Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ziemassvētkos avāriju skaits lielāks nekā prognozēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī prom
a
pajoliņi ... kaut ģenģerāļa pagonus uzspraud ... vienalga pajoliņi paliek ... Kā gadu gadiem bijis, tā arī ik gadu turpinās ... i ceļu ne-tīrītība, i poliču kukulīš-alkatība, i cp nevarība ... i negadījumu pieaugums svētku un bezsvētku brīvdienās, i zivtiņ-putniņu izgveztās dumības ... Vai ir tādi ziftiņi, vai nav, vai cp ko dara vai ne ... vienalga ... situācija uz ceļiem nemainās ... Varbūt, atceļot cp, tikai kristos dzīves līmenis vēl vienai sociālai grupai - mentu ģimenēm ? A, ja nopietni, šitamais mutes darbonis jau labi sen būtu no tā amata jāpatriec, kā pilnīgi diskreditējis gan sevi, gan cp ... Spriediet paši - cik reizes, kādos apmēros un kas tik nav darīts - sodi celti debesīs, superkāri, marķēti un nemarķēti iepirkti, moči un rolleri, foto un prosto radari ... a jēga ?
Terorists
T
Bilde smuka,RĀDU KAD GAVĀ ČUŠ..
jautājums
j
Un, vai šajā sezonā velosipēdisti arī reibumā brauc vai tomēr ziemā kauns formēt tādus brīnumus?
Rainis
R
Sidrabiņa lietiņš lija Ziemassvētku vakarā Zivtiņš naudu nedabūja Laikapstākļu sakarā Ziemassvētki sabraukuši Buktētām kamanām Tā kā ceļi nesakopti, Policistus pamanām.
Daunis
D
Zivtelis ir tik neapmierināts, jo Ziemassvētkos izjuka CP biznesa plāns. Laikapstākļi neļāva sēdēt krūmos pie apdzīvoto vietu sākuma/ beigām. Savukārt slideno un netīrīto ceļu dēļ atļauto ātrumu gluži vienkārši nevarēja pārsniegt. Tik daudz autobraucēju un tik maz iekasēts. Bēdīgi svētki Zivtiņam, bēdīgi.
bank
b
Visu dienu būs jāskatās šajā pogainajā portretā? :)
haha
h
NU TA POZĒ.......
kristina
k
diemžēl pie auto stūres ļoti bieži sēžas garīgi kropļi, kuri nejēdz, ka ledus kluči, kas nav notīrīti no mašīnu jumtiem, atdalās un lido tieši priekšējā stiklā aizmugurē braucošam auto.. paveicās, ka vakar tāds gadījums mums nebeidzās ļoti bēdīgi.
Pilicija rīkojas cūciski
P
Nesen "iekritu" policijas lamatās Skolas ielā. Tur pirms veloceliņa ierīkošanas drīkstēja auto likt perpendikulāri trotuāram. Kā ierasts, pēc septiņiem vakarā piebraucu, noliku auto (tur stāvēja mašīna pie mašīnas), samaksāju un devos savās gaitās. Atgriezos - bet uz stikla - 30 latu soda kvīts. Izrādās, tur bija uzstādīta pagaidu zīme. Nekādi darbi vēl nebija uzsākti, mans auto nevienam netraucēja, nekādas papildus pazīmes, ka šajā vietā mainīta līdz tam pastāvošā apstāšanās kārtība, nebija. Bet policisti (turklāt, valsts policija) tā vietā, lai kaut kā papildus brīdinātu, ka šajā vietā mainīta līdz tam pastāvošā apstāšanās kārtība, kā cūkas iekasēja sodus
latgale
l
Labi ,jo netika par policijas priekšņieku
Cik jauki, ka mainīts virsraksts
nazis
n
Kad VP Prevencijas paarvaldes priekshnieks kautko pateiks par prevenciju sakaraa ar zaadziibaam, laupiishanaam, izvaroshanaam? Jeb prevencija attiecas tikai uz CP lietaam, jo Prevencijas priekshnieks ir prasts celju policists, kam par paareejo nav nekaadas sajeegas?
Vecis
V
Kas ir braukšana reigumā?
klons
k
par braukšanu reigumā :))
lohs
l
kas ir PREVENCIJA? nav saprotams nosaukums. Savulai taču teicās zivtiņu rotēt no CP un atkal viņs ir tur.Who knows?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas