Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers un Karimovs izvēlas pievērsties tikai ekonomikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aurum
A
Nākamā Zatlera vizīte pie Čavesa?
kants janeks.filosov imperator
k
zatleris zin kad ekonomika vina ietekme ir nieciga pat nulle,bet ka reklama uz etiketes 100 procenti,vina tels ir operaciju instrumet kaste ,ar nosaukumu zatleris trileris.
Izmirs
I
Ko nu telojiet mulkus, bet iespejams,ka esiet ari mulki, jo ne jau gudri cilveki butu novedusi valsti bankrota. Par treso valsti bija skaidri domats, a ta ir Krievija. Ir kauns, ka tik aprobezoti cilveki pavada valsts prezidentu. Kas attiesas uz to krievu valodu, nu tas tacu ir smiekligi, ir jamacas anglu valoda, jo ta ir pasaules valoda, ta ir biznesa valoda un anglu valodu runas visas nakosas paudzes i Kzahstana, i Uzbekistana, ja sie jauniesi nav pilnigi bez smadznem. Vecais Karimovs, Nazerbajavs jau nav spejigi iemacities citas valodas tapec savus kompleksus slepot slave Latvijas deligaciju par krievu valodas zinasanam, kaut gan Azijas kontinents, pec 10 gadiem ar arzemniekiem sazinasies anglu valoda, tas ir ka 100%, bet krievu valoda bus valsts iekseja sazinasanas valoda, vizmaz Kazahstana, jo tai ja nav savas nacionalas valodas.
ciniķis
c
smieklīga jau ir tā vizīte Centrālāzijā, kur Zatleram dots grūts uzdevums lavierēt starp ieguldījumu demokrātijas eksportā un ekonomiskajām interesēm. Neapskaužu Zatleru, viņš ārēja spēka ietekmē brauc tur, kur pats no sava prāta nekad nebrauktu, jo 100% apzinās, ka Centrālāzijai tāda Latvija ir "do Feņi". Un šis noteikti būs dzirdējis, ka Krievija ar šīm valstīm ir noslēgusi kolektīvās aizsardzības organizāciju. Zina viņš to visu, bet ko darīsi, "demokrātijas" vārdā jābrauc. Bet viņam pa pēdām seko Kondolīza uz Kazahstānu, pēc tam, arī droši vien pie Karimova. Bet patiesība nav noslēpjama pat paviršam vērotājam, LNT ziņās, kur Zatlers sniedza interviju Kazahstānā, viņš izskatījās pēc nopērta suņa. Bet bija jautri, jo LNT par visām varītēm centās pasniegt šo vizīti par izdevušos, to, pēc tam arī darīja pats Zatlers. Es domāju, pat tantiņas laukos nenoticēja šīs vizītes pozitīvismam.
Zigurds
Z
Pareizi KLM ! Tagad ir redzams pie kā noved bezvaldība, ko arī Latvijā sauc par demokrātiju. Latvija ir izpārdota un izlaupīta. Gandrīz katrs klerks, ja viņš ir vismaz vienu pakāpi augstāks par apkopēju, sev algu noteicis, vai viņam noteikuši, tūkstošos mēnesī. Galvenais virziens - ražošanas samazināšana līdz likvidēšanai un bazūnēšana par lauku tūrisma attīstību. Kerimovs savā zemē tādu bardaku nepieļāva un cerams, ka arī turpmāk nepieļaus.
Patnis Pretnis
P
Sattler's kā īsts ārsts varēja Karīmovam ieminēties par nevainīgu cilvēku asinīm. Andižanas upuru asinis "brēc pēc atriebības" un nopietnas izmeklēšanas.
KLM
K
Karimovs malacis-ja nebutu apsavis Andizanas "dermokratus"-butu vel viena "roza revolucija" .Butu nestabila valsts un lideris-tipa Sukasvili.Un visi austrumi- vel viens AL kaidas pereklis.
To
T
jau sen vajadzēja saprast,ka diplomātija ir izlikšanās māksla,jo,ja salīdzina Baltkrieviju ar teiksim ,Uzbekiju vai Turkmēniju cilvēktiesību jomā ,salīdzinājums nebūtu par labu pēdējām. Bet ,ja ,palasām mūsu presi,paskatamies mūsu galma žurnālistu veidotos TV raidijumus,cilvēku smadzeņu skalošanas apjoms mūsu it kā demokrātiskā valstī mani pārsteidz.Jau sen to zināju,ka diplomātijā nepastāv ne morāle,ne ētika.Ir tikai izlikšanās.
targash
t
Uzbekijā ir lielisks konjaks. Un lēts.
Ērglis
Ē
Tev krauklīt varbūt vēl vajadzēs pielūgties Kerimovam un viņam līdzīgiem. Tikai idiots var neredzēt Latvijas izsaimniekošanu un tās pārvēŗšanu par papagaiļu vai kā līdzīga audzētavu. Kerimovs neļauj savu zemi izlaupīt. Malacis ir Zatlers! Vai ,Tu Kuiļu Žani, neredzi, kur novedusi kaut kāda nekam nevajadzīga glupa demokrātija? Pie Kerimova katrs mēsls nevarēs sev nolikt algu līdzvērtīgu neskaitāmiem tūkstošiem latu mēnesī, tad vēl saņemt par kaut kādiem vadības līgumiem, tad vēl prēmijas un tā tālāk un arvien.
Kuiļu Žanis
K
Par demokrātiju ar Karimovu runāt grūti, bret sieviešu jautājumu gan nevajadzēja atstāt ārpus sarunu rāmja tradīcijām tik bagātā un izsmalcinātā valstī..
Monmarta
M
Ja Zatlers ar diktatoru, kurš ir pavēlējis apšaut mierīgas demonstrācijas, "izvēlas pievērsties tikai ekonomikai", tad viņam nav nekādu tiesību pārmest citām valstīm cilvēktiesību pārkāpumus.
Krauklis
K
Kaut kāds vājprāts! Ko tas idiots uz turieni aizvilkās? Lai saņemtu uzslavu par krievu valodas zināšanām? Vai tiešām mūsdienās kāds vēl tic stāstiem par Eldorado. Kāda var būt ekonomiskā sadarbība ar Uzbekistānu, Kazahstānu un tamlīdzīgām. Labākajā gadījumā Šlesers un vēl daži SEV kaut ko dabūs (jas tas nav uz valsts rēķina, tad lai veicas), bet ticamāk nāksies aprobežoties ar austrumu pasakām un bezgalīgi notrallinātajiem stāstiem par bezgalīgām iespējām. Latvija kopumā neko tur nevar iegūt.
popsene
p
Un pareizi arī dara!
šausmas
š
A vot, kad ES aizklapēs ciet to Rīgas lidostu par apšaubāmajiem tarifiem, tad tas Karīmovs varēs sūkāt ķepu, ja būs te iesmērējis savu naudiņu. Es negribu radīt paniku, bet paskatieties uz statistiku - cik izlidojumu ir lobētajiem airBaltic un Ryanair, un cik - pārējiem. Ja liks noņemt atlaides, tad lobētie bankrotēs. Un lidosta ar saviem plānotajiem 20 miljoniem pasažieru būs vienā vietā, par di...su sauktu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas