Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers un Ronis pateicas par "provokatīvās akcijas" novēršanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Niks
N
Ar saviem ieteikumiem sabiedrisko mediju likumā Zatlers manās acīs zaudēja to mini-mini-mini - pēdējo minimumu par Tautas prezidentu. Demonstrēja savu pilnīgo debīlismu...
ssd
s
....".vienotības "galvenais mērķis ir pakalpot saskaņas centram un citiem kolaboracionistiem,lai pēc vēlēšanām tiktu kopā ar krieviem valdībā,citādi būs vien ,kā Rīgā jāsēž opozīcijā un tukši jāvirina žaunas.....mūrniece skaidri un nepārprotami nodemonstrēja savu vēlmi izpatikt urbanoviča/ušakova maskavas projektam un cer uz palikšanu valdībā ,lai bīdītu savas un vīra "dēlas" policijā un valdībā.....
brīnos
b
neviens Maskavas medijs neziņoja par notiekošo Latvijā 1.jūlijā! Viņiem tādi pautu laizītāji kā Zaglers vai glumeklis Ronis vai plintniece mūrniece pie pakaļas!
Vientulais vilks
V
KAD tu biji pie siles tad vis bij OKY. VIS SAKAS KAD JUS AR BAIBUCI SAGRAVAT LNNK.,kuras biedrs biju no ARKADIJASlaikiem
ssd
s
..zatlers ar roni drīz braukšot uz maskavu ,putinam klanīties...nebūtu smuki,ja vakardienas gājiens,šos maskavas roklaižas noliktu neērtā situācijā....tāpēc policija,pēc krievu 5.kolonnas prasības likumīgu gājienu aizliedza......latvija smird!
Teodora
T
ZALTERS!!! Kas tas tāds? :-D
K-K
K
... Nu beidzot visi politikani un varasviri tiek piespiesti izlikt savas 'piederibas kartis' uz galda - redzi, nav jau vajadzibas taisit vala tos maisus ... ... Dievins nav mazais puika ! Viss Visuma atveras un notiek pec secibas ...!!! ... 'Vienotibas' sastavdalam vel ir laiks pardomat un piedalities VL iesakta NACIONALA BLOKA !
Jukums
J
Vai tiešām man acis pareizi rāda? Vai tiešām Zatlers, kā prezidents un Ronis kā ārlietu ministrs atļaujas aizstāvēt pretlikumīgu rīcību? Vai tiešām mūsu valstī pastāv tiesiskums? Pricipā jau (brīv)Mūrniece ar savu pretlikumīgo rīcību ir iedzinusi stūrī arī Vienotību. Jo nu šai vēlēšanu apvienībai ir atlikušas tikai divas iespējas: 1. Turpināt izlikties, ka nekas nav noticis un bez variantiem zaudēt vēlēšanās. 2. Iniciēt Mūrnieces atbrīvošanu no amata un iestāties par viņas sodīšanu, turklāt, kā amatpersonu, kura ir apzināti pārkāpusi likumu. Trešās iespējas Vienotībai nav.
borcinsh
b
"1941.gada 1.jūlijs nav Rīgas atbrīvošanas diena " uzsvēris V.Zatlers ---------------------------------- ...nu, jaa tavs Tevs bijs - komunists (!), tad tev ir taisniiba.
terrr
t
Visu dienu virsrakstā stāv rakstīts ZaLters!!! ai ai ai Starpcitu, brīnos, kā mūsu drošībsargājošās iestādes izdomāja tik gudru gājienu!
Buba
B
Galīgi neatzīmējama diena, - tāpat, kā boļševiku 9.maijs. Citādi nonāksim gan pie "atzīmējamām" Sinagogas dedzināšanas ( šķiet, jau rīt) Biķernieku un Rumbulas mežu, Audriņu un Mazo Batu sādžas. Ja ticam PBK TV, tad Freimanis ir bijušais kara lidotājs ( vai tādā dienestā vispār var būt nesaistīts ar čeku?), nevar nesaprast, uz kā ( Latvijas tēla nomelnotāju) dzirnavām lej ūdeni.
Džonis
D
Jūs abi ar Zatļeru esat no viena Zoodārza?
7
7
Banānu Republikā var darīt ko vēlas - ignorēt tiesas lēmumus, otkatot valsts naudu, svinēt sarkanarmiešu okupāciju, maksāt cilvēkiem 20 gadus vecu aprēķinātu minimālo atalgojumu u.t.t. Šī valsts ir NOŽĒLOJAMA! Kaut Borats atbrauktu Latvijā uzfilmēt otro filmas daļu.
Metsasisu
M
Kamēr augstās amatpersonas nesapratīs ka komunisms = nacism ir absolūti ļaunumi, kāmēr viņi šķielēs uz kremļa pusi, Latvijai labas dienas neredzēt. Kāds satarpība 1. jūlijam un 9. maijam. Nekada. Tad atnāca okupanti, nomainot cits citu. Komunistu zombētie latvijieši to paliek nesapratuši.
Skaidrs,ka Freimanis
S
ECT sho chekas dzemdeto meligimafiozo 4, maija gangrenu,kas vaza un apkauno LV krasas un karogu,izjas pa parpalam,un saksies Atmoda.Eiropa vien tikai gaida,lai palidzetu latvieshu tautai vinu demokratiska cinja ar kremla organizetajiem eirofondu izlaupitajiem. ddd

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas