Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

ZZS neies uz Šlesera sarunām par jaunu valdību; TP - jāstrādā esošai koalīcijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bumerangs
b
Opozīcijā jāatstāj gan JL, gan Šlesera partija. Tie trakie kristieši ar Šmitu priekšgalā tak taisās aizliegt tautas tradīcijas un tātad arī Dziesmu svētkus.
.
.
fui, aici, tevi nesaprot
klaips
k
šlesis satraucas, ka netiks pie varas vispār, jo vēlēšanās diez vai tiks iebalsots, līdz ar to vienīgā iespēja gāzt valdību lai varētu līdz oktobrim pašeptēt pa valsts kasi un eiropas naudiņām..
x
x
SLESERAM BEIDZOT PALICIS BAILS, un ka gan citadi SVF tagad pieprasa taisit ciet galveno naudas aderi PPP, sis nelaimigais PPP vai celtnieciba ko apmaksaja valsts aprija tautas naudu apmeram no 2 lidz 10 miljardi gada, tas ir ari iemesls kapec mums krize ir vissausmigaka, un visu so naudu OLIGARHI pumpeja maskejoties ar celtniecibu savos slepenajos OFSORA BANKU KONTOS. Es sagaidu smagu cinu jo Slesers un parejie tik viegli neizlaidis no rokam 2 lidz 10 miljardus gada.
SWSSZZ
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
ods
o
Deputātiem un ministriem tradīcija ir dot 100 dienas uzrāvienam, bet Šlesers jau kontrolēs budžetu no janvāra. Tad jau labi , ka esošais budzets būs sadalīts, kādu izpildi viņš grib kontrolēt. Pirmie rezultāti būs pēc pirmā ceturkšņa rezultātiem. Un manuprāt viss notiks uz labu. Tāpēc jau tagad tāds presings uz Dombrovski un abi A.Š. lūdz Dievu , lai neizdotos. Bet galvenais jau ir vēlēšanas. Un to arī viņš šorīt pateica, ka viņi grib izveidot jaunu valdību, lai uz vēlēšanām izjātu baltā zirgā, ka visu mēslu izstrēbēji, ko īstenībā būs izdarījuši JL valdības ministri, kuri DARA, bet mazāk runā.
??
?
Es, kad sadzeros, māku dziedāt tikai vienu dziesmu"Div^ pļaviņas es nopļāvu"... Klausoties Šleseru, man arī liekas, ka viņš reti skaidrā prātā un runā vienu un to pašu, pēc viena un tā paša meldiņa. Mani arī neviens nesaka, cik greizi, tāpat neklausīšu un ar Ainaru tāpat, dzied savu dziedamo un patiesību negrib dzirdēt par savu tukšvārdību,nemaz neļauj nevienam izteikt un jaunu dziesmiņu arī nespēj iemācīties.
anonīmais šakālis
a
ble i d i o t s
Vientulais vilks
V
Tev aiz muguras Krievijas militarais potencials?Man prieksa ir 2 olas kuras ir dzeltenums.......
Inese
I
Es priecājos, ka neesmu tik aprobežota kā tu.
dačuks
d
Es bieži domāju, ko viņa sieva par to stulbumu saka (es no kauna zemē ielīstu!)? Iespējams, ka viņai svarīgākais - nauda par katru cenu!
Minna
M
Man kaut kā pārāk bieži nesanāk. Kā saka, izkaru mēli - laizu markas un pa vidu ar pirkstiem ko uzčabinu. Tā apmēram. Priecīgus svētkus, ja netiksimies! :) Citadiena man šķiet par nopietnu ēverģēlībām.
RUNCIS ,kuru , VISI ZIN!!!
R
aldībai esot jāmaina, jo tā nonākusi strupceļā. Esot tik daudz sasolīts Starptautiskajam Valūtas fondam, kas to nemaz neesot prasījis. Reālās sarunas vedot premjers un finanšu ministrs, bet pārējie "mīļā miera labad" to spiesti akceptēt, uzskata LPP/LC līderis. Valdībai esot jābūt tādai, kas spējīga pārliecināt Starptautisko Valūtas fondu, lai "viņi nedzen mūs stūrī un nepadara Latvijas ekonomiku par stagnējošu”.================================== ŠLESER ,UTE NELATVISKAIS. CIK VALDĪBĀS ESI BIJIS , TIK VALSTS KASE TUKŠAAKA UN TUKŠAAKA IR ĶLUVUSI TAADU UTI ,KRIEVU KAŽOKĀ MUMS NEVAJAG . UN PARTIJA , TAS IR TIKAI AIZSEGS ŠLESERBANDAI , KAA AR TAADAAM KAA TP , SC, NEVIENAM ŠLESERVAARDAM NEVAR TICEET UN DARBIEM , JO PILNĪGI VISS SAISTIITS TIKAI , AR ŠAA CILVEEKA BIZNESA BIIDIIŠANU UN SHEEMOŠANU . ....... !!!!!
umurkumurs
u
Nu nespīd ar to neiesākto augstāko izglītību premjera krēsls Latvijā! Nespīdētu arī Baltkrievijā vai pat gubernatora amats Krievijā.Visur ir pietiekami daudz nosvērtu un izglītotu cilvēku! Atliks ieceres virzīt uz BurkinaFaso vai uz kādu no Mikronēzijas salām!
beta
b
Man patīk Citadiena, paganos tur. No mana mājas kompja pēc valdības maiņas Vecumdienā man bija slēgta pieeja komentēšanai šajā portālā. Pēc pāris nedēļām gan atkal atļāva, bet rūgtums palicis...:))) Ar bērniem viss kārtībā!:)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VAI IESIET, JA ŠLESERS AICINĀS?

ZZS līderis Augusts Brigmanis:

Ja sarunas temats būs jaunas valdības veidošana, mēs uz šādām sarunām neiesim. Partijām savā starpā ir jārunā, bet, ja sarunām ir šāda ievirze, par to mēs nevaram runāt. Par to, vai valdībā var kopā strādāt ar Saskaņas entru, ir jādiskutē.

Šlesers savu ir panācis, jo par viņu atkal visi runā. 

TP līdera Andra Šķēles preses sekretārs Romāns Meļņiks:

Februārī varēsim novērtēt budžeta efektivitāti un var prognozēt, ka vairākas pozīcijas būs jākoriģē, piemēram, nodokļu likumdošanā. Taču būs jācenšas vienoties šīs valdības partijām. Šobrīd TP mērķis ir strādāt esošās koalīcijas ietvaros un plāna par jaunas valdības izveidi nav. Visas iespējas vēl nav izsmeltas esošās koalīcijas ietvaros.

Sarkanā līnija varētu pienākt, bet negribētos runāt par to, kas būs. TP pirmie sarunu partneri būtu esošās valdības partijas. LPP/LC arī varētu piesaistīt, jo ar viņiem jau ir strādāts kopā agrāk.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas