Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

ZZS par premjera amata kandidātu piedāvās "stabilu tautsaimnieku"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grupejums
g
Brigmanitm ieteikums... vecit piesakies Orala seksa jauktaja grupina,jo proties tikai un vienigi muldet. sausaja atlikuma...ar meliti pa reniti.
jā gan
j
Vajadzēja uzreiz virzīt Induli Emsi pārī ar koferīša nēsātāju silesnieku! Kas par pieredzi!
alberts
a
Ko nu, ko nu! Tas *stabilais* tautsaimnieks ir domāts Lembergs - jo,ja jau spēja ar nelielas ostas palīdzību nobruģēt mazpilsētu un vēl SEV *sapelnīt* miljonus - TAD KURŠ gan CITS?
eseses
e
sļūpstētājs ir stabils zaglis, bet kurš ir stabils tautsaimnieks. :D :D :D
JURIS
J
JA ZZS LIKS AUGUĻUS VĒJOŅUS BŪS VIEN JĀBALSO PAR SC.VAI TIEŠAM AR RĪGAS MĀCĪBU IR PAR MAZ??JANAV KO LIKT NELIENIET UZ VĒLĒŠANAM.TĀ KĀ TĀDAS UTES.
Lūk, kā
L
Dari ko darīdams, apdomā galu Genocīds - darbība, kas tiek izdarīta nolūkā pilnīgi vai daļēji iznīcināt kādu nacionālu, etnisku, rasu vai reliģisku grupu kā tādu: a) šādas grupas locekļu nogalināšana; b) nopietnu miesas bojājumu nodarīšana vai garīga kaitējuma radīšana šādas grupas locekļiem; c) tīša tādu dzīves apstākļu radīšana šādai grupai, kas aprēķināta, lai to pilnīgi vai daļēji fiziski iznīcinātu; d) pasākumu ieviešana, kuru mērķis ir novērst bērnu dzimšanu šādā grupā; e) bērnu nodošana spaidu kārtā no vienas grupas otrai. Par GENOCĪDU soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz divdesmit gadiem. (KL 71.pants.)
melo, bet zini meeru
m
beerninj, tu nezini kas ir genociids, un nekad nezinaasi.
  • 2
  • 0
Par Jaunsleini
P
No minētajiem Jaunsleinis vislabākais-milzīga pieredze pašvaldību savienības darbā. Strādātājs.Zinošs. Mūsdienīgs. ģimenes cilvēks. Augulis tāpat kā Sprūdžs atstāja sievu sekretāres dēļ.
Vārds
V
Tev skauž,ka tev nav smuka sekretāre?
  • 3
  • 1
Augulis pret latviešu valodu
A
Augulis balsoja pret latviešu valodu bērnudārzos. Nevis par ieviešanu, bet par diskusijas uzsākšanu. Augulis,Jurševska bija pret parunāšanu, kur nu vēl par sākšanu. Viņi nesaprot, ka viņi nodala pāri jaunajai paaudzei. Daudzi vecāki ir pilnīgi ar mieru, ka jaukā atmosfērā, rotaļīgi,kā tas ir latviajas bērnudārzos,mazie iemācās runāt latviski.Augulis pret latviešu valodu-tādus premjerus nevajag.
Vilis
V
Ne vecāku par 40 gadiem.Tādu,kam nav padomju pieredzes.
:):):)
:
Tas nav kvalitātes kritērijs. Ir kadri "bez padomju pieredzes", par kuru spriest- un darītspēju ir lielas bažas.
  • 0
  • 0
SC neuzvarēs
S
Brigmani vēl jau būs Reģionu alianse. Tā paņems laukus. Kāds vēl nobalsos arī par Repši, bet SC neuzvarēs-kļūdaina prognoze.
Labi kadri
L
...zemniekiem liels spēcīgs saraksts-Dūklavs, Jaunsleinis,Augulis...
Balsosim par NA
B
Grūtā situācijā akārtīgi liela ir nepieciešamība pēc nacionāli spēcīgas valsts, kas vienīgā var uzturēt un nodrošināt cilvēciskas vērtības un ikviena cilvēka sasniegto un ikviena cilvēka brīvību. Izrādās, ka spēka vietas daudziem ir vienas un tās pašas-sava zeme,valoda un ģimene. Pieredzes pārklājas. No tā jau arī veidojas tautas mugurkauls. To var veikt nacionālpatriotiskas konservatīvas partijas vadībā un mums tāda partija ir.NA panākumi tikai pieaug un pieaug. NA piedāvā ilgstošu nākotnes attīstības kursu un programmu."Visu Latvijai!" ar tēvzemniekiem sevi ir pierādījuši kā uzticama un vērtības nemainoša partija. Lepnums ar latvietību stiprinās visus. Nacionālpatrioti ir visi savas zemes mīļotāji,latviešu valodas pratēji.
ervins
e
ja jau ta tad lembergam nav ko kritizet citus
borcinsh
b
pagaidams tikai redzam to"stabilu" komunistu purnu "diena" portalaa ! var jau uzskatit ka atklatu agitaciju atgriezties padomju laikiem ... atlaushu tad agitet: Latvija - bez sudkomunistiem !
SS Panzergrenadier
S
Boļševiku sekretāram Brigmanim jau sen vajadzēja sodu izciest!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas