Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

ZRP valdes loceklis: "Vecā politiskā dīķa" atriebība ZRP turpināsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NACIONĀLISTS $$
N
Nu bet,V .Zatlers tak nav šīs partijas org.Aiz visa tā stāv gumijas cilvēciņi melnos uzvalkos. .Zatlers šeit ir tikai šaha peška
NACIONĀLISTS $$
N
Nu bet,V .Zatlers tak nav šīs partijas org.Aiz visa tā stāv gumijas cilvēciņi melnos uzvalkos. .Zatlers šeit ir tikai šaha peška
MV
M
lai tak ned..š.kuri tad bija tie kas taisjas koalicija ar ša di;ķa pilntiesīgiem iemitniekiem SC?
anglosaxis - Pelēkais Vilks
a
Par to daudzskaitļa pirmo personu - vai es viens pats nobalsoju par Saeimas atlaišanu? Vai es viens pats brēcu? Tu laikam lasi tikai pats savus komentārus, ja neesi pamanījis daudzskaitlīgu brēkšanu.
Aija
A
Tā arī nesaprotu, kāda ir tā jaunā politika, kura mums jāatbalsta?! Tā šobrīd izskatās pēc tukšas muldēšanas, un, ja vēl paskatās, kas to stāsta, tad... ir tikai neticība un lielas aizdomas.
labas sirdis neņem kukuļus
l
..............................................tikai nevajag
Svins
S
laipni lūgti politikā, ZRP. :)
bet pats ta no vecā dīķa
b
sarkans vardulēns aploksne, nodokļu nemaksātājs, partija pilna noziedznieku,- kurš 4 gadus šo jautājumu pat nekustināja
jānis
j
arī es vērtēju vienotības ilgsēdētāju - kādreizējo Saimnieka partijas aktīvisti Rībenu - kā sīku nelieti un nodevēju, vecā nomenklatūra ar zobiem un nagiem cīnās par savu labumu - identiski kā savulaik PSKP hameleoni
ekharts
e
Brīnumi politikā nenotiek,kā to iedomājas lielākā daļa naivo latviešu vēlētāju-ZRP ir steigā saveidots cilvēku kopums,kuriem ir viena vēlme-tikt pie varas.Par laimi,viņi neprot šo varu iegūt.
anglosaxis
a
Ak, cik tas mums raksturīgi. Brēcām pēc pārmaiņām, gandrīz vienbalsīgi atlaidām 10. Saeimu, bet nu, kad Kāds grib ko mainīt, jā, ar kļūdām, tomēr grib, tad mēs pēkšņi vairs pārmaiņas negribam, bet draudzīgi norejam vienīgo, kas viesa kadu cerību. Nu ka jau latvieši. Lai kas arī netiktu piedāvāts, mēs esam pret. Nu tad arī turpināsim smakot savā aizaugušajā, piedūņotajā piemājas dīķītī. Lai jau stāv piesmacis. Nedod Dievs, kāds mēģinās iztīrīt, nevar vēl zināt, kas iznāks. Nožēlojami. Pie tam, mēs negribam redzēt no kurienes nāk šī Zatlera nomelnošanas kampaņa - no tām karūsiņām, kam siltajā dīķītī dzīve visērtākā. Kā zināms, ja dīķī ielaiž līdaku, tar mēdz karūsiņas trenkāt un kādu var pat aprīt. Un tas ir bīstami ne jau mums, dīķim blakus dzīvojošajiem.
Pelēkais Vilks
P
anglosaxispirms 3 stundām, 2011.10.24 13:28 Ak, cik tas mums raksturīgi. Brēcām ============ Klau, angloseski! Vai tu, paužot savas t.s. pārdomas, nevarētu beidzot atradināties lietot daudzskaitļa pirmo personu? Baisi "velk" uz tādu paprasta brigādista stiliņu..
  • 0
  • 0
pakausis
p
Zatlers tipo tā "līdaka"? :)))) Jū.. gatavais zvērs!! :)))) Par tankiem pateica - pārdomāja, par tārpiem pateica - izrādās savādāk bija domājis.. par tautas vēlētu prezidentu gribēja - un tad sanāca, ka nekad nav gribējis.. :)) pat no tās nacionālās drošības pirmās sēdes visus aizbiedēja :))) Riktīgs plēsējs! :))) Bet ja tā nopietnāk - nedomāju, ka te bija vajadzīga kāda speciāla kampaņa.. vecis un viņa domubiedru pulks vienkārši aiz nepieredzes tiešām brauc auzās.. nu nevar steigā lielas lietas darīt vienkārši lielu lietu darīšanas pēc.
  • 0
  • 0
Ministry of Truth
M
Par vienīgo, kas viesa cerības... Tā varētu teikt, ja ZZS, VL! un V nebūtu saņēmuši vēlētāju atbalstu un tas viss (kaut 70% no tā potenciāla) būtu aizgājis pie ZRP. Bet tā nenotika.
  • 2
  • 1
Nu kad
N
ATRIEBĪBA diktē visas šīs šļuras plūsmu. Mieru Zatlera k-gam nedabūt!
nono
n
Zatleru neievēl, jo cilvēki viņam vairs netic. Pietrūkst nedaudz gudrībiņas, bet ar labu sirdi vien nepietiek. Nav izslēgts, ka arī daži ZRP biedri negribēja, pēkšņi iedomīgo, Z k-gu ievēlēt. Un slēgtā balsojumā pietiek ar dažiem tādiem pretiniekiem. Tapēc retorika par politisko atriebību ir nevietā.
ex libris
e
Sīkmanīgo impotentu baram nekas neatliek, kā vien, pēc boļševiku parauga, visās pašu izcilā tizluma izraisītajās neveiksmēs vainot lienošo kontrrevolūciju un starptautiskā imperiālisma, tfu.... nacionālā oligarhisma sabotierus. Nožēlojami! Nebrīnīšos, ja šitā viņi turpinās, tauta beigās kauks pēc taukmūļu laikiem.
pietiek!
p
Valdi, ej mājās, tur tevi gaida Ļiļa, tas ir tavs līmenis! Pietiek smīdināt tautu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas