Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

ZRP kā prioritāti drošības jomā piedāvā ekonomisko noziegumu apkarošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tehnologs
T
Beidziet tautieši gausties. Jūs domājat, ir viegli 20 gadus no vietas sildīt vienu un to pašu zupiņu un taisīt vienu un to pašu lohotronu šajā mazajā pīļu dīķī Latvija? Pieņemiet šoreiz par tīru monētu visu to, ko mēģinam jums iesmērēt ar Zatleru un nobalsojiet par šo kungu! Jā, es saprotu, ka saņemsiet kārtējo caurumu maisā, bet tāds ir mūsu darbs. Ar cieņu, līdz nākamajām ārkārtas vēlēšanām!
tas par stulbumu gan tiesa
t
bet tam stulbenim gribas dot to aploksni un būs labākam par to, kurš nedod............pie kam zagtu viegli dot, nav sviedros pelnīts.
nu, ja pat bišera dēls
n
lielījās !!!!!!!!!!!!!!! ka vedis kontrabandu. Par ko mēs runājam. Tikai ir laiks beigt.
eh
e
nu kur ir prāts likt zāļu tirgotājus par veselības ministriem? tas būtu tas pats kā gliku iecelt par satiksmes ministru...
Pingvīne
P
Zatlers atrodas neapskaužamā situācijā, jo tautu grib vest purvā ar neprofesionālu komandu. Tas ir nepiedodami pret valsti. Labējiem spēkiem bija jāapvienojas, jo LIELAIS Lācis lūr aiz stūra un gaida medījumu. Mūsu kopīgais ienaidnieks ir SC, KURŠ RAUJAS PIE VARAS. Latviešiem jābalso par profesionālu komandu, kura ir gudra un grib strādāt Latvijas labā. Zatlera partija ir izgāzusies ar Ģīļa fenomenu, kurš pateica, lai necerot uz pensijām. KAUNS, KA TĀDI CILVĒKI RAUJAS PIE VARAS, KURI TAUTU GRIB PADARĪT PAR NABAGIEM.Zatler, kas tu esi? Vai tagad atcerējies?
inde
i
Mūsu kopīgais ienaidnieks ir kopīgais stulbums! Tāpēc arī rodas visādi VZjatleru fenomeni
  • 0
  • 2
boba
b
Kā reiz varam palasīt Kononova interviju. Kāpēc tā parādījusies tagad, varam spriest, bet tā atklāj, cik dziļas saknes ir laidusi kontrabanda. Ar saknēm ZRP nepiedāvā cīnīties ja kas. Tā man atgādina kādu stāstu par vienu kriminalkas šefu laukos. Viņš vervēja lauku puikas un visiem vajadzēja maksāt šim procentus, kurš nevarēja izpildīt plānu, nodega kā kukuļņēmējs. Latvija ir smagi slima, tikai napalms izdedzinās šo sērgu, politikānisma sērgu.
Šalle
Š
Man gan šķiet, ka ZRP tieši grasās cīnīties ar pašiem cēloņiem brīvai kontrabandai t.i. nomainot pie varas 20 gadus esošos komuņagas, kuru partiju sponsori šajās rebēs ir līdz elkoņiem iekšā. Skaidrs jau ir tas, ka bez asistences no Jēkaba ielas un dažām citām ielām tādos apmēros darboties nebūtu iespējams.
  • 0
  • 0
Fiksais
F
Izskatās ka ZRP riepa sāk laist gaisu... Tad jau Brīvības partijas džekiem daudz loģiskāks skatiens uz lietām!
NU, BARS, KURŠ UZSKATA,
N
KA PREMJERS= VARA..........., zinat ko darīs. PREMJERS=TITĀNISKS DARBS.
????????????????????
?
t.i. ņem ciet voldi un visus citus noziedzniekus savā bandā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noziedzību apkarot vajadzēja no 1990.g. arī zagleru Cēsu alū. NETICAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaspars Bergmanis
K
Kārtējo reizi cīnās neviss ar celoņiem, bet ar sekām! Uzdodiet vienu jautājumu- kāpēc ?! Cēloņi aplokšnu algām ir tāpēc, ka nodokļu sistēma ir LV padarījusi par nepievilcīgu ražošanai un investīcijām. Tiesu sistēma darbojas tikai savās, bet ne Valsts un pilsoņu tiesību interesēs. Korupcija- Valsts pārvaldes forma, bet KNBs slīkst paša radītos mēslos un skandālu purvos... Tā kā - ZRP nav spējīga nodeklarēt Valstiska līmeņa mērķus, tad par tiem jampampiņiem nav vērts balsot .
Labriit!
L
vaardi ...vardi, jo KAD BEIDZOT sie cilveki runas un cinisies AR CELONIEM????? kontabanda, nodokli ir tikais SEKAS!!! Ja valstii ir normals klimats biznesa ATTISTIBAI, tad cilveki domaa par attistibu, bet sajaa situacijaa visa biznesa energija tacu tiek novirzita uz siem parkapumiem. Hallo!! mostaties beidzot.
Oskars
O
NETICU !!!! Jo būdams PREZIDENTS neko tai jomā nav DARĪJIS . Drīzāk MEĻU PARTIJA !!!!
vairis
v
un sāks ar sevi? vai āri grib but šīs jomas apkarotāji lai pašus nepieķertu?
Zatlerieši
Z
sāks ar tauvas joslas atjaunošanu Kukuļu ģimenes īpašumā un Eiropas ceļojuma (par valsts naudu) fotogrāfiju konfiscēšanu? Vai varbūt zatlerieši iemaksās budžetā naudu par prezidentūras laikā nesamērīgi iegūtajām cepešpannām un krāsnīm?
uzkrājumi
u
Minsitrs, kuram uzkrājumos (ne skaidrā, ne bez skaidrā naudā) nav 500 lati... kā viņš pārtiek - no rokas mutē? Tā kā Kampars?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas