Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ždanoka: Latvijas krievus nevar piespiest mīlēt valdību, kura viņiem pasēs ierakstījusi "svešinieks"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
HUHU HEHHO? A Krievija kiniesu vakoda.
elija
e
Tapēc aŗī šis absolūtais tukšums Ždanokas sejā - ar gadiem tas izmisumā pārtaps.Pašlaik vīņa cīnās - ķer vēju...
elija
e
Jā, nožēlojami šie cilvēki bez dzimtenes- te nu viņi tup, svešā zemē, kur nekad nejutīsies komfortabli, jo nav taču dzimtenes izjūtas, rūgtums un žults ir viņu dienu saturs (būtu vēl gandarījums, ja viņi šīs zemes kungi būtu) un nepiepildīta dzīve - mūža alga un noslēgums.Dzīve bez dzimtenes mīlestības un dzimtenes svētības.
lauķe
l
Kādus tur šai vēl kosmētikas salonus.......spaini vircas un mušmiru novārījumu - to viņa ir pelnījusi!
pro
p
Drusku no citas malas: žēl tās kundzītes - īsti neko nav iemācījusies darīt (ar visu savu matemātiku un franču valodu), īsti nevienam nav vajadzīga (ja nu vienīgi pilda kādus Zurofa uzdevumus), piesaistes zemei un sabiedrībai nekādas... Kas būs pēc dažiem gadiem, kad jau tā sažuvusī un paputējusī dāma paliks pie sasistas siles? Nu, var jau, protams, staigāt pa kosmētiskas un masāžas saloniem, pabraukāt pa Tunisiju vai Singapūru. Un?
arturs
a
aizej apskaties spogulii vispirms, un tu redzeesi kaa izskataas debiils nacionaalists.
Dr.xy
D
To:arturs.13:29. Lasot Jusu komentarus,man liekas,ka es saku Jus milet.Labprat tiktos ar Jums.Ka es Jus pazisu,vai pec Jusu debilas fizinomijas,vai ari Jums ir citas eiropiesiem neraksturigas pazimes. Bis bald Arschloch!
Marusja
M
"Русский язык - национальный язык латвии. Выйдите на улицу и убедитесь, а то что он пока не признан Сатверсме, ошибка, которая скоро будет исправлена." LATVIEŠI. JA NEIESIET VĒLĒT 2.OKTOBRĪ, TĀDI OĻEGI BALSOS JŪSU VIETĀ. UN DABŪSIET SEV OTRU VALSTS VALODU. TĀ IR JŪSU IZVĒLE.
Marusja
M
Tie cittautieši, kas ir lojāli zemei kurā dzīvo, tiek pie zīmodziņa "pilsonis". Tie cittautieši, kas uzkakā valstij, kurā dzīvo, saņem zīmodziņu "nepilsonis". Kā visās demokrātiskās zemēs, katram ir iespēja savu zīmodziņu izvēlēties pašam. Tā ka nevajag, lūdzama, smirdēt :)
vispār
v
pasarg Dievs, mīlestību esam izbaudījuši jau 50+20 gadus. mēs gribētu, lai jūs atzīstat, ka mīlestība ir beigusies, un gribam šķirties..
arturs
a
un ar taadu attieksmi juus gribat lai juus miil?
juris
j
Bet kas tad krievs Latvijā ir, ja ne svešnieks un okupants???
Олег
О
Русский язык - национальный язык латвии. Выйдите на улицу и убедитесь, а то что он пока не признан Сатверсме, ошибка, которая скоро будет исправлена.
Олег
О
Русский язык - национальный язык латвии. Выйдите на уличу и убедитесь, а то что он пока не признан Сатверсме, ошибка, которая скоро будет исправлена.
cela dit en passant
c
Atrisinājums ir ļoti vienkāršs. Ar valodām tai kundzītei pēc personīgiem novērojumiem diezko spoži nav. Tacū nedomāju, ka viņa nezona, kāds lozungs Francijā saistībā ar tiem, kuri nevēlas/nespēj pieņemt Francijas republikas vērtības. Latviski tas skan: "Mīloi to, vai brauc projām". Daudz mierīgāka tad pie mums būtu dzīve, ja Latvijā pielāgotu ši principu.MaZĀk lauztu visu, kas pagadās, mazāk zagtu, cūkotos, mazāk būtu Kreivijas biznesa elemetu un nebūtu neviens jāpārliecina, ka valsts, kurā viņi dzīvo nav Krievija, kuru gan, kā pareizi atzīmēja Z.B. viņi mīl no attāluma, lai ieriebtu kādam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas