Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers uzskata, ka valsts pārvaldē jāsamazina institūciju un darbinieku skaits

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anabella
A
Jālikvidē ir Veselības ministrijas aģentūras! Ārstiem jāatgriežas slimnīcās un poliklīnikās!
Anda
A
Jāsamazina institūtu skaits,piem.Latvijas institūts!
Drošāk!
D
Jāsamazina institūciju skaits ar visiem darbiniekiem!
Ansis
A
Vajadzētu GAIMAS PILS un DIENVIDU TILTA bīdītājiem tagad ņemt kredītu (piespiedu) , lai atpērk savus ģeniālos projektus, lai viņu bērnu bērni zinātu , kas notiek ar valsts izlaupītājiem (zagļiem) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
homus lettus
h
Ak, Dievs, kurš vēl klausās, ko saka VZ? Ja savāktu visu teikto/paziņoto/deklarēto, noteikti sanāktu vairāk kā Ļeņina kopotie raksti, tikai jēgas mazāk nekā no sabtransporta saraksta - pēc tā vismaz zini, kas jāgaida - tramvajs vai trolejbuss.
Anna
A
Birokratija latvija ir parak liela, ta noteikti ir jasamazina, piekritu ari par VZD biju tur prakse, un patiesam sez pils ar cilvekiem, kas pusi dienas gatavo vienu atbildi, tas nav normali.
Foto
F
Fotogrāfija super. Ko tad Zatler darīsi Vairas ēnā?
jautājums
j
Paskaidro man, kā tu mērīsi to efektivitāti valsts pārvaldē? Vai ar iedzīvotāju apmierinātību? Atļaušos atgādināt, ka Afrikas valstīs ir visaukstākais apmierinātības ar valsts pārvaldi līmenis.
HAlooo
H
Seit ,kuri ,,dezure,, un aplaista visu ari jaatlaiz no tam siltajaam vietinjam,kur vinji tik vien straada kaa pie datora saakaajas. Un tas agjenturas,taas pirmas jaalikvidee,un tad vel visur sez pensionaari un sanem lielas algas,piem Civilstav. aktu regj. Tur vecajam algas lielas un pensijas vel lielaakas. Kudii vairak Kaa Godmanis sanjem kopa,vai pat prezidents. Pari tukstotim menesi bus ka likts ...
efektivitāte
e
Mēs nekad neesam centušies strādāt valsts pārvaldē domājot par efektivitāti. Mēs nepamatoti ierobežojam kvalificētiem cilvēkiem iespējas strādāt vairāk.
"jāsaīsina" KNAB
&
Krietni "jāsaīsina" KNAB. Īpaši to nodaļu, kas pēta, kurš kādu amatu ieņem, vai kāds nestrādā par daudz un, vai ir izlūdzies atļauju. Šī nodaļa nodarbojas ar papīru stumdīšanu un cilvēku tramdīšanu.
Varbūt Likvidēsim
V
Un kā ar Valsts prezidenta kanceleju? Varbūt to vispār ar likvidēt?
pamela
p
Labāk nepateiksi!Un nelietīgi tērē valsts naudu kopā ar to savu nekam nederīgo piekabi."Freibergs vismaz ko darīja IT,zinātnē.Cilvēks ar zināšanām un varēšanu,darītājs.Tagad divas nulles jāuztur un vēl uzpūtīgs bumbu mētātājs ar narcisa sindromu.Ak un vesela armija apkalpotāju,padomnieku,čukstētāju ,pasaku stāstītāju,cik pliks ir karalis.Prese,palūdziet kaut reizi Zatlera viedokli PIRMS Godmaņa vai TP!!No viņa retranslācijas jau nelabi metas un nezūd pārliecība par ZAtlera vājo intelektu.
Ansis
A
Saeimu var samazināt uz pusi , kaut ar rītdienu, puse tāpat neko nedara (lasa avīzes, runā pa mobilo, guļ vai krāc pat, daudzi vispār neuzskata par pienākumu ierasties, daudzi slavē Latvijas okupāciju.....) .
Ansis
A
Ārstiem jāatgriežas slimnīcās , komponistiem koncertzālēs , lidotājiem debesīs, jūrniekiem jūrās un okeānos utt. SĀC AR SEVI , parādi piemēru citiem , tad cienīs . Saeimu var samazināt uz pusi , kaut ar rītdienu, puse tāpat neko nedara (lasa avīzes, runā pa mobilo, guļ vai krāc pat, daudzi vispār neuzskata par pienākumu ierasties, daudzi slavē Latvijas okupāciju.....)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas