Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

ZRP valdes loceklis: "Vecā politiskā dīķa" atriebība ZRP turpināsies

"Gribu, lai visa sabiedrība saprot, kas notiek, - nodibinot šo partiju un [Valdim] Zatlera kungam uzņemoties vecā politiskā dīķa nolaišanas procesu, protams, ka lielākā daļa politiķu, kuri gadiem ilgi vada mūsu valsti, ir noskaņoti pret viņu. Teikšu tieši - tā ir atriebība," sacīja Vilnītis, uzsverot, ka atriebība turpināsies arī nākotnē, pat ja šodien Zatleram būs pozitīvs balsojums Saeimas Nacionālās drošības komisijas sēdē, kur viņu varētu vēlēt par priekšsēdētāju.
Pagājusī nedēļa bija vissmagākā īsajā Zatlera reformu partijas (ZRP) pastāvēšanas vēsturē, Rietumu Radio sacīja ZRP valdes loceklis Jānis Vilnītis, kurš to sauc par "vecā politiskā dīķa" atriebību. 

"Vienotība, varu droši apgalvot, mūs [ZRP] ir apspēlējusi vismaz pirmajos piecos boksa raundos. Cerams, ka šī ir profesionāla cīņa, kurā raudu būs vairāk, un nākamie raundi mūsu partija būs veiksmīgāki," atzina Vilnītis.

Viņš atzina: risks, ka ZRP vadītāju Zatleru šodien neapstiprinās par Saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītāju, ir pietiekami liels, taču Zatlers "norīs arī šo krupi", un ZRP deputāti turpinās darbu koalīcijā. Vilnītis nepieļauj iespēju, ka pēc Zatleram nelabvēlīga lēmuma partija varētu aiziet opozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas