Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zīle: premjers prot paskaidrot, nenokaitinot sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
johaidi..
j
ZILE pieslejies pie valdibas supotajiem ja murgo ka janak citai valdibai? bet kadai? maskavas marionetei Urlakovam kopa ar veco gvardi Lembergu Skeli Sleseru? cien ZILE no kuras partijas jus esat? no TB LNNK? vai kadas Maskavas intereses atbalstosas partijas?
spicais
s
Atvaino, bet tu laikam esi gan kurls, gan akls. lielākā sabiedrības daļa ir pašreizējās valdības pusē. Ej un izguli dzērumu!
spicais
s
Tev būtu jāatkāpjas pāris soļu no datora, lai nerastos kārdinājums rakstīt kārtējās muļķības
Ieva
I
A tu dzirdēji gan ne paša Dombrovska, bet cita jēlīša skaidrojumus, ka mums, ja pareizi atceros, ceturtā daļa valsts pārvaldē strādājošo esot skolotāji.....Problēma jau tā, ka pie tās valsts siles barojas visi, tāpēc ne tikai izdevumus, bet par ēdāju skaitu nespēj noteikt. Lai gan es, piemēram, kaut tam pašam Gruntmanim, ka Saeimas deputātu skaits, piemēram, ir jāmazina vismaz uz pusi, tāpat derētu parevidēt to palīgu vajadzību, īpaši tāpēc, ka deputāti vienalga tiek vēlēti ne no vienmandātu apgabaliem un nekādas baigās tikšanās organizēt nav vajadzības- vienu sekretāri uz vairākiem un pietiks....Un tā tālāk un tā joprojām, tikai , kā jau teicu, vispirms jāatzīst situācija...
Vientulais vilks
V
Ja valdiba nebutu sperusi julija sadus solus ,mums jau labi sen nebutu ne algas,ne pensijas. Talavas tauretajs Krauklis nu vina kompanija to lieliski zin ,jo pasi pie ta vainigi .
Kāds
K
Lācītis ir jauks premjers! Labākais kāds mums bijis! Cienu viņu!
pensionārs
p
Ja Dombrovskis stājoties pie valdības grožiem būtu pateicis tautai patiesību par trekno gadu izsaimniekotāju atstāto mantojumu notiktu sociālais sprādziens.Šobrīd pēc Satversmes tiesas lēmuma baidos vai neesam soļa attālumā no valsts bankrota un tad vispār nebūs ko maksāt ne pensionāriem ne strādājošiem. Un tad baltā zirgā atjās "tautas glābēji Š.Š.L."" un izzags atlikušo.
cony
c
šIs valdības un Saeimas lēm ums,risinājums nebija ne sasteigts un nebija juridiski kļūdains,nepiekrītu R.Zīles viedokļim.Satversmes tiesa viņu atcēla tikai par to ka nebija pietiekoši izdiskutēts,apspriests ar cilvēkiem,kurus tas ietekmēja,nebija uzstādīts minimums,vai citādi saudzējoši normatīvi.Iespējams,ka lielākā daļa arī es sapratu tā lēmuma akūtu nepieciešamību un biju solidarizējies ar strādājošiem un uzņēmējiem arī par savu ieguldījumu.īstenībā iepriekšējie valsts vadības autoritāšu,prihvatizētāju,pokupai i prodai un liela patēriņa režima valdības visvairāk pāri nodarījusi strādājošiem,viņu darbam un uzņēmējiem.Pensionāri bija zemā,bet stabīlā nodrošinājumā.Tagad jāgaida lai solidarizējas tie,kas no iepriekšējā,nedemokrātiskā režīma atbalsta pēkšņi kļuva tik bagāti,ka neapjēdz bagātības apmērus.Tagad arī Satversmes Tiesa ar savu valdības lēmumu atcelšanu,dalās kopējā atbildībā krīzes sekmīgā pārvarēšanā.Jo vienmēr atradīsies spēki,kam viedokļis var būt cits.
Rasmuss
R
Zīle, ko murgo, Dombrovskis absolūti nav spējīgs sarunāties ar sabiedrību un kaut ko skaidrot! Ja kāds šobrīd ir nokaitinājis sabiedrību, tad tas tieši ir tandēms Dombrovskis - Repše, un, pasarg Dievs, ja tie vēl kaut ko sāks skaidrot! 13.janvāris ir tik tuvu!
nn
n
socialo budzetu izsaimniekoja kalviitis, un dombrovskis tolaik bija vienigais, kas skali par to runaaja.. es ceru, ka vismaz tagad dombrovskis saprot, ka LVL kursa atbrivosana lidz ERM2 noteiktajam robezam butu bijis daudz vienkarsaks un efektivaks cels kaa parvareet kriizi..
dzeris - jāatkāpjas, vai tie
d
Izlasiet visu ST spriedumu, tad sapratīsiet, ka valdība pie zināmiem apstākļiem tādus lēmumus pieņemt drīksts, īsi sakot, tikai tas jādara savādākā veidā, tā ka nevienam jāatkāpjas nav, tās ir smalkas juridiskas nianses, ko var pareizi novērtēt tikai ST.
Teātris
T
Nu neceri, ka te Latvijā kāds atkāpsies no sava amata. Labākajā gadījumā kāds ministrs paspēlēs teātri ar demisijas pieteikumu, kuru premjers nepieņems.
varbūt ne visai valdībai
v
Nezinu vai visai valdībai, bet labklājības, tieslietu un finanšu ministriem noteikti būtu jāatkāpjas!
dzeris
d
Zīle murgo, nekādu aizdevuma naudu pensiju izmaksām nav jāizmanto. Pilnīgi pietiktu, ja samazinātu izdevumus valsts administratīvajam aparātam par 15%. Tie Latvijai ir divreiz lielāki kā Lietuvās, Igaunijā un Es , un satāda 8% no IKP, vai ap 800miļj. gadā. Bet, priekš tam vajadzīga politiska griba, kurai LV nav, g.k. pateicoties TP un citiem vecajiem "darītājiem".
netaisnība nevar būt
n
To, ka atņemt kapitāla uzkrājuma sistēmā balstītu izmaksu, ir netaisni un prettiesiski, varēja un vajadzēja paredzēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas