Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

ZZS iesniedz pieprasījumu premjeram Dombrovskim par Latvijas Hipotēku un zemes bankas pārdošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BOMIS
B
LHZB varētu būt labs ekonomikas attīštības finansu instruments , tomēr nekas neliecina , ka banka ir bijusi sekmīga šajā ziņā ! Klamzīga pretrunīga , nekompetenta un bailīga , saistīta ar kriminālajām aprindam ! Jāuzdāvina kādam ! Domaju ka tā LHZB peļņa ir virtuāla ne velti no bankas aizlaidās visi kompetentie un zinošie kadri !
XYZ
X
Kā tur īsti ir – vai Dombrovska sieva Hipotēku bankai parādu atdevusi vai nē? Varētu domāt, ka Dombrovskis savu sievu pazīst un lietas apstākļus zina. Tik nav neviena žurnālista, kas nebaidītos to pajautāt. Nu nav...
humorists
h
Vai tajā shēmotavā nav palikuši daža laba izcila padlatvieša prihvatizācijas sertifikāti?
J
Jābūt arī valsts bankai, ne tikai zviedru, norvēģu un krievu bankām. Ja strādā ar peļņu, kāpēc pārdot Hipotēku un zemes banku?
Jupis
J
Šis nu ir viens ļoti svarīgs un pareizs pieprasījums! Visām Saeimas frakcijām būtu jāpieprasa, lai Hipotēku banku ar likumu aizliegtu pārdot, privatizēt un tamlīdzīgi. Ir jābūt vienai tīrai, brīvai no riskantiem vērtspapīriem valsts bankai, kas specializētos tieši valsts un pašvaldību un vietēju uzņēmumu atbalstīšanā un attīstībā. Šoreiz visu cieņu ZZS!
lasītājs
l
Ja jāpārdod, tad kāpēc ne savējiem. Pašiem skandināviem pieder kooperatīvās bankas.
vairis
v
nu neesmu šīs bankas fans, jo vismaz talsu fileāles darbiniekus visus vajadzetu atlaist, tik augstprātigi, nelaipni, un nekompetenti darbam ar klientiem nekur citur nav redz;eti. taču šoreiz tiešām jautājumu vairāk nekā atbilžu. kāpec pelnoša iestāde jāpārdod, u vel ar zaudejumiem? 2 reizes lugta valsts palidziba? jebkurai bankai var rasties problēmas un vai nu mātes banka iešpricē naudiņu, vai akcionāri palielina kapitālu, vai aizņemas no citas bankas. kas tur butu slikts ja dotajā gadijumā akcionārs ir valsts un banka no kā aizņemas ir valsts kase? tiešām jūtams ka rietumu bankas negrib dalities peļņā un dara visulai paliktu tikai viņas, un vienotiba jau nu vienmer ir dancojusi pēc banku stabules:0
jenotsuņiem
j
ZZS ir taisnība. Kāmis neko nedara, tikai grāmatas raksta.
zaļie z..ļi
z
ko tur prasīt, likvidēt to komunistu un komjauniešu stukaču perēkli, jo ātrak, jo labāk
Kad šo lietu ZZS prasīs izmeklēt?
K
Joks 2011.12.01 12:23 Bet kā apkaros Vienotības jenota jaunpupa melno kasīti? Kur Jēkabpils lieta pazudusi, un kāpēc tur naudas summas izmainījušās ar sākotnēji ziņotajām? Joks.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas