Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

9.maija svinībās Uzvaras parkā piedalījās 200 000 cilvēku

Uzvaras dienas pasākumos pie pieminekļa Padomju armijas karavīriem Padomju Latvijas un Rīgas atbrīvotājiem no vācu fašistiskajiem iebrucējiem Pārdaugavā 8. un 9.maijā kopumā piedalījušies aptuveni 200 000 iedzīvotāju, portālu Diena.lv informēja pasākuma rīkotāji."Izsakām pateicību Valsts policijai un Rīgas Pašvaldības policijai, kas nodrošināja kārtību teritorijā ap memoriālu, kā arī regulēja satiksmi un gājēju kustību pēc salūta, kad bija vislielākais cilvēku pieplūdums.

Paldies "ātrās palīdzības" brigādēm, kas abās dienās dežūrēja pie pieminekļa," savā paziņojumā presei norāda pasākuma organizatori.

Jau vēstījām, ka pirmdien, 9.maijā vairāki tūkstoši cilvēku pēc ziedu nolikšanas pie pieminekļa Padomju armijas karavīriem - Padomju Latvijas un Rīgas atbrīvotājiem no vācu fašistiskajiem iebrucējiem pulcējas Uzvaras parkā, lai vērotu tiešraidi no Maskavas un piedalītos dažādos svētku pasākumos, novēroja portāls Diena.lv.

Jau ziņots, ka Rīgā policija pirmdien, 9.maijā, sastādījusi vairāk nekā 100 administratīvā pārkāpuma protokolu, un pārsvarā pārkāpēji bijuši pie Uzvaras pieminekļa, kur norisinājās galvenie svētku pasākumi.

Arī 8.maijā policija visu pasākumu laikā Rīgā par dažādiem pārkāpumiem aizturējusi 13 personu. No tām četras personas aizturētas par, iespējams, krāpniecisku ziedojumu vākšanu pie Uzvaras pieminekļa, un pagaidām sākta administratīvā lietvedība, ziņo BNS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas