Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zinātniece: Nākotnē Latvijā jārēķinās ar neierastiem dabas apstākļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sara
S
Klimata sasilsanas projekts ir ASV zida ala Gora naudas pelnisans projekts, ar kuru vins norava simtiem milijonu dolaru sava rikle..
cibric
c
Diemžēl polārie ledi joprojām kūst, bet pagātnē tie gan nekusa.Nu un arī lieli ūdeņi ir daudzās vietās (gluži cik vienam otram galvā).
cēlonis
c
Nav pareizi ,ka galveno uzsvaru liek uz planētas sasilšanu vai atdzišanu. Galvenā problēma un visu nepatikšanu cēlonis ir pasaules piesāņošana visos iespējamajos veidos. Un piesārņošanas cēlonis, savukārt, ir nenormāli savairojušos cilvēku skaits.
lauķe
l
Protams, ka nav šaubu par kremlinu metodēm......taču šo te tipu (-us) nodod gan tekstuālais saturs gan arī teikumu konstrukcija. Bet pa purnu šamējais būtu vairāk nekā pelnījis......
lux
l
Neko darīt! Cilvēks ir tik aprobežots, ka savu nevar izdomāt. Turklāt viņš ne tikai nespēj izdomāt savu niku, bet ir arī pietiekoši liels maita (sauksim lietas īstajos vārdos!) Skat. viņa komentāru 13.35. Aicināt viņu uz korektu rīcību ir pilnīgi lieki. Tādiem tāds jēdziens nav zināms. Savā veidā viņš pārbauda pacietību. Grib radīt nelielu sajukumu. Viņnš dažādas cūcības raksta arī slēpjoties zem KLM nika. Tā kā nekā jauna. Viens tirliņš izklaidējas. Kāpēc tieši tādā veidā-domāju arī Jums par to nav šaubu.
M.Geog
M
Kā Jūs tā familiāri uzrunājat cien, zinātnieci Briedes kundzi? Vai esat kumpanjones?
Chiparions
C
"Nākotnē daudzās pasaules vietās, arī Latvijas teritorijā, tiks piedzīvotas neparasti karstas vasaras vai aukstas, sniegotas ziemas, vai gluži pretēji - neparasti siltas ziemas, ekstremāli nokrišņi, sausuma periodi, vētras un citas it kā attiecīgajā reģionā neierastas parādības." Kādai ma†ei bbija divi dēli, kuri izcili pareģoja laiku. Kad viens teica: "Sodien nelīs!", tad otrs uzsvēra, ka būs maķoņains un līs. Vienmēr kādam no abiem izrādījās taisnība!
Ieva
I
Redzi, problēma ir tā, ka vispārzināmu patiesību klāstīšana nav zinātne, jo, ja jau gaisa temperatūras ir pamatīgi mainījušās, īpaši, ja palasa paleontologus, tad gan jau tās turpinās mainīties. Ja pateiks, kā to novērst, tad cita lieta. Taču tikmēr jāpaļaujas uz tiem, kas arī bez visādiem paziņojumiem strādā, lai uzlabotu cilvēka dzīves kvalitāti.
lux
l
"Lielai daļai komentētāju tā arī nav aizgājis, ka zinātniece nevienā vietā nav pieminējusi "globālo sasilšanu" - Ha-ha. Rakstā tomēr ir teikts: "21.gadsimta beigās 82% ziemas sezonu un 88% vasaras sezonu reģionā, kurā atrodas Latvija, būs siltākas salīdzinājuma ar 20.gadsimta beigu laika apstākļiem. Tas nozīmē, ka arvien retāk Latvijā varētu piedzīvot sniegotas un aukstas ziemas." Kas tad tas ir, ja ne globālā sasilšana? Tā arī sanāk, kad gribas izskatīties gudrākam par sevi pašu.
lauķe
l
Tikai par tiem nevarīgajiem senčiem esat krietni piemelojusi....
lauķe
l
Vēlreiz lūdzu neizmantot manu "niku", lai gan šajā gadījumā Jūsu domām var piekrist.....
WALA
W
Lielai daļai komentētāju tā arī nav aizgājis, ka zinātniece nevienā vietā nav pieminējusi "globālo sasilšanu". Ja skatās no "sazvērestību teoriju" piekritēju viedokļa, tad varētu šķist ka teksts ir mērena laipošana. Pa savam tas tā arī ir, jo objektivitāte ir pārāk īss laika posms par kuru tiek vākti dati, pat pārāk īss lai pat statistiski tiem datiem būtu jelkāda vērtība. Bet izmaiņas uz planēta Zeme ir absolūti normāls process, jā varbūt cilvēki pie kaut kādiem apstākļiem apmirs kā mušas ( galu galā paši jau arī palīdz sev "slikti beigt" piesārņojot ūdeni utml.), bet planēta Zeme mierīgi iztiks bez šiem "liekēžiem". ;)
Fremks
F
Lasot un klausoties pa radio mūsu prognozētāju teikto, šķiet, ka viņi ir sabotieri vai diversanti !! Nesaprotu, par ko tas kantoris naudu saņem ! Es vismaz ieskatos internetā, ja man kas vajadzīgs nevis uzklausu Latvijas Meteroloģiskā centra murgojumus...
aga
a
Es arī varētu būt zinātniece. Paskatos ārā pa logu, papētu savus 10 pirkstus, un izdaru ārkārtīgi gudrus secinājumus.
Quantenmechaniker
Q
Par vienu no iedzīvotājiem būtiskāko klimata pārmaiņu ietekmes iezīmi tiek uzsvērtas ekstremālo dabas parādību biežuma un intensitātes palielināšanās nākotnē līdz ar klimata vidējā stāvokļa izmaiņām un svārstību izteiktāku raksturu. ... Vai LETAS un Agritas smadzenēm temats nav par grūtu? LETA un Agrita neveido gramatiski pareizus izteikumus. Kamēr tas nav izdarīts, velti meklēt izteikumu jēgu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas