Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zurofs: TB/LNNK nosodījums Ušakovam apliecina partijas attieksmi pret nacistiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Zurovs pretiigs melkukis ...meesls
antidievs
a
Man vienalga, ko tie žīdi muld te Latvijā! Lai vācas prom no Latvijas! nevajag apvainot vāciešus žīdu grautiņos. Tie ir bijuši arī agrāk citās valstīs! Nostradamusa vecāki ieradās Francijā pēc žīdu grautiņiem Spānijā! Vai Zurovs ir žīds? Lai bubliski parāda savu dzimumlocekli ( latviešu valodā - pimpi).
Barons
B
Žīdiem vienmēr taisnība. Gan sitot kādu krustā, gan izdarot secinājumus.... Ka tikai nauda nāk. Nauda ir vienīgais žīdu Dievs. Ja Zurofam par viņa murgiem kāds ir gatavs maksāt, tad viņš murgos vēl vairāk. Ja kāds nosoda krievu okupantus, tad viņš noteikti slavina fašismu... Pilnīgs absurds... Es esmu pret visiem okupantiem. Un man ir vienalga vai tie ir krievi, vācieši, zviedri vai poļi. Visiem pa zobiem. Nelieniet šeit. Ušakovam Rīgas atslēgas nevar dot, jo viņš uzreiz tās atdos krieviem.
No Lielbritānijas
N
Un kā tas Lielbritānijai ir labi zināms, Zurofa kungs, šis TB/LNNK nacisma piedēvējums notika atsevišķu amatpersonu situācijas neizpratnes dēļ. Un kā visa Lielbritānija BBC rīta ziņās labi uzzināja, ka pat LR Ārlietu ministrija momentāni kontaktējās ar britu vēstniecību Latvijā un komentēja, ka šādu apvainojumu Latvijā mēs varējām gaidīt no Krievijas nevis Lielbritānijas amatpersonas. Un ja mēs bez emocijām atskatāmies uz 90to gadu sākumu politiskajās norisēs Latvijā, tad nekas cits neatliek kā atzīt, ka toreiz TB/LNNK bija viena no vadošajām organizācijām atbrīvošanās kustībā. Un pilnīgi dabīgi, ka partija ar šādu priekšvēsturi nosodīs Rīgas mēra piedalīšanos ceremonijās, kas slavina Latvijas okupāciju. Tā ka visas tās Zurofa pļāpas ir kaķim zem astes. Žēl tikai ebreju tautības cilvēku, kurus šī persona it kā pārstāvot.
.....
.
"lielais sesnieks"-vel vienigie ,pagatne dzivojosie,tie,kam nav nakotnes...izzudis Latvija tuvakaja laika no kartes,paliks viena "elite",parejie bus vai nu arzemes,dala kapseta,atlikusie-SVF vergi... "Eiropas atkritumu izgaztuve"-Latvijas nakotne...Ne Latvijas kulturas ,ne valodas...Valsts bez nakotnes...
cinītis>Mantrausis
c
Domāju, ka Latvijas politiķi dara ļoti nepareizi, reaģējot uz šī asins biznesa popularizētāju. Lai taču rej! --------- Atvainojiet, bet nepiekrītu: cilvēkiem ir jāzina, kādu dezinformāciju "citādi domājošie" mēģina iedēstīt pavieglāk domājošās pasaules daļas galviņās. It sevišķi tad, ja šī deza ir ļoti blīvā slānī (piemēram, par latviešiem it kā lielākajiem, aktīvākajiem jūdu slepkavām). Ne tikai nezinīšu galvās šādi domu graudi plaukst un zeļ, bet cirkulē arī vēsturnieku izteikumos. Un izlikties tos nemanām - vai tā nav strausa galva smiltīs? Viena lieta būtu, ja tas notiktu nezināšanas dēļ, taču tā ir izvērsta un apzināta melu kampaņa: dezu portulēt par vēstures patiesību un, atkal un atkal tiražējot, censties savākt skanošo savu mērķu tālākrealizēšanai.
Argentīnas Tango
A
Zurofs un šofera dēlēns - domubiedri! :)
MV
M
man liekas ka vi'nu var izlabot tik lode vai kāds spridzeklis-un jacer ka šamie kād dien tā arī izdarīs.varēs ar vizentālu abi pie lucifera satikties:D
Arābs
A
Un kā ar genocīdu Palestīnā? Gan jau arābi liks zurovam pievērsties reālākām lietām.
MV
M
Somellier>kā esmu dzirdējis nno veciem poļiem kas sēdēja Aušvicā-kādi židi-sēdējām mēs poļi-žīdi mūs apsargāja
Somellier
S
Ebreji paši savus tautiešus aprija, jo gan Hitlers-Šilkgrūbers, Staļins-Džugašvilli ir ar ebreju izcelsmi. Kāds sakars tur citām tautām, ja tas viss izdomāts pašu ebreju galviņās. Tikai ar to darīšanu viņiem galīgi neveicās;) Vajadzēja tā kā datoru spēlēs pašiznīcināties, lai neviens nepaliek uz pasaules. All to waste bin! Nebūtu vaukšķu tādu kā Zurofilla.
MV
M
p.s:esmu gan tb/lnnk,anti fans.bet ''sis bij par zurofa veikto padomju kara noziegumu un noziegumu pret cilvēci slavināsanu
MV
M
vizentāls sen ellē,bet zurofs jau nav tik vecs
MV
M
ko var šo ...citēt,vi'[ns vispār sen bij japasludina par persona non grata.
sirmais
s
Ko Jūs Čeloveks taču te ir saimnieks savā dzimtenē tikai Latviešu fašisti maisās pa kājām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas