbs no 8 līdz 17. Pēc tam viņš aizver durvis un pa ceļam uz mājām pat neievēro daudzos trūcīgos uz ielas, kuri tur atrodas ne jau tāpēc, ka valstī viss ir labi. Paredzu, ka būs vēl sliktāk, jo 2012 gadā vēl būs jāgriež 150...400 miljoni latu, bet citu ideju, kā rāda pieredze, Dombrovskim vienkārši nav. Nesaprotu kāpēc joprojām netiek reformēta absurdā nodokļu politika, kāpēc mēs neejam attīstīto valstu reformu ceļu, kā, piemēram, to pēc kara darīja sagrautā Vācija. Bet ja tā, tad ir liela iespēja, ka viņš nenoturēsies pie varas.
jurks
j
Laikam vēl zvejo tās pietrūkstošās četras balsis, kuras Lembergs noņēma no zaļo puses.
He he...
H
Mjā, bija spīdošs dakteris.... he he.... kļuva par Vienotības jenotu-nejēgu slavinātāju.... hi hi... Tā aiziet tā pasaules godība....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas