Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers ticies ar Izraēlas ārlietu ministru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sudrabs
s
Un kur tad dakteri Zatler palika Palestīnas jautājums.Daktera Zatlera attieksme pret Izraelu ir jo labi zināma,bet kādas ir viņa domas par palestīniešiem - klusums...
zvirbulēns
z
Prezidents ar ministru, nu moins kā te laiž, tie tak pilnīgi dažādi līmeņi, vai tad etiķete atcelta? Interesanti, ko tad tagad ministrs grib no Latvijas, vai lai atdod Karginam naudu, kaut ko jau grib, tāpat vien jau nebrauca!
dzeris - K-K
d
Un kāds tad Izraelai sakars ar BB un Pareksu? Izraelas valdība tur iejaukta? Un netiek cienīts viņš Irānā un līdzīgās valstīs, cerams, nedomā, ka Latvijai būtu jāpievienojas šai grupai? Un ar Vīzentāla centru Izraelas valdībai nav nekāda sakara, tā ir sabiedriska organizācija.
K-K
K
... Vispirms, sis cilveks netiek ne cienits, ne gaidits daudzas zemes. Kamdel vins atrodas tiesi seit? .. .Kada ir Izraelas valdibas nostaja par to kas notika un notiek saja 'aktivaja sadarbiba' Bezabrenes apcakaresana un tiem kas to ir paspejusi? Un, kas notiks talak 'aktivizeta nakotnes ekonomiska sadarbiba'- vairak jau nav banku ka BB un PAREX kur izzakt un naudu kur paslept ! Kur tad ir tas potencials Latvijas- Izraelas sadarbibai ? ... Kada ir Izraelas nostaja pret Vizentala Centru un tas turpinosiem apvainojumiem Latvijai ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas