Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zūd legālais alkohola tirgus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eksis
e
bet nevar tā būt, ka ļaudis dzer mazāk nekā treknajos gados?
Apdomīgais
A
Nu ko var muldēt. Protams nelegālais tirgus ir, tikai šī brīža izmaiņā ir nedaudz citi iemesli. Mums par laimi ir 'trekno" gadu gaitā mainījušies cilvēku ieradumi un liela daļa iedzīvotāju izvēlas retāk lietot labu un kvalitatīvu alkoholu, nevis lētu šņabi, citas ļergas, bet vai katru dienu. Protams, būtu lielāki ienākumi, varētu arī labu un kvalitatīvu atļauties biežāk,, tikai vai jābūt sarūgtinātiem, ka daudzi vairs nevēlas atgriezties pie lēta un zemas kvalitātes alkohola lietošanas.
gribētu
g
redzēt,cik tie ražotāji izdzertu paši savu ražojumu ja alga būtu 150-250 ls,bet viens puslitrs ap 5 ls?
fiksais
f
Man laukos alkāni tikai dzen kandžu... Pudele ir naudas ekvivalents un maksājuma līdzeklis lauksaimniecības darbos - pusdienas un pudele. Kā 19. gadsimtā. Ko bauriem vairāk vajag?
Deputāts
D
Es mīlu šo valsti tapēc esmu gatavs viņiem galvas nogriest.
Deputāts
D
es jau viņiem neko nemaksāšu nodoklos kamēr viņi tik nekaunīga Latvijas valsts izlaupīt'ji. Saeimas deputātu prāt, visi var mirst nost, un valsts bankrotēt. Pēdejais kas tik aizskarts ir deputātu algas, pensijas un citas kompensācijas .
Laimonis
L
Jebkāda veida alkohola ražošanas iu tirgus sarukums ir laba ziņa. Ja cilvēks aiz nabadzības nevar vairs nopirkt veikalā, bet tomēr turpina to „prāta maucību”, klimstot pēc dzirām pa visādiem kaktiem, tad atliek tikai teikt – notiek dabiskā atlase. Teiktais skan ļoti ciniski. Bet tikpat ciniski izskatās tie mazie pārtikas veikali, kur skaista pārdevēja „greznojas” uz alkoholveidīgo dziru pudeļu fona – bieži šāda aina ir pirmā, ieejot veikalā. Alhokola ražotāji un tirgoņi ir tautas ienaidnieki. Vajadzība pēc alkohola kā ārstniecības līdzekļa ir simtiem reižu niecīgāka par šodienas realitāti.
šņaga
š
Politiķi, pieņemot ekonomiskus lēmumus, pierāda savu pilnīgāko tupumu un deģenerāciju. Atvērtā ekonomiskā telpā, kur pie tam iedzīvotāji vēl prot paši šo to uzražot un iztikt bez veikala pakalpojumiem, kur blakus ir liela valsts ar zemām cenām, kur nodokļu maksāšanas tradīcijas ir pašvakas, ir neprāts likt milzu nodokļus alkoholam un cigaretēm.
anonīmais šakālis
a
Legālais alkohols ir tāds mēsls, ka pēc nelielas iedzeršanas 3 dienas nelabi!!! Kāpēc lai tas neizzustu? Alus arī vairs nav alus, bet spirtotas samazgas. Kāpēc Vācijā normālu alu var nopirkt pa 25 centi, bet Latvijā dzerams alus no 65santīmi? Paši bendējat to legālo tirgu ar dārgu un nekvalitatīvu produktu. Un vispār, dzert ir kaitīgi!
vinzinis.lv
v
Latvijā akcīze vīnām kā Zviedrijā, bet algas...
populists
p
Par to vajadzēja domāt tad, kad ZZS aktīvisti taisīja populismu un ieviesa alkohola tirzniecības liegumu nakts stundās.
tas ir labi
t
Cilvēki sākuši mazāk dzert.
Kruta
K
kruta, tekstos kaut kadi kopejumi no skaipa - autors bus sos intervejis skaipa, vai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas