Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Žīgure: apātija no tautas apziņas jāizravē tāpat kā jātiek vaļā no latvāņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezis
E
Diemžēl tas ir objektīvi. Nekas jau nemainījas 'neatkarīgajā LV" karogs ,himna un nauda. Vēlēšanās uzvar ,kas skaita nevis ,kas balso. Un skaitītāji ir tie paši vecie. Ciematā jau var noķert pie rokas ,bet citur tas nav iespējams. Varbūt ja neietu nemaz tad nevarētu šmaukties un Eiropa varētu pielikt savus novērotājus. Bet ņemot vērā ,ka visas partijas ir stipri līdzīgas un sistēma ir vecā .......
ha
h
Demagoģija? Drīzāk dzīves pieredze. Nedaudz par tēmu, kas būtu, ja būtu. Kā būtu jārīkojas ja lauku mājās pēķšni kādam problēmas ar sirdi un cilvēks nekavējoties jānogādā pie ārstas, bet vienīgais ar šofera tiesībām ir ierāvis 100 gramus? Meklēsi ātro palīdzību, kura atbrauks pēc stundas? Stāstīsi visiem, ka likumus pārkāpt nedrīkst? Pēc tam, kad viss atrisināsies, slavēsi šoferi? Bet, ja vadītājs, kā saka, "dzērumā" vedot slimnieku nobrauks kādu vardi, filozofēsi, - es jau teicu, tā nedrīkst, vajadzēja meklēt citu šoferi....
Vetis
V
Neklātienē pazīstu (caur grāmatām,sabiedrisko darbību,Somijas apmeklējumiem,izstādēm,prezentāciām, Edvarta Virzas mantojuma popularizēšana.....) šo cienījamo cilvēku ģimeni. Mums jāieklausās savas latviskās inteliģences teiktajā.Tā ir tā bākuguns, kas tik ļoti ir vajadzīgs šodienas Latvijas cilvēkiem. Personīgi es iešu uz vēlēšanām.Mums ir par ko balsot.. Tie, kas saka, ka nav par ko vēlēt kalpo oligarhu sapnim. Vēl uz 4 gadiem izsaimniekot, izlaupīt, piesmiet un pazemot mūsu Latviju.Viņiem ir tik daudz salaupītās naudas, ka varētu vēl veselu gadu nolīgt jaunatni, uzpērkamus žurnālistus un runātājus lai zombētu tautu un sevišķi cienījamos pensionārus. Visi uz vēlēšanām. Par prezidentālu republiku! Par tiem, kas nav sasmērējušies šos 20 gadus!
Sniper'sEye
S
Bez demagoģijas, Ha! Tikko formulējums tika publiskots, jau pirmajā vakarā profesionāli juristi komentēja: būs ST un tiks vinnēta. Liela vākšana jau nebija vajadzīga, -- tikai gudrākus rakstītājus Repšes fm puisīšu kordebaleta vietā.
Deratizācija un dezinsekcija
D
Ja portālā ieviešas kurmji, žurkas etc. - pestbaltic.lv ...
ha
h
Izrādās tu ar tāds naivs - savākt profesionālu juristu komandu un izstrādāt griešanai pamatojumu... Varbūt vēl sarīkot tautas apspriešanu? Ja tautas priekšstāvji var gadiem diskutēt un nevar vienoties par taupības pasākumiem !? Uz šī fona Godmaņa 2008. gada rīkojums par algu mehānisku griešanu valsts pārvaldē izskatās, kā ļvienīgais variants, citādi mēs savā naivajā visiemizpatikšanas garā par to sāktu domāt un "diskutēt" , kad VK būtu tukša.
es pate
e
Nolemtības sajūta nebeigsies kamēr pie varas siles rausies "LabLatvijas" šakāļi ar visu dinozauru blici. Nav ne mazākā pārliecība, ka alkal nesavēlēs šos diždarītājus, jo meli ir viņu maize un tauta ir, jā ...... Kāpēc viņi vispār tiek pielaisti pie vēlēšanām? Viņi nav pat atmaksājuši pārtērēto pustotru miljonu, kura dēļ tika pie varas pagājušājās vēlēšanās. Kur te var runāt par optimismu?
pilsonis
p
Pilniba piekritu Annas Zigures viedoklim. Katram sapratigam, kaut cik domajosam latvietim, Latvijas pilsoniem ir jaiet uz velesanam (2.oktobri) un ir javel par godigiem politikiem, partijam, protams, nekada gadijuma nav javele par tadiem politikiem, partijam, kuras pedejo 20.gadu laika ir iznicinajusas Latvijas valsti, slepkavojusas un iznicinajusas Latvijas iedzivotajus ka LC, TP, LC/LPP, ZZS, TB, SC, PTVL partijas .
Sniper'sEye
S
Solīdā, jaukā, smalki koleģiālā Anna! (Esam itin bieži savulaik tikušies un labus darbus darījuši. Vēlreiz paldies par sadarbību!) Pagājušo piektdien premjers Valdis Dombrovskis palaida ziņu, ka budžeta konsolidācijai, ļoti iespējams, tiks ziedots pensijuzkrājumu 2. līmenis. Bija 8%, šogad -- 2%, nākamgad cirpsim uz "nullīti". MOTIVĀCIJA; IGAUŅI JAU TO IZDARĪJUŠI. (!) Ņemot vērā, ka premjers Dombrovskis nespēj saraut psiholoģiskās atkarības nabassaiti ar savu politmentoru Einaru Repši, kurš atļāvās nosodīt Satversmes Tiesu pēc nolēmuma apgriezto pensiju lietā, Dombrovskis drīz tikpat nadzīgi Repšes nekaunību atkārtoja, citēja bez atsauces uz autoru, pasniedza kā savu viedokli. Kaut gan premjeram pienācās pieprasīt savas partijas biedra demisiju par nespēju savķt profesionālu juristu komandu un griešanas pamatojumu izstrādāt juridiski korektu! Un kādēļ pēc šiem spilgtumiem i potenciālajiem pensionāriem, i i visiem domājošajiem vēlētājiem būtu jātic, ka mūsu Vienotības/Jaunā Laika stila valdībnieki saviem pensionāriem kādreiz atdos viņu nākotnes pensijas? Un vai Jūs, Anna, spējat iedomāties, ka igauņi varētu savējiem neatdot?! Uzticībai vajadzīgi pamatojumi. Ar cieņu -- SE
Dollija
D
Paldies par rakstu, taču uzmundrināt var arī citādi. Tā mūžīgā salīdzināšana te ar igauņiem, te lietuviešiem un, protams, mums par sliktu, taisnā ceļā ved pie apātijas. Apnicis un krīt uz nerviem. Žīgures kundze, Jūs esat gudra. Izdomājiet kaut ko citu, kā mūs uzpurināt, tikai nedariet visu vēl ļaunāku. Arī bērns, ja viņu mūždien salīdzina ar kaimiņu Ilzīti vai Jānīti, cik tie labi mācās, bet kāpēc viņš nevar saņemties, noskaišas, iespītējas un... paliek uz otru gadu. Vai to Jūs gribat?
ilze
i
vakar skatoties LNT murgu ko vada Burkovskis,redzot tās ņirdzīgās,trulās sejas:Stendzenieks,Ēķis,Krištopāns u.c., - rokas nolaižas, pārņem tāda bezcerība, vai tiešām PLL ievēlēs?Taspatiešām ir īsts kangaru saiets un kretīnu dejas pirmdienās.Apkaunojoši tādā raidījumā piedalīties. A.Žīgurei biežāk publicēties un runāt, un skaidrot, mēs taču neesam nolemti?
klk
k
nu Diena viernkārši iet Vienotības pavadā, te Žigure uzpeld te atkal...
Jukums
J
Paldies par Žigures kundzes uzmundrinošiem vārdiem, bet. ja zirgs ir kaput, tad jākāpj no tāda zirga nost!
nu re
n
žuks arī jaunlaicēnu boļševistiskais propagandists.Pujats arī aicināja padomāt par valsti ,par sabiedrības morāli ,ja tu būtu palasījis BĪBELI ,varbūt spētu saprast ,ko kardināls savā runā gribēja arī tev pateikt.Tagad tu savu negatīvisma un uzupātora auru ar varu gribi uzspiest citiem. Nevar sadalīt to kā nav ,vispirms kaut kas ir jārada.To var panākt tikai darot neviss tukši plerinot.
nu re
n
viens godīgais no jūrmalas atkal apspļaudīja kādu ,kas nepiekrīt vienotībnieku propagandai.Tas arī ir viens no iemesliem - jaunlaicēnu mūžīgā citu konkurentu apvemšana.Uz priekšu,kamēr būs palikuši tikai plebeji,pārējie strādās ārzemēs vai būs jau miruši no bada un aukstuma pēc vienotībnieku uzvaras gājiena vēlēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas