Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zvejsalnieks par izslēgšanu no ZRP negrib tiesāties

Advokārts Artūrs Zvejsalnieks negrasās vērsties tiesā saistībā ar viņa izslēgšanu no Zatlera Reformu partijas biedru rindām. "Darbība, kas tika veikta pret mani, ir ne tikai neētiska, tā ir pat zemiska, tomēr tiesāties negribu. Viss ir noticis uz anonīma ziņojuma pamata. Par mani publiski viedokli pauž cilvēks, kurš ar mani vispār nav runājis un kuru es nepazīstu.

.." intervijā Dienai saka A.Zvejsalnieks. Viņu pirmdien izslēdza no ZRP biedru rindām, jo viņš it kā mēģinājis piesaistīt partijai neskaidras izcelsmes finansējumu.Jautāts precīzēt, vai viņš tiešām izslēgts no partijas uz anonīma ziņojuma pamata, A.Zvejsalnieks saka: "Tas, ko esmu redzējis presē, ir tas, ka par mani izsakās kāds cilvēks, kurš nevēlas nosaukt savu vārdu. Vēl tiek minēts tāds Reinis Tukišs, kurš no kāda kaut ko ir dzirdējis, ar kuru es nekad mūžā neesmu runājis. Starp citu, mani no partijas vēl līdz šim brīdim neviens nav informējis, ka esmu no tās izslēgts."Advokārts saka, ka viņa jautājumu neesot skatījusi partijas Ētikas komisija: "Man informācija par šo notikumu ir tikai no masu medijiem, man pat piezvanījis neviens nav. Vēl piektdien biju partijas birojā, jo man ceturtdien zvanīja žurnālists un jautāja, vai es zinot, ka mani taisās slēgt laukā no partijas. Tāpēc griezos valdē un partijas Ētikas komisijā, lai man rakstiski paskaidro, kāpēc tādas baumas klīst apkārt. Atbildi nesaņēmu. Neviens mani nav aicinājis uz Ētikas komisiju, pat neviens partijas valdes loceklis nav ar mani aprunājies. Es nezinu, kā cilvēki, kuri mani nav redzējuši, tā skaisti ir nobalsojuši."Vēl viens fragments no intervijas Dienai:**Jūs publiski izteicāties, ka Reformu partijas kongresā redzējāt ap piecdesmit uzkrītoši vienādi ģērbtu cilvēku grupu, kas vienādi balsojuši. Varat precizēt?To ne tikai es redzēju. Mēs, kongresa delegāti, ļoti aktīvi to apspriedām savā starpā. Tas radīja nelāgu iespaidu. Grupa labi organizētu cilvēku, tērpušies vienādi tumšos uzvalkos bez kaklasaites. Es viņus pat pafotografēju ar telefonu, skatiet! (Rāda attēlus.) Man radās iespaids, ka tie ir apsardzes darbinieki.Apsardzes darbinieki piedalījās Reformu partijas kongresa balsojumā?Jā, tie bija cilvēki ar mandātiem. Varēja redzēt, ka starp viņiem ir cilvēki, kas visu to organizē. Tas bija acīmredzami.Tad jums neradās doma pamest Zatlera partiju?**Jā, tas izskatījās dīvaini, kas notika kongresā, tur nebija nekādas demokrātijas, bet es vēl negribēju izdarīt priekšlaicīgus secinājumus. Zatlera partija uzstāda ļoti augstus ētikas standartus. Tagad esmu izjutis šos standartus uz savas ādas. Un man vairāk jautājumu nav.

Pilnu interviju lasiet laikraksta Diena piektdienas numurā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas