Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Žurnālista Lapsas grāmatu "Va(i)ras virtuve" izdos arī krievu valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nozelojamiem bailuliem
n
Un te atkal barins bailigu latviesu uztraucas, kaa luk, mes izskatisimies Krievijas acis! Nozelojami cilveki, kas nedomaa par patiesibu un cilveka moralvertibam, bet tikai par to kaa izskatisimies! Kludu analizesana un atzisana ir cels uz attistibu. Bet te galvenais kaa nu izskatisimies, ko nu par mums teiks..... nozelojami.
ari lasiju
a
Graamataa lasu, Kalviitis par prezidentes budzetu teicis-devaam, cik prasiija. Bet kaapeec? _______________ Tur jau taa lieta, ka daudz prasija. Un prasa jau prezidents, ne sekretars. Svita apkart jau pilda tikai to, ko prezidente liek.
ES
E
Ja latviešu publikā vismaz daļa tomēr mēģina vēsu prātu izsvērt, vai tajā grāmatā viss ir patiesība, un no tā, kas ir patiesība, viena liela daļa pienācās amatam nevis Vairai, tad krievvalodīgajiem viņa ir kā dadzis acī (ar Krieviju nedraudzējas, Rietumos kā līdzīgs ar līdzīgu, BBC raidījumā "nothing special" nevāvuļoja utt.). Nu būs viņu ielā svētki. Un Krievijā arī: "Redziet, redziet, kāda! Un vēl nekautrējās iedot mūsu Volodjam to riebīgo, melīgo grāmatu par vēsturi! Mēs taču teicām! " Ai, bet ko neizdarīsi par labu autoratlīdzību! Nez, tās pārējās grāmatas arī tikpat "patiesas"?
?
?
kad būs par kalvīti?
Resnaa Minna
R
Izlasiiju graamatu "V.virtuve" un teiksu, ka visruupiigaak izanalizeeti dazaadi pirkumi (paarsvaraa eedamlietas)un restoraanu teerinji. Tas nav diez ko interesanti, un nav arii nekas graujoss. Visi budzeta iestaazu augstaakie eseloni savu reizi eed ikrus, garneles, zemenju kuukas utt. uz valsts reekina. Nedomaaju, ka Vairai bija ikdienaa jaaeed rolton nuudeles un pasai jaaveido mati, amata pienaakumus pildot. Vinjas pienaakums nebija arii skatiities mutee savas kancelejas darbiniekiem, cik tie apeed. Jautaajums ir par pieskirtaa budzeta lielumu, kas tiek taadiem izdevumiem iedaliits. Tur jau lemj valdiiba, nevis prezidents. Graamataa lasu, Kalviitis par prezidentes budzetu teicis-devaam, cik prasiija. Bet kaapeec? Uz to atbildes graamataa nav. Politiskie notikumi, kas ir daudz interesantaaki, aprakstiiti lielaakoties balstoties uz autora pasa attieksmi un dazu anoniimu un zinaamu personu iisiem izteikumiem. Vai tam var drosi ticeet? Turklaat visur bija juutama tendence uzsveert savu negatiivo viedokli par notikuso. Graamata loti zaudee, ka autori nav runaajusi ar pasu bijuso prezidenti un ne par vienu notikumu nav vinjas viedoklja. Es arii ieteiktu L.Lapsam "necept" vienu graamatu peec otras , bet vienreiz dziivee uztaisiit kaartiigu "dziljumbumbu", ja patiesaam kaut ko nopietnu var uzrakt.
:o)
:
Pie Vīķes "sasniegumiem" noteikti var pieskaitīt kalvīša nominēšanu premjera amatam, šleseru kā baltu lapu valdībā, klusēšanu par pedāli grīdā utt.
vai
v
Ļisam par to nopirks jaunu kakla saiti?
Zinis
Z
Nožēlojami, tomēr jāsecina, ka LL nupat uzsācis skricelēšanas kampaņu. Cik esmu runājies ar cilvēkiem, kuri pirkuši un lasījuši viņa "grāmatas", tad tur neesot nekas grāmatas cienīgs. Dažu avīzes lapiņu vērti dzltenie stāstiņi...
pamela
p
Tie niknākie rējēji kā tu ,tik krieviski nepareizi raksta valsts val.!Lasot kom.kā tavu ,tas padomiskais,krieviskais šļakst kā kamieļa spļāviens.Ja nu tu neesi līdz ārprātam debīls,tad atgādināšu,ka pēc PADOMJU KRIEVIJAS iebrukuma mēs bijām OKUPĒTI,BET ne ES un ŠEngenas zōnā,kur var braukt BRĪVI BEZ vīzām.KAU 1/10000000 daļu smadzeņu izglīto! NE VVF BIEDRĪŠI,noveda Latviju līdz bankrotam,NE VVF !!!PAT !!,ja VIŅA GADĀ TĒRĒTU 1,5 MILJ.,bet lesčinskis AR VIENU ROKAS VĒZIENU pastu NOTIRGOJA PAR 6 !!!MILJONIEM LĒTĀK !lAPSA NEKAD !! NEUZDRĪKSTĒSIES UZRAKSTĪT NE PAR lESČINSKI,NE URBANOVIČU,jo TAD NO VIŅA SLAPJA VIETA NEPALIKTU.vIŅŠ ZINA,KA VVF NEKAD NENOLAIDĪSies līdz tiesām ar vienu VDK tenku vāceli !Ir kom.,kuri domā par valsti,nāciju lai netaptu no krieviem piesmieti,jo to ko dara cPutins u.c.erceņģeļi ,neviens,nekad neuzzinās,jo par to kā Markelovu Maskavā,Poļitkovsku u.c. ķertu 9 gr.svina.Piekrītu "AIKĀSĀP"L.L. ir Latvijas ienaidnieks,piekrītu,ka no VVF BAIDĀS,jo par mani neviens negrasās pat rakstīt,lai gan es gribētu.Pašķirstīju to paskviļu.Ārprāts,kā viņš kā VDK izmeklēt'ajs tirpina M.Rītiņu,frizieri ,nenosauktu blakus kancelejai esošo nu jau Zatlera "ozolu"par VVF - NU vai viņa bija kaprīza? utt.Tās sazīmētās tabulas bez jelkādas abriviatūras,ziegeļiem,parakstiem utt.Tur bija BONDARS un Ko un ne jau VVF to visu aprija ,nodzēra ,nobrauca utt.Viņa NEBIJA Prezidenta grāmatvede !!!pakalpojumu pasūtītāja!! UZ VVF rāķina tur 1/2 Latvijas barojās,lidoja,dzēra un pampa ! KO tagad dara Zatlera komanda?Kādas bija aktivitātes G.U. un ir V.Z. laikā? UN kas tik te nebrauca un kontaktus nedibināja VVF laikā ?!Papētiet bez Freiberga k-ga ,kurš nav Ļedjajevs,IR saņēmuši 3īs Zvaigžņu ordeni,pat "bijušie"VDK tovarisči,krimiķi unh valsts ienaidnieki un izzadzēji !!!! Putinam piedzima ārlaulības bērns,KURŠ par to sacer dzeltenos raksteļus,KUR pazudusi viņa sieva utt.?To krievs nepieļaus noķengāt !!!!L.LApsa IR arvien nu jau FSB āarštata pat nē,BET štata darbinieks!Dokumenti Kremļa arhīvos ar ofiņa karakl. l
heh
h
bet VVF sasniedza jebkuras sievietes sapni - labākie frizieri, labākās skaistuma procedūtas, labākie tērpi, un tas viss par valsts naudu ;) smuki. nekad nebiju domājis ka prezidente sieviete valstij var nodarīt tik daudz ļaunuma.
kju
k
vike sevi bija iedomajusies nakam no karalu izcelsmes........un talu nebusu no patiesibas ka no bernibas murgoja,ka vina bus prezidente.........un visi par to bija sajusma no vinas fantazijas.......prezidente vina kluva .......
Tusnelda
T
W.Freiberga ir reti pretigs cilveks, vina ir alkatiga, augstpratiga, nekauniga, ciniska. Freiberga paveleja 16.marta apjost Brivibas pieminekli ar dzelzs zogu, lai nevaretu godinat latvijas partiotus. Freiberga izdabaja zidiem un citiem smerdeliem. Freiberga zaga pati un lava neierobezoti zagt LC, TP, ZZS, TB, LC/LPP banditiskajiem grupejumiem, vina dzivoja ka parazits un lava parazitet poltiskajam bandam, ieredniem, ministriem, Saeimas deputatiem. Freibergas 8. gadu prezidentesanas laika Latviju pameta daudz vairak cilveku ka to pameta pec padomju Krievijas iebrukuma un okupacijas Latvija. Freiberga valsti noveda lidz bankrotam un latviesus lidz nepieredzetai nabadzibai, postam, bezceribai.
AD
A
Neapšaubāmi, ka Vīķe Freiberga bija vismaz galvas tiesu pārāka par prezidentu Gunti un par zvēru dārzā izraudzīto. Lielākais plus bija viņas spēja apturēt drošības likuma vandalizāciju. Tai pat laikā daudz kas pietrūka, lai viņu atcerētos, kā "mūsu prezidenti". Lielākie traipi viņas prezidentūras laikā bija uzstāšanās par Abrenes atdošanu un Kalvīša izvirzīšana par ministru prezidentu. Bieži vien viņas rīcību nācās grūti izprast no racionāla redzespunkta. Bet, kā arī lai tas nebūtu, dzirdot par Lapsas grāmatu, gribās jautāt, kāpēc tāda grāmata izdota par Vīķi Freibergu, bet nevis par kādu no abiem pārējiem pēckara Latvijas prezidentiem, kuri noteikti tādu ir vairāk "pelnījuši"?
Aikāsāp
A
Lato Lapsa ir īsts un ļoti patiess Latvijas ienaidnieks! Krievijai uz šo brīdi nav un tuvākajā laikā nebūs garšīgāka kumosa par Jūdas Lato Lapsas grāmatu. Šis Lapsas šedevrs tagad būs kā izcils karogs visiem Latvijas ienaidniekiem. Bet naudu puisis Lato dabūs pamatīgu! Un par naudu Lato pārdos arī savu māti un savus bērnus. Riebīgs un ļauns cilvēks! Latvijas nelaime un kauns ir Lato Lapsa!
riņķī apkārt
r
Tapec jaizmanto cita taktika, kas saucas - jasak pa vienam augonim uzskerst un likvidet -jeb saprast kapec iestajas valsts bankrots +++ valsts no bankrota "izkāps" tad, kad to augoni mēs "izoperēsim" no savām galvām, bet tā ir utopija, cerēt uz tādu nereālu veiksmi :) Mēs redzam sev priekšā tikai to, kas šajā mirklī kustas mums degungalā, bet to, kas ir kustējies pirms mirkļa, paspējam jau aizmirst. Esam aizmirsuši to, ka neviens cits, kā mēs paši 2X pēc kārtas ievēlējām "valdošo partiju koalīciju" ar kuru tad arī veiksmīgi iebraucām purvā, bet lamājam tos, kuri šobrīd cenšas labot šo kļūdu ( Dombrovski, Repši) . Mēs esam gatavi saskaitīt, cik reizes VVF ir aizgājusi pie friziera savas prezidentūras laikā, bet negribam atcerēties, cik reižu viņa ir labojusi to pašu oranžo kļūdas, kurus, atļaušos atgādināt vēlreiz, mēs ievēlējām Saeimā. Mēs tagad cenšamies vainu par krīzi novelt uz VVF , tas nekas, ka mēs dzīvojam parlementārā valstī, kur augstākā lēmējvara valstī ir Saeima. Izkatās, ka, lai aizbēgtu no savas - vēlētāja atbildības, mēs sākam skaitīt, cik reižu VVF aizgājusi savas prezidentūras laikā pie friziera, bet vēl jo projām esam gatavi atbalsīt Lembergu, spriežot pēc ZZS šī brīža reitingiem. Vārdu sakot - prātiņ nāc mājās un tiešām bail pat iedomāsties, kādā Latvijā mums ir visas iespējas pamosties nākošajā rītā pēc vēlēšanām, ja šādi rullēsim tālāk ar savu domāšanu un vainīgā meklēšanu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas