Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

ZZS atceļ tikšanos ar premjeru, jo Dombrovskis nepildot vienošanās nosacījumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Wsrtr
W
Vai te nesak ost pec deguma!?!
Andris
A
Pietiek ar KRIEVIEM ,kas dzivo cita info telpa un velk Latviju bedre ,bet sitie SMURGULI TO DARA TIESAM APZINATI . .SLIKONI------- ,tas par maigu teikts
Liekulība
L
un atbaidoša divkosība ir šolaiku zzs būtība.
Belzenfakers
B
Kur bija ZZS, kad viņu ZM Roze (2002 -2009) veda pārrunas ar ES un pagalam nevienlīdzīgos platību maksājumus? Nožēlojamie liekuļi ...
Buba>Artūrs
B
Nevajag jaukt visnotaļ cienijamos zemniekus kā šķiru ar marinetēm Brigmani&CO un aukliņu raustītāju Lembuskoni.Vai par tieši zemnieku viedokli neliecina tas, ka pēc ilggadējās ZZS ministrēšanas zemkopības lauciņā, gandrīz nepārtrauktām prasībām pēc ministru demisiju, pašreizējās Straujumas ( pirmās ne no ZZS astoņkāja) darbība noris praktiski bez skandāliem?
!!!
!
ZZS kārtējo reizi dzen demagoģiju. Interesanti , ko paši darītu premjera vietā. Vai Dombrovskis var vienpersoniski izlemt ko un cik dabūs Latvija? Lembergs droši vien diktē , kas ZZS jādara. Mērgļi , ne partija.
Artūrs
A
Un pareizi, ja iepriekš noslēgtās vienošanās netiek pildītas, tad ZZS nav ko tikties ar Vienotību. Izskatās, ka zemniekiem vienīgajiem rūp, lai Latvija atrastos vienlīdzīgās pozīcijās ar citām ES dalībvalstīm. ..
Andris
A
Ak DIEVS kada demagogija no ZZS puses .Tad ,kas noveda lATVIJU lidz sabrukumam ,kas nometa valdibas grozus Dombrauskim pie kajam untt .Bet tagad MAITAS pacelusu DEGUNU ,ka sakam ATJEGTIES ,PRETEKLI .Tadi paqsi PRETEKLI ir tie ,.kas par ZZS BALSO To ventspils AKSTU un BRIGMANI var paciest tikai GARIGI SLIMIE VAI bernuli ,....Tiesa DEGRADETA UN STULBA TAUTA .Kristopana vardi toreiz BIJA VIETA..........BAURI.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas