Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zvejsalnieks par izslēgšanu no ZRP negrib tiesāties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cirks aizbrauca, klauns palika
c
beidzot tagad parkā kopā ar jakovlevu varēsi dziedāt internacionāli
niks
n
Ments ir ments.
ZRP biedrs
Z
Arī tur biju, taču melnos vīrus kaut kā neredzēju. Arī pietiekami demokrātiski tur viss notikās. Bez jau izvirzītajiem valdes locekļiem - dibinātāji izvirzīja vēl daudzus izvirzīja uz valdes locekļu amatiem. Pat daži "izvirzījās" paši. :) Acīm redzami šie vīri melnā, kurus es neredzēju, bija tie izdaudzinātie sorosīti.
db
d
Zvejsalnieks, Titavs, Jurkāns - veidojas labs atstumto un apbižot klubiņš..
Ieteikums
I
Zvejsalniekam varētu ieteikt dibināt savu - Zvejsalnieka reformu partiju vai ko tml - pēc saceltās jezgas medijos būtu jāsecina, ka atbalstītāju šim noteikti visnotaļ cēlajam kungam netrūks un savas 20 vietas Saeimā noteikti dabūs...
Piepalīdzot
P
tautas kustībai - Par Lembergu - šis cēlais, kristālcaurspīdīgais biedrs Saeimā dabūtu vairāk kā 20 vietas.
  • 1
  • 2
Secondhand
S
Tā diena ir kaut kāds ziņu secondhands? Tipa, lietoto apģērbu veikals?
Pērkamā ziņu lapele!
P
Pirmkārt, šīs ir nedēļu vecas "ziņas", kas vienu reizi visur jau ir izvazātas. Otrkārt, kur ir otras puses viedoklis? Treškārt, kas tas zvejsalnieks tāds ir pa s*da brālli, ka viņa viedoklis vispār kādu interesē. Atraduši, kam popularitāti taisīt. Ventiņu advokātam, glumeklim nr.1 valstī, vienam no diviem potenciālajiem knab ielikteņiem (otrs uzvarēja). It kā vispār varētu tiesāties par izslēgšanu no partijas. Pilnīgs žurnālista stulbums. Valde nolemj izslēgt, uz ko saskaņā ar statūtiem, tai noteikti ir tādas tiesības un miers. Un kāda tur kādam citam daļa. Pat ja vienkārši seja nepatiktu. Bet te jau nu viss ir pilnīgi skaidrs. Jūtot deguma smaku visās ventiņu piefinansētajās partijās, skaidrs, ka šie nāca virsū. ZRP, lai nebūtu riska, droši vien izdarīja vienīgo pareizo lietu. Aši izslēdza. Noziedzīgā Dienas rīcība šādās situācijās neļauj Latvijai izrauties no tiem mēsliem, kur mēs esam. Idioti. Un es arī neesmu un nebūšu ZRP vēlētājs, bet cienu, ka cilvēki kaut ko mēģina darīt un aicina arī citus un pēc visa spriežot, pagaidām ļoti labi sanāk.
ješka> Pērkamai lapelei
j
Nu tu pavisam droši no ZRP biroja driķē. :-D Satraucies ne pa jokam... :-D
  • 3
  • 1
Robis
R
Izksatās, ka kāds puišels vai meitēns LV likumdošanu nepārzina - par izslēgšanu no partijas var tiesāties un vēl kā, bet izslēgt kādu no kādas organizācijas pat bez uzklausīšanas valdē (normāli jau būtu arī Ētikas komisiju iedarbināt, kāpēc gan tādas tiek veidotas) ir vnk no malas uzjautrinoši par jauno jen neostaļinismu, no otras raudāt gribas - šitie cirvji takš nokļūs arī parlamentā, bet zamaškas jau tīri autoritāri necaurskatāmas!
  • 5
  • 0
Mantrausis
M
Šo dīvaino sistēmu nesen labi komentēja Solvita Āboltiņa, sakot, ka gadoties ar kolēģiem Vienotībā runāt ar preses starpniecību. Zatlers diemžēl ir gājis iemītu taciņu, jo - manuprāt - svarīgākais ir argumentēti paziņot, kas un kā, nevis kā tagad - visi intervē Zvejsalnieku, otra puse klusē. Tā preses relīze - piedodiet... Es arī neesmu ZRP fans, BET - viņi nudien nesaprot, ka kļūdas tiek gaidītas kā labas brokastis konkurentu nometnēs? Brīnos par šādu taktiku....
Mantrausis
M
>>Ješkam Nu Klāvs ir Kristovska "klons", kam ne bagāts vārdu krājums un kas runā daudz, klusējot = neko nepasakot. Es tiešām nereti brīnos, kā ar šo vārdu krājumu var vidusskolu beigt... Ne analīzes, ne domas, tikai vārdu virknējumi.... Pirms X gadiem tā pļāpāja Rīgas satiksmes preses sekretāre, kas tiražēja vienkāršus paplašinātus teikumus, kas noderīgi ugunsgrēka, negaisa, uzbrukuma, sprādziena, avārijas = ikvienā gadījumā. Klāva gadījumā man žēl, ka jauns cilvēks var TĀ=nekā spriest [līdz spriešanai gan tur tālu...].
  • 0
  • 0
ješka
j
Ja publiskais ZRP labulītis ir Olšteins- pielīdējs un karjerists, tad šaubas rodas Zvejsalnieka sakarā pavisam citas. Apšaubu viņa prāta spējas, ka viņš tur vispār līda.
  • 4
  • 0
Dambis
D
Diena savā stilā.. nu jaunajā stilā. Šlesis vismaz 1-2x dienā pirmajā lapā, citi dīvaini raksti; Točs, protams, credibility augstā līmenī.. Kādā sakā Zvejsalnieka viedoklis tiek publicēts bez otras puses viedokļa? Viņš kaut kāds guru ar ideālu reputāciju? Tautā cienīts un mīlēts kadrs? Vai vienkārši padzīts intrigants?! ps. neesmu un nebūšu ZRP vēlētājs, bet Dienas angažētībā kretinē.
ješka> no malas
j
Kas tev nepatīk? Vai kādreiz ir bijis savādāk? Palūkojies atpakaļ kādus 20 gadiņus. Mēdiji tikai to vien ir darījuši, kā tiražējuši muļķības visu partiju sakarā un cilvēku galviņās bezatbildīgi sējuši nihilismu un naidu pret MŪSU valsti. Bet ZRP jāatgādina latviešu sakāmvārds- kā mežā sauc, tā atskan. Ko gan sakarīgu var uzrakstīt par šiem ākstiem?
  • 2
  • 0
ješka
j
Vai tad otra puse ir gatava sniegt viedokli? Izskatās, ka tur tiešrunai ar žurnālistu neviens nav gatavs. Sakāpis galvā, bet prātiņš jau tā tāds paīss. Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik bēdīgi, ka daudzas naivas tantiņas atkal tic un cer un vilsies
  • 2
  • 1
no mals
n
Kretinē arī tas, ka žurnālisti, demonstrē savu nevarību un, nezinot par ko rakstīt, apraksta savas plikas spekulācijas. Pat to, kas nav noticis vai ko nav uzzinājuši, pat jebkuru muļķību, tikai ar nosacījumu, ka tas skar mediju īpašniekiem nedraudzīgo politisko spēku. Arī šīs ziņas autors, acīmredzot, neko nejēdz no sabiedrisko organizāciju statūtiem, bet filozofē par tiesāšanos, tikai tāpēc, ka ir izdevība pieminēt ZRP.
  • 3
  • 1
kremers
k
viiri melnaa! hhha! zatlera apsargi balso! hahahaha!
skepse
s
Patiesība noteikti ir kaut kur pa vidu! Tikai tā savādi: tikai tad, ja cilvēku saņem aiz čupra, viņš sāk runāt par godīgumu.
Nav pa vidu
N
Patiesība ir tāda, ka slavinātā demokrātija ZRP ir absolūti meli. Nevienam labi kvalificētam cilvēkam no malas nav iespējams cerēt uz kādu atbilstošu lomu, jo viss tiek nomanipulēts nezin no kurienes nākušu cilvēku izvirzīšanai top amatos. Nevienam no cilvēkiem, kas piedalījās atklātas domu apmaiņās nav ne mazāko cerību. Tautai šādu veidojumu nav vērts atbalstīt. Šie ir tikai ziediņi, bet kad parādīsies augļi...
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas