Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zviedrijas portāls: latviešu strādnieces Zviedrijā ekspluatē darba devējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
paARAM
p
Nolikvideejushi maajas lapu, kur bija visas naudinjas un stundas likmes uzskaitiitas....:D :D daudz netruuka, ka es arii buutu tur saakusi straadaat, bet izraadiijaas, ka zviedru firmaa gan vairaak maksaa, gan attieksme cita...
snurķelis
s
stobr! atslābsti!
bet
b
viņi tak turpina to darīt, tikai zem cita nosaukuma. un sievietes nav lētticīgas, bet gan valsts likumdošana ir nostādījusi cilvēkus situācijā, kad šis risinājums ir labakais no visiem sliktajiem. Nezinu kāpēc šeit runā par sliktu attieksmi no zviedru puses, man nav tādas pieredzes, tikai labu varu teikt.Tik atsaucīgus,saprotošus un pretimnākošus cilvēkus Latvijā ir japameklē.
alla vi
a
Ilgi gan Sjöbergu paariitis pelniija uz leetticiigo sievieshu reekjina...
labs
l
labi atsēdināji ; -))))))
miss
m
Zini, labāk gan strādāju zviedriem, kur mani vismaz par cilvēku uzskata, kur Latvijā līdzīgs darbs tiek nolikts kā kaut kas pazemojošs. Za to te saņemu vairāk kā dažs labs augstās skolās LV bargu naudu maksājis. Tas ir labāk, nekā ļaut, lai LV mani pazemo, par to, ka strādāju par apkopēju, kur vēl knapi minimālo saņemt un par velti apkopt tādus smerdeļus kā tomsons
tomsons
t
zviedru smerdeli , bet musu damas jau ari nav diez cik gudras stradajot pari jurai
es
e
jā, stobram tiešām smagi dzīvē klājies. Varbūt vajag ārstēties?
trakajam
t
Smags gadījus esi tu.
stobrs
s
Labi, karoche smags gadījums. Latvijā tuvākos 10 gadus noteikti nav ko darīt! Asta la vista baiby!
stobrs
s
Pēc darba norvēģijā man pretīgums radās pret Statoil, jo šī kompānija no turienes. Arī Rimi. Es nekur Eiropā (ne Vācijā, ne Holandē, ne Beļģijā, ne Francijā, ne Spānijā, ne Itālijā neesmu redzējis Statoil! Viņi ir ielīduši tikai pie mums. Ir arī Polijā. Un tas viss. Vārās pie Mums, kā arī Zviedrijas bankas. Viņus ar sūdainu mietu vajag dzīt proms no mums.
stobrs
s
Vai arī bija moments! Viesnīcā, dienas vidus, ieslēgts TV foajē. Te kautkāda dokumentāla filma tiek raidīta. Bet tā bija Somijas uzņemtā! Mani tas sakaitināja! Rāda un stāsta par Bijušo Padomju savienību, par šodienas Krieviju. Kautkādu tur Arhangeļsk, tur kautkāds šausmīgi nabadzīgs ciematiņš, Sibīrijas ziemeļos un veca, veca tantiņa berž savu veļiņu pret vaļas dēli, mazgā virtuvītē veļu. Gribas Krieviski nolamāties! Jūs parādiet lielās pilsētas, jūs parādiet kā cilvēki gērbjas, ko ēd, kā dzīvo, bet ne viss nabadzīgāko kas vien var būt! Paši ēd visādus sasaldētus augļus, dārzeņus un ko ļoti labi zinu VOBLU ļoti sasālātu, bet entās reizes ūdenī mērcētu, lai sāls izziet ārā. Samet katlā klāt kautkādi dārzeņi sasaustē un rij! Klāt neko neliek no garšvielām, jo sāls tāpat vēl ir nedaudz. Nu tikai eļļu sākumā, lai nav pliks katls. Un tā viņi ēd vēl visādu šaizi. Kādi viņu diktori TV raidījumos bija, itkā tikko no gultas izlīdušas, drausmīgs izskats.
stobrs
s
Un par to nicinājumu, ar kādu izturas tajā stulbajā skandināvijā, pret bijušo Padomju savienību, tā ir viss reālākā patiesība! Ja es nezinātu, es nerunātu. Es 7 gadus nostrādāju norvēģijā - Stavenger, Bergen, Alesund, Trondheim! Es pirmo reizi (2000) gadā, kad biju Trondheimas frizētavā, friziere man prasa, no kurienes jūs? Es saku, bet šī nesaprot, kur tas ir? :) Es saku te netālu, aiz Baltijas jūras. Trīs republikas, jūras krastā. Bet šai vēl nepielec. Nu tad es saku, ka tā bija kādreiz Padomju savienība! Krievi! Te viņa laikam pamodās, pat nobijās! Un nedaudz pieleca! Viņi tur, aiz tiem augstiem kalniem, ēdot vienas zivis un sausiņus vispār nerubi fišku! Un ar saviebtu seju klausās par mums un uzskata mūs par ļoti zemām tautībām!
stobrs
s
te viens otrs idiots, saka vajag atgriezties, vajag strādāt savā zemē! BET, BET KUR? Cilvēki nevar darbu atrast!!!!!!!!!! Vēl kādam nepielec??????????? nav darba vietu, nav darba iespējas. Te kāds, kāda gudrīte izsakās par izglītību, par viņas iegūšana!??? Atjēdzies, pamodies, tu mākoņos dzīvo, eu stulbenīte! Ja man nav darbs un nav vairs, nu kautvai 25 gadi, kāda izglītība!!! Man nav Sponsoru, man pašam, vai viņai pašai ir jānopelna tie daži lati, kronas vai citi Tugļiki, lai knapi savilktu galus kopā! Bet te viens otrs apsaldētais murgo par atgriezšanos un itkā kāds tevi tur Latvijā gaida ar atplēstām rokām! Eu tu flegmātiķi atver acis, viss lido uz Elli!
stobrs
s
nu te vienkārši jādara! Tai Elīnai vajag uzsūtīt reketu! Izģērbt līdz pēdejām stringām! Šādu reketu vajag ne tikai viņai, bet arī Latvijā, tiem super bagātiem. Kuri, pat ne kuri, bet visi kuri kļuvuši bagāti pēdejos 15 gados. Jo mūsu likumi, valdības kuras bija vai būs, ar šo Korupcijas/Zagļu Purvu galā netiks, nekad! Te jābrauc uz Zviedriju un lodi pierē tai brašai uzņēmējai! Tik elementāri!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas