Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

ZZS dod brīvu vaļu deputātu balsojumā par Maizīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pikselis
P
Nu jau ZZS trešdaļu darbiņa padarījusi. Atlicis vēl sameklēt pareizu prokuroru un iecelt pareizo tieslietu ministru. Tad jau noziedzīgā politiķu mafija varēs turpināt vadīt valsti pareizajā virzienā.
.
.
.
Kārlis
K
Brīvais balsojums ZZS "AIZVER MUTI"!
Šampēteris
Š
ZZS nebūs brīvā balsojuma, vienkārši pirmsvēlēšanu gadā jāslēpj atkarība no smagos noziegumos apsūdzētā premjerministra kandidāta.
hmm
h
kopš kura laika ZZS deputātzombiji zina ko nozīmē brīva vaļa? :) nesmīdiniet...
elektors
e
dokumentos buus noraadiits kaa riikoties... neviens vells jau neuzzinaas ka ZZeSam kaads balsojis par vai pret , visi nobalsos kaa priekšnieks liks .... tas saucas populisma gaajiens , ķert muļķus balsotaajus.
!
!
Baisa epopeja. Pievienojos alias ierosinājumam.
bbb
b
kad būs jāmaksā kosmiskas kompensācijas par safabricējumiem viņa (Lemberga) prāvas atlūzas gāzīsies pār kādu neiesaistītu nākotnes ierēdnīti ................................................ ....................................................... Jā, un pašnāvība būs jāizdara Lihtenšteinas lielfirstam - arī šis uzlicis arestu Lamberga naudiņām, godīgi nopelnītām laikā, kad Hūte strādāja par poļitruku..
Lelle
L
Normāli un demokrātiski.
t
t
tas būtu pat savdabīgi interesanti, ja jm izgāztu aizklātā balsošanā a nafig viņu? visiem apnicis
anna
a
jāpiekrīt. Mani arī neatstāj šaubas, ka nemaz tik vienkārši rīt nebūs. Neticu, ka Aivars ( bez personas koda-katram gadījumam) tik viegli samierināsies -gan jau kaut ko lietas labā dara. Arī citas frakcijas var uzmest. Kaut no otras puses-nav pašnāvnieki-tuvojas vēlēšanas un par iespējamo bardaku šajā jomā var nākties maksāt
edgars
e
1.Ar aizklātas balsošanas palīdzību notiek andele. Noteikti arī šajā gadījumā. Gan jau SC kaut ko būs izplēsis no koalīcijas. 2. Par TP nav nekādu ilūziju - saka vienu, bet dara citu. Publiski teiks, ka Maizītis labs, bet pa kluso var nobalsost "pret".
Andris
A
Man jau nu gan nav šaubu, ka Hūtes zaļās koku vardes 100% nobalsos par Bulciņu. Lembergs nepieļaus palikt bez gandarījuma, kad būs jāmaksā kosmiskas kompensācijas par safabricējumiem viņa prāvas atlūzas gāzīsies pār kādu neiesaistītu nākotnes ierēdnīti, nevis putras autoru personīgi. Vienīgais nāksies pārvēlēt Maizīti vēl arī 2015. gadā.
monitors
m
Nekad nav labi. Būtu virzīta cita kandidatūra, bļautu, ka grib dabūt "kabatas prokuroru". Virza Maizīti - esot par mīkstu, vajadzēja citu kareivīgāku.
skaidrs
s
ka Maizītis ir par daudz piesardzīgs. Saprotams, negrib aizvainot ietekmīgo intereses pārāk. Taču derētu kareivīgāks ģprokurors, kas kaut ko arī izmainītu. Tomēr tāds laikam var būt tikai tāds, kas ir drosmīgs un nenokā nebaidās un kam maz ir ko zaudēt. Ej nu atrodi. Visiem ir vājā puse, kuru varenie var ietekmēt katrā nepieciešamā brīdī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas