Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Žurnālistu savienības priekšsēdis: PR firmas algo interneta komentāru rakstīšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KUR
K
ir pierādījumi ? Un izcilība ne vienmēr = labs cilvēks, kundzīt.
jupis
j
Jums taisnība! Pavisam nesen Pauls pat kaut kadu medaļu saņēma par krievu valodas popularizēšanu!
vls
v
Pauls nesot latvietību? Nevaru piekrist. Nejūtu, ka viņš būt kāds latvietības aizstāvis.
lustīgais nerris
l
Tiem, kuri domā, ka tikai anonīmie komentētāji izsakās vulgāri un necenzēti, iesaku iemest aci draugiem.lv diskusiju forumos, kur pie komentāra parādās komentētāja vārds, uzvārds un foto, bet profila lapā vēl arī dzīves vieta, vecums, nodarbošanās, u.t.t.!
Dr.xy
D
Akademikim 11:58. Iesaku Jums pieteikties darba par apavu tiritaju Rigas lidosta.Tad Jus pilniba varetu izbaudit savu aicinajumu,tirot apavus iebraukusajiem kremla sutniem.
Martins1
M
Nav nekad bijušas šaubas par Paudera teikto, jo zinu kad PR aģentūras rīko pat piketus ar anonīmi apmaksātiem piketētājiem. Dažādo niku lietošanu esmu pamanījis, ne tikai pēc vienvirziena mazargumentētiem tekstiem un stila, bet arī vienādi ielaistajām kļūdām tekstos. Starp citu būtu ļoti interesanti, ja sadarbībā ar portālu administratoriem taptu pētījuma raksts par šo tēmu.
e1
e
Vienīgais, ko vajag forumos, tā ir rupjību cenzūra. Viss pārējais ir OK. Idioti paši pamet forumus, ja uz viņu tekstiem nereaģē. Gan jau arī tiem, kas apmaksā samazgu lējējus, pieleks, ka viņi veltīgi tērē naudu. Pārāk dauidz samazgu pārvēršās par antireklāmu. Interneta komentāru iedarbība uz normāliem cilvēkiem, ja komentāros ir viedokļi ar apšaubāmu argumentāciju, ir tuva nullei. Tie komentāri, kuros kāds personāžs, tiek apriets, parasti nevis satur faktus, bet tikai tiražē vienu viedokli. Viedokli, kurā neiztrūkstoši, ja runa par procesiem, saistītiem un nesaistītiem ar politiku, ir pieminēta Vienotība vai Soross. Ja esat pamanījuši, arvien mazāk komentētāju atsaucas uz viņu tekstiem. Tikai atsevišķi emocionāli garāmgājēji, kuri vēl nav šos tekstus atpazinuši.
Terorists
T
Viņi dabū atpakaļ to ko paši iedibināja,bet nu šīs metodes sit atpakaļ par pašiem iedibinātājiem.Un nu ir redzams kurš ir klauns,āksts,sadomazo un tā varētu turpināt neuzskaitot šeit visas kaites un seksualitātes izdomājumus. Vieni izturēja bez čīkstēšanas un norija krupi,bet šitie nekautrēšos nosaukt -PLĀNĀ GALDIŅA URBĒJI ir nožēlojami sūdabrāļi un niecības. Un viņi grib lai par viņiem balso un vēl viņos ieklausās.TAS PRIEKŠ VIŅIEM BŪTU PARĀK LIELS GODS.
anonīmais šakālis
a
Bērziņš 13:06 Vajadzētu portālu administratoriem izveidot funkciju, kur pie lietotājvārda iekavās parādās arī visi pagātnes lietotājvārdi, kas nākuši no šīs IP adreses, vai arī tādu variantu, kur pēc pirmreizējas lietotājvārda ierakstīšanas portāls apmeklētājiem no tās pašas IP adreses vairs neļauj ierakstīt citu lietotājvārdu. Varētu pajautāt kādam portāla administratoram, kurš varēu to skaidri apstiprināt - tā ir vai tā nav. Un varbūt pat kāds varētu publicēt firmu nosaukumus, no kuriem nāk šie (agrāk taču tika brīvi publicēta informācija, ka vairums komentētāju sēž valsts iestādēs). Galu galā fizisko personu datu aizsardzības normas neaizsargā juridiskās personas!? ------------------------------- IP adrese nav akmenī kalta!
anonīmais šakālis
a
Kož kaulā komentāri, ko?
Pelēkais Vilks
P
Veros, ka stendzeniekam un švaļiem diezko vairs nepatīk savulaik pašu ieviestās metodes. Plānotās "apdolbīšanas" efektivitāte bīstami kritusies un draud stendžam ar nopietnām sekām par jau apmaksāto mērķu nesasniegšanu. Turklāt no diezgan nopietniem vīriem, kas jokus nepazīst un vēl nav gluži piemirsuši 90-to gadu necivilizētās metodes.
.
.
Paiders un Pauls ir kremlini.
izbijis valsts patriots
i
Nu ja Vienotības triumfs un jaunietis nav no šīs kategorijas tad es nezinu no kurienes tad viņi ir.
žurnāliste
ž
Norobežojoties no PLL un Paidera... esmu strādājusi interneta ziņu portālā un esam veikuši izpēti par līdzīga rakstura komentāriem no vienas IP adreses. Pēc ilgstošākas meklēšanas un paša komentētāja neapdomīgas "uzraušanās" patiešām atradām, ka tas ir kādas PR aģentūras pārstāvis. Atsevišķi komentāri lika noprast, ka viņš ir arī šīs aģentūras īpašnieks un vadītājs, starpcitu - Latvijā pietiekami labi pazīstama persona. Nezinu, vai viņam par šo komentāru rakstīšanu maksāja naudu. Varbūt tā bija tikai viņa personīga pārliecība, bet komentāri bija par labu vienam lielam viņa aģentūras klientam, kurš bija sasmērējies, bet PR-isti to centās atmazgāt baltu. Tas gan ir tikai viens gadījums no manas prakses, tāpēc par šo lietu kā tendenci runāt nevaru. Arī par maksāšanu man nav liecību.
iņķeresna,
i
par ko ta šamais neko konkretu nepiesauca ? Negribas ticēt, ka kauč kādas nokomplektējušās un noreģistrējušās gruppas TIK ĀRKĀRTĪGI TRULUS darbiniekus sev nolasījušas - drīzāk pēc partiju birojiem tie vienveidīgie komenti izskatās

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas