Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Žīgurs: Energoapgādes situācija Latgalē pasliktinājusies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars>nu- nu ,to
O
Ja tavs 32gadus strādājošais montieris nemācēja pateikt savam VADĪTĀJAM ,kad ja būs ZIEMA vai VĒTRA tad mūsu vadi SATRŪKS ,jo tie STEIDZĪGI jānomaina ........un nevajadzēja sadalīt līniju 100SIA......jo tagad nezin ko dara 101SIA ..... Tādi brīnumi pat KOMUNISTU laikos nedrīkstēja NOTIKT jo varēja IZLIDOT no PARTIJAS.....
Juhans
J
Latgale, mosties!
I.Gr.
I
Ljoti jauki, ka kaiminju valstis: Igaunija, Lietuva, Somija paliidz muusu Latgalei!
hi hi
h
20 gados koki stabus pārauguši un neviens to nezināja
ži gur,atkāpies
ž
Kauns un negods Vienotības Žī guram ,kurš nu jau gandrīz mēnesi tura cilvēkus tumsā, aukstumā, pusbadā, bez sakariem,bez med. palīdzības1
Noskatoties
N
Žīguru TV, klausoties viņa runas, ir skaidrs, ka tukša runāšana, nesaprot ko un kā darīt. Siltumā bija tas pats - ņērma nenormālu naudu gadu desmitiem, neko nenomainīja, neko neuzlaboja, bet visu nolaida līdz kliņķim...Tagad rezultātus izjūt visa valsts.
sekste
s
Tas liecina tikai par vienu, ka visus neatkarības gadus Latgalei nekas nav dots, viss tikai Rīgai un citiem reģioniem. Nu, pienācis laiks maksāt.
nu-nu
n
Oskar,kādi tad īstie elektriķi ir ārzemēs,un te strādā bezdarbnieki?Tev vajadzētu nokaunēties no tās stulbās muldēšanas,mans vīrs strādā latvenergo ja 32.gadu un nav bijis bezdarbniekos un cīnās ar visiem saviem kolēģiem, kur mēs ģimenes nezinam līdz ar viņiem , kāda šodien diena jo neredzējā un viņi ar,kas ir sestdiena un svētdiena. Vajadzētu tev pietrūkt kādu dienu elektrības tad netiktu sēdēt siltā vietā netā .
nu RE
n
Viena mafija nomaina citu! Nabaga Latvija - to valda vai nu Maskavas roka (SC), vai ultranacionālisti (VL/TB) vai nu oligarhi (PLL, ZZS) vai sorosīti-liberasti (Vienotība) Vai tiešam Latvijā nav citu spēku??? Kad Latvijā būs tādas normālas partijas kā CDU - kristīgie demokrāti - Vācijā vai sociāldemokrāti Zviedrijā?!???????????????????!
VAI
V
Vienotība - nodarbojas ar savu kadru sēdināšanu amtos!!!!!!!!!!! Bet kad jāglābj reģioni un jārīkojās - NEĶAs nesanāk, čiks Nespēja tikt galā! Tas pats, kas TP laikos - viena mafija nomaina citu!
Dievs ir
D
KNABS nogrieza Latvenergo galvu, Daba atspēlējas. Žīgurs netiek galā. Netika viņš galā ar Siltumu un darbinieki boikotē vēl šo. Ļaunums neko labu nedod.Cilvēki jāmīl, nevis jāiznīcina. paldies jāpasaka par darbu nevis kurķī jābāž. Ilgi būs problēmas.
nv
n
ak, piedodiet, Latvijas meži nestūķē kabatās - Latvijas meži mums ziedo, skat.: "Latvijas Valsts meži ziedo ZZS deputāta biedrībai"
to Oskars
t
Oskar, paskaidro lūdzu visu ko uzrakstīji, kādi īstie elektriķi ir ārzemēs, kuri šie ir no krievzemes un kāpēc viņiem būtu jāsavieno 3 vadi?
nv
n
nu ja jau tie skuju un lapu koki tādā briesmīgā stāvoklī, ka sāk krist pēc kārtas, tad jādomā, ka ne tikai Latvenergo, bet arī Latvijas Meži visu šo laiku nodarbojās naudas stūķēšanu kabatās, nevis jomas sakārtošanu.
aktrise
a
Kāds te sakars ar RAPLM un ViDM? Šo ministriju paspārnē nekad nav bijis Latvenergo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas