Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

ZRP turpinās sarunas par koalīcijas veidošanu ar Vienotību un nacionālo apvienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Olga Rajetska
O
Runa un runa tikai. Apriebies
Nameisis
N
95% atlaida Saeimu, Nu ir jauna saeima, par ko gaužaties ? Paši atlaidāt 10-to, paši ievēlējāt 11-to ... 5% saprātīgo droši vien šādu cirku paredzēja ...
Kamasutra
K
Zatlerrs parada kads vins ir idiots un stulbenis, ka vins merkakojas un cinas par amatiem, lai tikai gutu =sev privato labumu. Latvija prezidents ir jaievel Latvijas pilsoniem, lai sadi aprobezoti, nezinosi, nespejigi, netalantigi cilveki ka Ulmanis, Freiberga, Zatleris neapganitu Latvijas valsti, Rigas pili un latviesu tautu ka vini to ir darijusi visus pedejos 20. gadus.
Jelgavnieks
J
Zatlera Reformas Partijas politika šinī mirklī ir tikpat divdomīga kā partijas nosaukuma sintaktiskā divdomība. No nosaukuma nevar spriest vai Reformas Partija pieder Zatleram, jeb Zatleram piederošās reformas ir uzspiestas šai jaunajai partijai. Katrā gadijumā, nosaukums smaržo kā "vadoņa" princips. Vai tā ir pārākuma pazīme? Būtu interesanti zināt cik daudzas partijas, un kādās valstīs, ir nosauktas vadītāja vārdā.
pse
p
īstenībā, sen jau sevi padarījuši par tautas apsmieklu
twitter.com/pret_VL
t
NĒ! "Visu Latvijai!" valdībā
lauķe
l
.Jo lielāks aktieris , jo garāka pauze...... tanku kombats arī cenšas ko māk, taču aktieris no viņa gaužām sū.īgs.....badakāsība lien ārā kā īlens no maisa......
Ida
I
Ja Zatlers ies kopā ar Vienotību,tad būs nepārtrauktā pauzēšana, jo ar jenotiem citādi nav iespējams.Ceriba mirst pēdējā, bet šīs laulības viņam laimi nenesīs, ja pa nakti nenosapņos ko stabīlu un sakarīgu.
buldozers
b
Pauze ir tāpēc, ka tanks jāremotē! Mēs gan - gāzi grīdā!- un rukājam bez pauzēm!
  • 3
  • 2
Oskars
O
Man jau sen veco PARTIJU deputātu sarunas - solījumi - darbi krīt uz nerviem. Tādēļ būšu priecīgs ja ZRP ar SC apvienotos un parādītu kā GODĪGI jāstrādā tautas LABĀ un visi IZSAIMNIEKOTĀJI JĀPAKAR.
cik ta pulkstens?
c
jaa, cik ta ir? esam aizseedeejusies?
Kretīndancis
K
Tak priekš parastā baura pilnīgi viena šķirba ko turpina vai bubina kārtējais kretīngrupējums.Izņēmā vienīgi tie,kuri tieši vai netieši sastīti ar to bļdas strēbšanu tukšu.pasūtijuma klišķinātāji vai smagas problēmas ar intelektu.Šitā visu nokrāsu varas šļura jau 20 g. kā pierādijusi(naudas vagoni tu-tū,G24 ku-kū,Baltija buļ-buļ,...zelta tilts,Tumsas pils,....Parex,AirBaltic....),ka viņai sen vairs nav izvēlnes kalpot tautai vai politkriminālam. Un nekāds tur kombināciju šovs neizmainīs Latvijas drīzo Happy Endu.. Atšķirība vienīgi kuri tai silē ar visām četrā,kuri ar divām un kuri ar karotēm vai dakšām. Ja daudziem arī kometvidē šī kretīngrupējuma smirdēšana izraisa akūti debīlās emodiarejas,tad tas ir pilnīgs garants šīs Idiotijas.lv nolemtībai
Moriss Berts
M
Bet ja nu "sili" (valsti) Zatlers pēkšņi (tikai nepārprast, ka uzreiz tūlīt un tagad) pārverš par "zviedru galdu", kur katrs var pieiet, paņemt vajadzīgo un, ātri aizejot, palaist nākošo?...
  • 0
  • 0
Deguns
D
ZRP ir smalki ļauži. Kā viņi jau ir reklamējuši visās iespējamās vietās, tad amati viņus nemaz neinteresē. Viņiem patīk pats process. Jo ilgāks, jo labāks. Tā teikt, politiskais sekss. Baudkāri tādi.
lilita
l
kāpēc man ir baigās aizdomas,ka aiz valda garastāvokļa svārstībām stāv lilita.. :D
dakteris
d
varbūt vienkārši vairs nestāv
  • 3
  • 3
:)
:
klimaks?
  • 4
  • 2
Olga Rajetska
O
ko tur visu laiku var tikai runat jajauc beidzot nost tas lielais, nu tas lielais taja pardaugava. nevaru uz to lielo vairs skatities . man ari bija lielais ... viss jauciet nost.
vienotība+VL+ZRP= LV
v
nepadodieties nekādam prokrieviskam spiedienam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas