Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

ZZS aicina steidzami izstrādāt Latgales attīstības stratēģiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Roby
R
We've arirevd at the end of the line and I have what I need!
Attīstība
A
Sākas atkal Latvijas dalīšana !! Vai tomēr pareizāk nebūtu "Latvijas LAUKU attīstības stratēģija"? Stop "Ūdensgalvai" , tad varbūt kaut kas atliks arī priekš reģioniem.. Turklāt, VISIEM reģioniem, lai attīstītos Latvija visā teritorijā VIENMĒRĪGI. Nevis- tagad vienam, pēc gadiem 20 - otram..utt. Ar šādu pieeju var sanākt, ka drīz vairs nebūs ko attīstīt... Interesanti, ja kaut kur izskanējusī informācija par to, ka apmēram puse Latvijas zemju nemaz vairs nepieder Latvijai ir patiesa, tad ar ko sāks to teritoriju attīstīšanu ? .. Ar zemju atpirkšanu no īpašniekiem-ārzemniekiem ? Tad jau vēsture atkārtojas...
Biedra Brigmaņa
B
Latgales attīstības plāns - ar steigu vadošos amatos jāieceļ visi bijušie Latgales rajonu kompartijas 1 sekretāri. Latgale attīstīsies rūkdama, pēc gada sasniedzot Šveices līmeni...
cony
c
Valdības stratēgiskā plāna centrā liekams cilvēks,kas jau dažus gadus pastrādājis t.s. dziļajos rietumos,kas ir samērā īsā laikā ir pārlecis to aizu,dziļo grāvi,kas mūs joprojām padomijas cilvēka ideoloģiju šķir no īsti brīva,nesasprindzināta,radoša,atbildīga,pienākuma,strādīga cilvēka.Daudzi piekritīs,ka mēs te savā sulā darbojušies joprojām vēl neesam attīrījušies no egoistiskī-padomijiskā cilvēka īpašībām.Atgrieztie vienkāršie cilvēki ar valsts atbalstu varētu kļut par mūsu Latvijas kvalitatīvas saimniekošanas lāpām, labiem papildinātājiem un vietām par pamatu.Tas arī būtu tas stratēgiskais plāns uz cilvēku augstu novērtēšanu un atbalstīšanu.Atbalstīšanas progrāma varētu būt ļoti individuāla,niansēta un atkarīga no konkrētiem apstākļiem,vai nu palīdzība saimniecības māju atjaunošanai,vai kontrolēta,dalīta,labu noteikumu kreditēšana tehnologijas iegādei,vai atbrīvošana uz kādu laiku no jebkādiem nodokļiem.Kā modeļi to varētu sākt Latgalē,iegūstot pieredzi,progrāmu Jaunieti,atgriezies un strādā Latvijā, varētu arī attīstīt Vidzemes,Zemgales,Kurzemes laukos.
Dace
D
ZZS pirmā partija, kas sākusi runāt par Latgales problēmu risināšanu. Visu cieņu!
ak ---vai!
a
ko tad darīja 20.gadus---bija uz mēnesi aizbraukuši vai?)
  • 0
  • 0
Pēc nokļūšanas opozīcijā ...
P
... "ZZS pirmā partija, kas sākusi runāt par Latgales problēmu risināšanu." Pozīcijā būdami problēma neeksistēja? Vēlreiz var pārliecināties cik partijas sakarīgi sāk domāt, kad tās nonāk opozīcijā. Laikam cenšas kalpot tautas interesēs.
  • 2
  • 0
Dacīt,bet es domāju,
D
ka ZZS ir viena no pirmajām partijām,kas ar savu individuālās kampšanas,oligarhu,nacionālās elītes veidošanas ideologiju,kā arī ar politisku un pragmātisku lauku nozares vadību, arī radīja perifērijas stagnāciju un cilvēku aizbraukšanu uz vietām,kur viņus politiķi,bizness un centru cilvēki vērtē augstāk.
  • 0
  • 0
????
?
Nu jau nu jau :) Runā par to problēmu risināšanu visis kam nav slinkums :D ar to darīšanu ir tā kā ir :)
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas