Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Aicina izvairīties no braucieniem Rīgas centrā un virzienā uz Pārdaugavu

Sakarā ar Čehijas prezidenta Vāclava Klausa vizīti Rīgā šodien daudzviet ir ierobežota satiksme, līdz ar to automašīnu plūsma pilsētā ir ļoti lēna un var kavēties sabiedriskais transports.

Rīgas domes Satiksmes departaments iesaka iedzīvotājiem pēc iespējas izvairīties no braukšanas pilsētas centrālajā daļā, tajā skaitā 11.novembra krastmalā, kā arī pēc iespējas neplānot braucienus pa Akmens tiltu un Vanšu tiltu, jo ceļā var nākties pavadīt ilgāku laiku nekā ierasts.

“Arī pēcpusdienā, dodoties prom no darba, departaments iesaka iedzīvotājiem pēc iespējas neplānot braucienus pa Akmens tiltu un Vanšu tiltu virzienā uz Pārdaugavu, kā arī pēc iespējas apbraukt Kalnciema ielu, Uzvaras bulvāri, Lielirbes ielu un Kārļa Ulmaņa gatvi, jo šajās ielās prognozējami satiksmes sablīvējumi,” informē departamenta pārstāve Ieva Prauliņa.

Kā ziņots, 20. un 21.maijā Rīgā uz valsts vizīti viesojas Čehijas prezidents Vāclavs Klauss. Policija nodrošina Čehijas prezidenta delegācijas pārstāvju autotransporta kolonnas piebraukšanu pie apmeklējamiem objektiem, kā arī nepieciešamības gadījumā ierobežo vai slēdz transportlīdzekļu satiksmi trīs minūtes pirms Čehijas prezidenta delegācijas transportlīdzekļu kolonnas braukšanas sākuma noteiktajā maršruta posmā. Daudzviet pilsētā uz laiku tiek atslēgta luksoforu darbība un satiksmi regulē Ceļu policija.

Šodien no plkst. 7 līdz. plkst.18 Kuģu ielas abās pusēs, posmā no Trijādības ielas līdz Akmens tiltam ir aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvo transportu, diplomātiskā korpusa transportlīdzekļus, Nacionālo bruņoto spēku Militārās policijas transportlīdzekļus un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, kuras izsniegtas Nacionālo bruņoto spēku Militārās policijā). Atstātie transportlīdzekļi nepieciešamības gadījumā tiks pārvietoti uz tuvāko atļauto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas