Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aicina ziņot par cilvēkiem, kuri aukstajā laikā dzīvo nepiemērotos apstākļos

Saglabājoties ļoti zemai gaisa temperatūrai, Rīgas naktspatversmes strādā diennakts režīmā. Visās septiņās patversmēs kopā ir nodrošinātas 957 vietas. Naktī uz pirmdienu patversmēs uzturējās 846 cilvēki. Iedzīvotājus aicina ziņot par cilvēkiem, kas uzturas nepiemērotos apstākļos, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāvis Sergejs Truhanovs.

No piektdienas līdz pirmdienai Rīgas Pašvaldības policijas ekipāžas ir atvedušas uz naktspatversmēm 56 cilvēkus. Rīgā darbojas septiņas nakts patversmes, kuras līdzfinansē Rīgas dome.

Ja iedzīvotāju redzeslokā nonāk persona, kura uzturas dienas un nakts laikā dzīvošanai nepiemērotos apstākļos, t.i., uz ielas, dārza būdās, šķūnīšos, pamestās ēkās vai citās vietās, lūdzam informēt Rīgas patversmes Mobilo brigādi ielu sociālajam darbam ar bezpajumtniekiem darba dienās no plkst. 9 līdz 17 pa tālruni 27023550.

Līdz ar aukstā laika iestāšanos Mobilās brigādes darba laiks: pirmdienās, trešdienā un piektdienās no plkst. 9 līdz plkst. 17, otrdienās, ceturtdienās no plkst. 11 līdz plkst. 19, kā arī sestdienās no plkst. 9 līdz plkst. 17. Ārpus darba laika un brīvdienās lūgums iedzīvotājiem zvanīt pa ārkārtas situāciju tālruni 112, policijai pa tālruni 110 vai neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam pa tālruni 113.

Rīgas patversmē Maskavas ielā 208 un Dienas centrā Katoļu ielā 57 iedzīvotāji aicināti ziedot ziemai atbilstošu apģērbu, apavus, segas, bet visām lietām jābūt tīrām un lietošanas kārtībā!

Neskaidrību gadījumos informāciju var iegūt, zvanot pa Rīgas domes Labklājības departamenta bezmaksas informatīvo tālruni 80005055.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas