Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zelta olas groziņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mantrausis
M
Domāju, ka daudziem ir viena alga - kādi deputāti vai partijas veido valdību, ja TIKAI - kāds sīkums! - tiem būtu kaut minimāla vēlme, sapratne un doma: ko darīt un kā rīkoties. Nav un velti cerēt, ka būs! Patlaba - viena alga, ar kādas partijas vārdu, tiek darīts viss, lai cilvēki brauktu prom un tiem, kas palikuši, dzīvi maksimāli traucētu un pabojātu. Pļāpāšana, ko smalki sauc par retoriku, par "ekonomikas sildīšanu' sen ir aizmirsta, valsts reformas ir anekdote ar "bārdu" un "sakārtotie" likumi kļuvuši par ikdienas atrunu ikvienam, kas par kaut ko normālā sabiedrībā būtu atbildīgs. Latvijas vara ir kā Prokrusta gulta - guļas dažādi, paliek pilnīgi vienādi.
Ieva
I
Nē, protams, veselības ministram būt nav viegli, tikai ar nosacījumu, ja ministrs strādā. Bet kur ir tie strādājošie ministri, ja neviens tā arī nav nosēdies un aprēķinājis, kādas ir reālās vajadzības? Un šādā situācijā, protams, ka naudu nedod. Bet žēloties par slikto valdību, kas nesaprot, ka veselības aprūpē vairs nav ko ņemt, tas ir viegli. To arī papagailis izdarīs, ja ar viņu bišķi piestrādās!
J
Vienotība nejūt, ka pāriet sarkano līniju tautas nīdēšanā. Dombrovskis darbojas kā grāmatvedis. Dombrovska kungs, paņemiet 135 latus un mēģiniet sastādīt izdzīvošanas tāmi : uzturs, mājoklis, transports, bērnu audzināšanas izdevumi, kulturas pasākumi un t.t. Vienotība paliek sliktāka par Šķēli un Šleseru un viņu politiku. Tauta novēršas no Vienotības.
jenotu šāvējs
j
Jā izskatās ka Vienotību sagaida tas pats muļķu un nejēgu liktenis, kas bija jaunā laika simbols. Bet nav jau dūmi bez uguns.
Alma
A
Ai, ne tikai vienā groziņā. Viņi ir salikuši Lemberga olas visos groziņos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas