Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zaudētāji, bet uz rezervistu soliņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lacey
L
Free knowledge like this doesn't just help, it promote deocmarcy. Thank you.
Lauku vecis
L
Neceriet, ka ZRP rūpēsies par laukiem, bet rūpēsies par laukiem paredzētās naudas iegūšanu sev!
Dina
D
nu rezervē arī paliksiet, ja neatbrīvosieties un cietumam arvien tuvāk esošo Aivaru.
Kažis
K
Sen jau laiks bija nebūt pie varas tik bezprincipiāliem politiķiem. Roze, kā Lauksaimniecības ministrs 5 gadus, laukus ir palīdzējis izpārdot un likvidēt gan cūkkopības, gan cukura nozarēs. Labi ka nobijās no simboliskā zārka un demisionēja. Augustiņa laipošana - tā jau raksturīga bijušajiem PSKP darboņiem, lai saglabātu sev vietiņu.
galdnieks
g
Izgatavoju soliņus rezervistiem no zzs un sc Getliņu internacionālajam ,lēnai aizmirstībai nolemtajam mūžīgās atpūtas skvēriņam.
ziba
z
Skaidrs ir tas, ka ZZS ministri bija patiesi profesionāli un ļoti cienījami. Tādu nu jaunajā valdībā gandrīz nav.Labi vēl, ka Straujuma ZM piekrita. Sprūdžs vides un reģionālajā ministrijā ir pārpratums. Vajadzēja tik daudz reformu, lai atkal sāktu visu no gala pēc sava prāta un izpratnes. Jau dzirdējām, ka grib plānošanas reģionus stiprināt. Jājautā, kam tos vajag? Ar 2012. vairs finansējumu vispār tur nevajadzētu. Novadi ir spējīgi pārņemt arī daļu valsts funkciju.
es
e
iieraugot lembergu un brigmani nelabi metas . Tās runas ka lembergs vairs nepiedalās likumu pieņemšanā pierāda šī foto
ZZS=dabas postītāji
Z
Dievs pasargi no ZZS valdīšanas. Ikšķiles novadā ZZS valdoņi ir upi par grāvi pārvērtuši un Daugavas senkrasta izpostīšanas projektā ceturtdaļmiljonu izsvieda. Labi, ka tauta projekta realizāciju nepieļāva.
vot
v
portālā NRA sēž smukas redaktores
Pilnībā piekrītu Jums -
P
vienīgie pareizie un gudrie ir biedri Lembergs un Brigmanis - viņi reiz pielika gigantiskas pūles zombējot tautu ar murgainajām komunisma idejām - viens kā LKP CK loceklis, otrs - rajona komunistu 1 sekretārs. Tā kā Jums taisnība - tā tautas daļa, kura nu mēmi kliedz Okupācijas muzejā, noteikti piemin šos biedrus - ''pareizos''....
Brigmaim
B
Kamēr jūs neatteiksities no lemberga kā ministru prezidenta kandidāta jūsu partijai ir jāiznīkst. Jo pie visām nebūšanām ir vainojama ZZS, ko ir vadījis jūsu oligarhs,ko tauta jau sāk beidzot saprast.
Krekšķis
K
Tauta jūs pilnvarojusi paust savu viedokli par Lembergu?Tad jau esat no Jaunā laika atzara vadošs darbonis.tie jau mums tie pareizie un gudrie.Un visi par tautu!
  • 3
  • 4
Kam
K
domāts šis raksts, kārtēja "smadzeņu skalošana" glupajiem? Tik tiešām ieraugot foto, ir viena vēlēšanās - krāpniekus, zagļus, meļus, divkošus un shēmotājus - ZZS- redzēt TIKAI aiz restēm. Pietiek! Vai par maksu pasūtīts raksts?
Lauku vecis
L
Ai ,kā jums patīk, kā ZRP 3 mēnešos notrieca 5 miljonus, lai ievēlētu tos pašus. Nejēgas vēlētāji, pašnāvnieki ar savu balsojumu- 600000 atbalsta Saeimas atlaišnu, pēc tam ievēl tos pašus. Idiotu tauta!
  • 1
  • 0
Antans
A
Vai ta Vējonis arī pieskaitāms pie krāpniekiem,shēmotājiem uc pieminētajiem?Likās ka tik tāds tukšs gurķis ar izteiktu vēlmi piebraukt Vienotības treknā gala lablatviešiem!
  • 2
  • 1
x
x
ZZS vajadzetu likt par lideri Kristini Krasovsku, personigi nepazistu bet vismaz uz foto vina izskatas harismatiski, valdoniga un simpatiska sieviete, nekur nav lasits avizes par vinas politiskajiem uzskatiem ja vina stingri ir par Latviju tad ZZS varetu dabut ar Kristini Krasovsku nakosas saeimas velesanas loti daudz balsis. Kristinei ir kaut kas no Usakova, ja SC nebutu Usakova bet Urbanovics ar nobarojusos gimi vai sazuvusais Dolgopolovs SC nekad nedabutu tik galvu reibinosus panakumus.
Y
Y
Kam gan vajadzīgs reanimēt šo pamatā pretrunīgo (dabas izmantotāju+dabas sargu) un laika gaitā satrupējušo savtīgo demagogu un meļu grupējumu.
  • 2
  • 3
x
x
Tagad cina bus starp latviesiem un krieviem, kurs parnems varu, krievi lai kados grekos tiks piekerts SC tik un ta balsos par krieviem latviesi daris tapat balsos par jebkuru partiju kas stingri aizstaves latviju un latviskumu. Lembja tiesasana vairs nav aktuala, ZZS to vajadzetu saprast un izmantot.
Tabuna
T
Kad sis ciganenun baronins Lembis tiks tiesats un sodits, pakarot vai ieslodzot muz darba nometne?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas