Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Zemgales Ziņas uzsāk jaunu, interaktīvu interneta portālu

Šodien klajā nāk jauns interaktīvs portāls, kas aizvietos līdzšinējo laikraksta Zemgales Ziņu mājas lapu. Tas ir pirmais no kopumā paredzētajiem desmit Reģionālās Preses Diena mediju portāliem, kas nāks klajā tuvākajos mēnešos.
Novērtē:
Zemgales Ziņas

Portāls veidots, iedvesmojoties no olimpiskā moto „ātrāk, augstāk, tālāk”, kas spārno izaugsmei gan sporta arēnā, gan ārpus tās. ZZ.lv mērķis ir kļūt daudz ātrākiem, dziļākiem un tuvākiem saviem lasītājiem, nekā tas ir bijis jebkad agrāk, stāsta portāla veidotāji. Jaunā portāla pamatprincips ir pēc iespējas ātrāk un operatīvāk sniegt Jelgavas iedzīvotājiem jaunākās ziņas par to, kas notiek pilsētā, rajonā, valstī un pasaulē.

Jaunais portāls daudz aktīvāk aicina iesaistīties lasītājus satura veidošanā, gan veidojot savas virtuālās dienasgrāmatas jeb blogus kopā ar daudziem Jelgavā populāriem cilvēkiem, gan aktīvi piedaloties diskusijās un rakstot komentārus, kā arī iesūtot pašiem savus ziņojumus par aktualitātēm.

Šobrīd ZZ informācijas robežas ir avīžpapīra malas. Internetā robežu nav. Līdzās rakstiem tiks piedāvāti papildus resursi – attēlu galerijas, nākotnē arī audio un video faili.

Pavisam drīz, jau jūnijā, portālā sāks darboties elektronisko norēķinu sistēma, kas būs vēl viens solis tuvāk lasītājam – būs iespēja ievietot reklāmu portālā un laikrakstā, kā arī abonēt Zemgales Ziņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

No pirmdienas gaidāmi nokrišņi

No pirmdienas mākoņu daudzums palielināsies, pirmdien dienas laikā daudzviet uzlīs, liecina sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas