Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zemnieku saeima prasa samazināt PVN likmi pārtikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Latvijā vairs nevar prasīt ,jo prasības netiek ņemtas vērā 20gadus,tādēļ tās ir JĀŅEM ar VARU un KULAKIEM.
tetris
t
Manuprāt, to, ko saražo mūsu zemnieki, lētāk ražo tikai poļi un tas ir pilnīgi loģiski, ņemot vērā viņu tirgus lielumu un attiecībā pret eiro devalvēto zlotu.
tetris
t
Normālas konkurences apstākļos vinnetu tirgotājs, kurš var uzlikt zemāku cenu nekā pārējie un saglabāt pieņemamu kvalitāti. Taču pie mums tirgus ir pabojāts ar 2 lielveikala ķēžu palīdzību, turklāt Maxima diezgan intensīvi ved iekšā lietuviešu preces. Par šo duopolu jau Kampars runāja, taču tikai noplātīja rokas - vairs neko izlabot nevarot.
Ēriks
Ē
Toties es pieprasu, lai zemnieki strādātu efektīvāk, ražotu to, ko spēj ražot konkurējot ar citiem piegāātājiem, Īpaši ES robežās, vai vismaz paskaidro, kāda velna pēc man būtu jāmaksā divas reizes dārgāk par "vietējo" produkciju nekā importēto?
KKK
K
Zemnieku saeima arī pateiks kā nodrošināt lai netiktu ievestas izejvielas no citām ( NeLatvijas ) valstīm . Ja ne , tad mūsu ražotāji tāpat būs zaudētāji .
Ieva
I
To neizpirkto maizi pieliek pie jaunajām partijām, lai gan štrunts ar tiem bodniekiem, jo šitā tikai palielināsies zemnieku popularitāte- būtiski lētāk varbūt arī nav, toties produkts ir kvalitatīvs.
Vispirms
V
Suņi rej, bet karavāna iet tālāk...Ne jau kāds no varas vīriem domā par nabagiem! Ne jau sev griezīs!
!
!
Domāju, ka tu par veikalnieku uzcenojumu tomēr visu nezini. Kas ir "papildus nopelnīt"? Var saprast, ka tas ir peļņa virs peļņas. Vai tas būtu pamatots ar kādu grāmatvedības vai ekonomikas principu?
ANalfgabegs
A
vismaz rimchiks met miskastee pārsvarā visu. cerams ieviesīs.
Tā gan
T
Es tikai saku,ka mūsu bodnieki neateiksies no iespējas papildus nopelnīt,var jau uzlikt kaut nulli procentus pārtikai,bet šie vienalga cenas pazeminās skata pēc labi ,ja par 0,5 procentiem.
!
!
Ja spriež pēc tavas loģikas, tad PVN pārtikai var uzlikt arī 30%. Starp citu, kur tagad paliek veikalos neizpirktā maize?
!
!
Ja poļi var diferencēt un noteikt mazāku PVN pārtikai, kāpēc to nevar šeit? Lielāki nodokļi būtu uzkraujami luksusa precēm un alkoholam/tabakai. Mūsu cilvēkiem, kuru vidū ir liels procents pensionāru, ēst gribas ne retāk kā poļiem. Uz visu rēķina salāpot budžetu, ministrijām un birokrātijai nenesot nekādus (!) upurus, aizmirstot par pretīmnākšanu cilvēkiem, par gudru politiku runāt nevar.
Tā gan
T
Kāda jēga mazināt,ja starpību veikalnieks tik un tā iebāzīs savā kabatā,tie jau nu nemazinās savas cenas,neviens to nevarēs izkontrolēt.
Dīzels
D
un palielinot tirgotāju dažādu marketu peļņu. tie būs tikai cipari uz cedeles un ne viss reāls ieguvums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas