Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ziemele: valsts tēls jāpulē daudzpusējos forumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sumbrs
S
"“Ir diezgan bēdīgi redzēt, ka cilvēkiem, vai viņi būtu no Spānijas vai no Beļģijas, pirmā asociācija ar vārdu "Latvija" attiecībā uz sociālpolitisko situāciju ir negatīva. Mēs paši esam stipri vainojami pie tā, ka savu valsti nepasniedzām un nepaskaidrojām tur, kur to vajag darīt, un tā, kā to vajag darīt. " Satriecoša neiederība! Kaut ko tādu izlasot, rodas sajūta tāda, 1) it kā pusnaktī stindzinošā ziemas salā pēkšņi atskanētu lakstīgalas dziesma; 2) it kā būtu pēkšņi pamodies padomijā pirmsgorbačova laikā. Ar tādu naivu bezkaunību :) Bet, nopietni runājot, nedrīkstētu pieļaut, ka Latvijas tēlu ārzemēs turpinā bojā tādi stagnāti, kas sevi identificē ar aizvadīto LC/TP sešpadsmitgadi un nespēj paskatīties acīs patiesībai.
sniegavīrs
s
Ineta Ziemele ir viens no gudrākajiem Latvijas cilvēkiem. Mīļie komentētāji, viņa ļoti labi zina Latvijas situāciju un zina , ka arī citās valstīs ir līdzīgas problēmas kā Latvijā. Tas ko viņa saka ir: mums jābūt vēl centīgākiem un apķērīgākiem. Latvijas lielais tēls veidojas no tā, kā mēs ikviens tagadiņ rīkojamies dotajā mirklī, tas viss sumējas vienā lielā skaistā tēlā. Ups, es izkūstu...
purra
p
Pulē forumos, cik gribi, bet miskastniekus , nepaēdušus klaiņojošus bērnus un likteņa ziņā pamestus pensionārus te redz uz katra pilsētiņu stūra.
ulis
u
Nu nezinu par devalvaciju vai deflaciju, bet beidzot LATAM atkal ir vertiba, un par to var ari kaut ko nopirkt. Ta ka , tas viss ir nacis tikai par labu.
Atis
A
Sen jau laiks Ārlietu ministrijai forumos skaidrot, ka Latvijā ir jālikvidē okupācijas sekas. Bet vai tad to darīs komjaunatnes sekretārs .
...
.
Nopulesim Latvijas ubagtarbu!!!!
ff
f
Pirmais, kas jādara, jāslēdz tēla veidotājs Latvijas institūts.
xZ
x
kāpēc ekonomika. Zagšanai, korupcijai, morālajai krīzei, nespējai pārvaldīt savu valsti, utt. nav nekāda tieša sakara ar ekonomiku kā zinātni. Un kā teica kādriz Klintons: 'It's economy, stupid!'. Viass dzives pamatu pamats. J,o tici man, izmisumā novestam bezdarbniekam Tavas citas vērtības ir dziļi pie kājas.
Cipa
C
Varbūt sāksim ar sevi un publiskos forumos nelietosim necenzētus vārdus? Ja to nedarīsiet Jūs un nedarīšu es, jau par diviem pieklājīgiem tēliem labāka kopaina!
Cipa
C
Bet tas sliktais tēls jau veidojas no zemās pašapziņas. Ja būs sevi cienošs darbinieks, viņš neko tādu neatļausies. Un jāsāk katram pašam ar sevi, ar to, ko nu katrs saprotam, kas ir labs paštēls un kā to veido. Ja nejēdzam, tad jāmācās.
Cipa
C
par nacmenšinstvām raksta nais minētā grāmata, kas ar lielu troksni un mūsu deputātu klātbūtni, šķiet vakar, ieraudzīja dienasgaismu. Un kas tad ir tā lielākā lieta? Atkal tā desumaize?! Apriebies, ka visu laiku kāds bāž tos ekonomikas jautājumus priekšplānā, bet manas tautas pašapziņa ir sabradāta. Jā, to ir darījuši arī mūsu treknie, bet autorei noteikti ir taisnība, ka mēs šajos forumos ļaujam "lielajam brālim" mūs apmelot, bet paši esam par slinku aizstāvēties.
Omaingots
O
"..viedoklis par Latviju, neskatoties uz iestāšanos Eiropas Savienībā, ir nosliecies uz to pusi, ka šajā valstī ir problēmas.." ----------------- Uz kuru pusi tad vēl lai "sliecas viedoklis"?!? Un kāda būtu sūda pulēšanas tehnoloģija?
xZ
x
Protams, ka tas ir arkartigi svarigi. Bet Latvijas Instituta un arlietu ministrija sez cilveki, kuri, to nesaprot un neko lietas laba nedara. ___________________________ Kā tā? Vai ārlietu ministrija ir vainīga pie tā, ka pirmais iespaids par Latviju iebraucējam rodas lidostas nemazgātajā tualetē vai ceļā no lidostas uz centru, kur par braucienu viņam nokāš dubulti, vai it kā labas viesnīcas foajē, kurā "netīšām" izmētātas sarkano lukturu vietu reklāmas? Kā saka, kādi esam, tāds arī tēls.
xZ
x
kurā brīdī kaut ko rakstīju par "nacmenšinstvām"? :) manuprāt, tas vispār nav aktuāli. Vienkārši Ziemeles kundze kaut ko mugo ar Latvijas tēlu savā ļoti šaurā un konkrētā specialitātē, bet nespēj izvilkt galviu no poda, ka tēls jau sen ir natgriezeniski samaitāts dēļ daudz lielākām lietām.
Maximus
M
Protams, ka tas ir arkartigi svarigi. Bet Latvijas Instituta un arlietu ministrija sez cilveki, kuri, to nesaprot un neko lietas laba nedara.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas