Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

ZZS uzskata, ka budžets Saeimā jāiesniedz līdz vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Te nu bija Latvijas lielākie patrioti.Ar šiem kremļa līdzskrējējiem nekad,nevienā laikā,visi kas tur atrodas vai atradās LIELĀKIE KANGARI,bet pienāk laiks kad nu mēs sastrādāsimies. UN PAT LIELAIS UN VARENAIS ANDRIS MET ACI LAI TIK TIKTU PIE SILES UN VIENALGA AR KO. TE NU BIJA KUČINSKI,KURŠ TAD TAGAD IR LIELĀKS KANGARS? Jā būtu tik sile,bet kurš to sili izrīs vienmēr atradīsies.
eu!
e
Īsteni konstruktīvi! Sastādīs Dombrovskis ar Repši "nelāgu" budžetu, ļautiņi sapratīs, ka jābalso par glābējiem. Ievēlēs glābējus - bet kā viņi ,nabadziņi, lai glābj, ja tas pagāna Repše ar Dombrovski šitādu budžetu nākamai valdībai nolikuši priekšā!
ole
o
Mes visi saprotam, kapec opozicijai tas vajag, bet runasim objektivi, veletajiem ir tiesibas zinat par ko vini balsos, tapec kaut ari ideja iet ar aizmugurejo domu, bet to vajag istenot, tapec lai nebutu pasvaldibas velesanas situacijas, kad pec velesanam nogrieza pensijas, kapec par to nevareja runat agrak. Vajag vairak domat par vienkarsiem cilvekiem, bet ne tikai uztraukties par Jl un kompanijas reitingu.
Ērglis
Ē
Budžetu var sastādīt tikai tad, kad gads tuvojas beigām objektīvu iemeslu dēļ. Nevis tāpēc, ka tā kāds to grib. Būsim objektīvi - populistiska prasība, kura nebāzējas nekādā nopietnā analīzē.
biceps
b
tu,p.dar,piever muti! brigmanis kompartijas biedra karti jau ir nolicis vai seifā tur?
targash
t
Kas jums par manieri, nemitīgi zākāties. Nu kurienes iedvesma, no Ēlertes vai Jaunupa? Ticiet man, budžetu vajag un neviens to nekur nemetīs. Tas ir viņu darbs - sastādīt valsts budžetu. Nelaidīs tak luni 5 mēnešus?
klāra
k
targash 16:39 Malači. Konstruktīva pieeja. ---------------------------------------------------- --------------- Nekā konstruktīva tur nav. Pat ja kāds no tiem tirliņiem patiešām domātu, ka to budžetu vajag, tad taču vienalga skaidrs, ka pēc vēlēšanām to izmetīs, kur vajag.
targash
t
Paskaidrojiet lūdzu, kas kļūs sliktāk, ja tiks savlaicīgi sagatavots budžeta projekts?
taukmūlis
t
Baidos, ka Jums jo sliktāk Latvijai, jo konstruktīvāka pieeja. Tā turpināt!
Ventspils Muļļa
V
balda , kur ir konstruktiivisms ??? ... es to saskatu kaa destruktiivu riiciibu , bet ko var gribeet , vecaakoaliiķija straadaaa ...
targash
t
Nu cik var čīkstēt?
Ance
A
Uzskatu, ka budžetu pirms vēlēšanām ir jāsastāda tiem, kas ar to strādās-sarkanajam maskavas kvadrātam...domāju, ka tur viss jau sarunāts-ko teiks, kā attaisnos soļus, kas būs identiski vienotības piedāvājumam, protams, protams, viņu meli būs balti un pūkaini :) Muļķīgi būtu vienotībai ieguldīt darbu, taisnotis, skaidrot....jo, pēc sarainā un kargina bandas plosīšanās gadiem, naudas nav un tuvākajā laikā nebūs!
Loģiskais
L
Bet bez pensiju griešanas nu nekādi neiztiks, tas jau ir redzams pēc PB nostājas. Nav nekādu "rekomendāciju" ir tikai obligāti izpildāmas prasības, tamdēļ ZZS un opozīcija te redz labu iespēju "parādīt" sliktās vienotības nodomus - sak, re ko sadomājušies, pensijas nogriezt un zāģēt par šo tēmu līdz vēlēšanām. Lai gan pensijas nāksies griezt neatkarīgi no tā, kurš uzvarēs vēlēšanās.
ciniķis
c
nesaprotu, kamdēļ ZZS gatavojas strādāt arī pēc vēlēšanām? Vai tad šie par maz Latvijas tautsaimniecību ir iznīcinājuši? Vai tad ar cukura nozares pārdošanu Dāņiem un zivjsaminecības nozares pārdošanu zviedriem parakstot pazemojošus neražošanas un nezvejošanas līgumus šiem vēl par maz? Kas tad te vēl ir, ko pārdot un nozagt, ka tā raujas pie silītes? Vai nebūtu tā kā laiks uz politiskās vēstures mēslainīti? Var gadīties, ka nekāds hūte nepalīdzēs šos kangarus vēlreiz iebīdīt saeimā.
draugs
d
ZZS vienkārši ir smieklīgi pakalpiņi, kas kalpo Lembergam. glumekļu partija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas