Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatleru neapmierina premjera vēstule par ierēdņu depolitizāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sss
s
Zatleram pareizs solis un komisija ari nav analfabeti................................
Peksis
P
Iveta! Arlietu ministrs NAV ierednis.
Peksis
P
Vai tad Latvija ir civildienests? Viss kas tika izveidots ir sagrauts. Ja civildienesta ieredniem izvirza augstas prasibas, tad ir ari janodrosina garantijas. Kadus augsti profesionalus, augstus etiskos kriterijus ieverojosus cilvekus Zatlera kungs doma piesaistit Civildienestam Latvija? Atlase ir gajusi tikai un vienigi negativaja virziena. Ja tiek izsludinats konkurss, labakais uz ko var ceret ir studenti vai skolotajas, kas neprot stradat ar datoru. Pirmajos neatkaribas gados mes visi stradajam ar entuziasmu, lai celtu savu valssti. Tagad, kad politiki ir visu sagravusi, tai skaita civildienestu, ar entuziasmu vien nepietiek. Profesionali grib sanemt adekvatu algu. Un patiesiba jau politikiem Latvija nav vajadzigi augsti profesionala ierednieciba. Paskatierties, kadi vini pasi ir. Skele bija pirmais, kurs saka graut ieredniecibu.
paregis
p
Tiko parādās Šķēle tā Žadleram uzrodas pretenzijas.Tātad valdību taisās gāzt un premjera vietā būs Šķēle.Jo vai gan mazāka amata dēļ Šķēle legalizētos.
bimbam
b
Zatlera kungs! Kā tad ir ar Jums!? Jūs principā esiet valsts pats augstākais ierēdnis, kam vajadzētu rādīt priekšzīmi! Šinī jomā Jums tā pašvaki sanāk!
velies
v
Demokrātiskā valstī pārvaldi īsteno profesionāļi, arvien vairāk iesaistot pašus iedzīvotājus. Kuras valsts modeli gribi dzirdēt? Kura Tev būtu vislabākais paraugs?
Sniega pika
S
Zatlers ir pajocīgs. Demokrātiskā valstī tomēr politika tiek realizēta caur partijām. Latvijā jau tā partijās ir ļoti maz cilvēku, šis vēl vairāk cilvēkus atbaidīs no aktīvākas iesaistīšanās partijās
Esīte
E
Vēstules izskatīšanai vajadzēja trīs mēnešus? Vai tā kāds strādā?
Rusins
R
So ieredniecibas mafiju izveidoja Godmanis, Gailis, Skele ar vienu merki,lai visu valst sparvaldi turetu sava kontrole,lai varetu netrauceti nozagt visu ko vien var nozagt. vai esiet aizmirsusi to sistemu ar vadibas ligumiem? Tie tika izveidoti Skeles laika, ar vienu merki, lai ierednus terorizetu, santazetu. ja kads ierednis pretojas tam, ka TP banzditi, zagli ciniski zaga tad vai nu si ieredns nesanem avaiba liguma piemaksu, kura bija vienlidziga ar algu, vai tika atbrivots no darba. Izeja ir viena, ir jatlaiz visa ierednieciba un ir javic jauna ierednu uznemsana ar nsacijumu,ka tie pienems zverestu,ka tie nezags, ka tie kalpos Latvijas iedzivotajiem, Latvijas valstij. Latvijas lielakais posts un tragedija ir Latvijas valsts parvalde, ieredni, Saeimas deputati, ministri, valdiba, prezidenti, kuri ir nemakuligi, slinki, zagligi, korumpeti, bezatbildigi un ka tas ir ta tam ka pieradijums kalpo bankrotejusis Latviajs valsts, nabadziba un psta dzivojosie Latvijas iedzivotaji.
Iveta
I
Pilnib apiekritu prezidentam Zatleram, ka ir jalikvide si Freibergas mafioza sitema, kura izveidojas tiesi Freibergas prezidesanas laika. Ir tacu amorali, noziedzigi,ka Latvijas Arlietu ministris, kuram ir ka butu japarstav Latvija arpus tas robezam, kalpo par Skeles biksisu ielikniti, tamponu. Ir nozelojami verot, ka sis komjaunatnes sekretars, nejausi ir iekluvis ministra amata apkauno un apgana Latvijas valsts starptautiskaja telpa, pazemo, un apgana Latvijas iedzivotajus, Riekstinam par termometru kalpo Kalvitis un tad nu Riekstins so termometru suta uz Maskavu, lai tas mera Putina tupli temperaturu. Kad tas ir izdarits (pec Putina-Kalvisa vakarinam), tad Riekstinam nav laika satikt staigajoso termometru Kalviti un nolasit temperaturu, kada tad isit ir ta temperatura Putina tupli. Tada luk ir Latvijas Arlietu ministra Riekstina darbiba, bet par to vins sanem loti, loti lielu algu, Ls,2000/menesi un vel visadas piemaksas, izmanto valsts automasinu, mobilo talruni un citas privlegijas, piemeram, uz valst ekina ed un dzer restoranos.
zvirbulēns
z
Kāda starpība, kas viņš ir, ja minists ir muļķītis un nefilmē, tad varu realizēs gudrākais ?
xZ
x
Tad var mainīt Satversmi, jo valsts pārvaldes sačakarēšana dēļ savējo celšanas amatos un angažētu lēmumu pieņemšana valsts pārvaldē ir viens no centrālajiem iemesliem, kāpēc valsts ir tur, kur tā ir.
pļūme
p
..bet kā tu ,pateiksi vai viņš ir oranžais vai sarkanais,būs kā ar to dārzeņi ,āreji sarkans,vidū oranžs un laksti zaļi.Uz kuru pusi viņš tos labumus vilks nav zināms.
Oskars
O
TP naktī Šķēles VADĪBĀ apciemo ZATLERU un sapotē viņam jaunas SMADZENES ,ko Kalvītis atveda no MASKAVAS ........
klaudijs
k
Nav nekā svarīgāka valstī, kā mērīt ierēdņu politizāciju vai depolitizāciju, turklāt šie priekšlikumi ir pretrunā ar Satversmi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas