Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers: viena kāja politikā, bet otra uzņēmējdarbībā, noved pie oligarhu veidošanās

Nevar stāvēt ar vienu kāju politikā, bet ar otru uzņēmējdarbībā, jo tas veicina oligarhu veidošanos, Latvijas Televīzijas (LTV) 100.pantā trešdien sacīja Valsts prezidents Valdis Zatlers.

"Viennozīmīgi uzņēmējiem ir uzņēmēju vieta, uzņēmēju intereses un uzņēmēju tiesības. Un politiķiem ir politika - ar visām no tā izrietošajām sekām. Nevar vienlaicīgi stāvēt ar vienu kāju uzņēmējdarbībā, ar vienu kāju politikā, jo sekas tam parasti ir oligarhu veidošanās," uzskata V.Zatlers.

Komentējot Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētājas Žanetas Jaunzemes-Grendes plašsaziņas līdzekļos teikto, ka uzņēmējiem jāmaksā, lai panāktu konkrētu likumu pieņemšanu, prezidents aicināja neizplatīt šādas baumas, bet gan vērsties ar konkrētām ziņām tiesībsargājošās iestādēs.

"Kur šeit ir problēma? Kāpēc mums būtu jādiskutē par lietām, kas ir baumu līmenī? Kāpēc sarežģīt, ja viss ir tik skaidrs un vienkāršs?" jautāja V.Zatlers. Viņš uzsvēra, ka izmeklēšana dotu skaidru atbildi – jā vai nē.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas