Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aizgāja pēc cigaretēm un neatgriezās

Gandrīz pirms trim nedēļām, 1.aprīļa vakarā, Sergejs Putiļins viesojās pie kāda sava radinieka Rīgā, Valguma ielā (līdzās viesnīcai Radisson), kur abi vīrieši pārrunājuši Sergeja vasarnīcas būvēšanas jautājumus un iedzēruši pa kādai glāzei. Ap plkst. 21 viegli iereibušais viesis izgājis no nama līdz tuvākajam veikalam pēc cigaretēm un nav vairs atgriezies. Pazudušā meklēšanā sabiedrības atbalstu lūdz sieva.

«Tas notika ap plkst. 21. Pēc plkst. 22 zvanīju viņam, taču telefons jau bija izslēgts. Domāju, ka viņš jau devies gulēt, tādēļ neuztraucos,» atceras tovakar mājās Vecmīlgrāvī palikusī sieva Tatjana Putiļina.

Nākamajā rītā pazudušo viesi sāka meklēt arī viņa radinieks, bet ģimene nolēma policijā vēl negriezties. «Taču, kad viņš sestdien neieradās uz savu maiņu darbā Latvijas dzelzceļā, nolēmu vērsties policijā. Viņš nekad bez attaisnojuma nav kavējis darbu,» sacīja joprojām bezvēsts pazudušā vīrieša sieva.

Nākamajās dienās Tatjana apzvanījusi visas Rīgas slimnīcas. Divas reizes braukusi uz pilsētas morgiem starp neatpazītiem mirušiem vīriešiem meklēt Sergeju, taču bez rezultāta. «Divas reizes gāju pie gaišreģiem, neatkarīgi viens no otra abi sacīja, ka viņš ar pārsistu galvu iemests upē un aprīļa beigās uzpeldēs. Informēju par to policiju, taču viņiem nav resursu, balstoties tikai uz šādiem pieņēmumiem, veikt meklēšanas darbus,» sacīja Tatjana.

Lai arī sieviete ar lūgumu sākt meklēšanu policijā vērsās 4.aprīlī, pirmo reizi liecības viņa sniegusi tikai 9.aprīlī, bet notikuma vietu pārbaudīt policijas darbinieki atbraukuši tikai 13.aprīlī, kad ģimene pati jau bija pārmeklējusi visus tuvākajā apkārtnē esošos pieejamos pagrabus, šķūņus un pamestās ēkas.

«Mēs paši griezāmies bankā ar lūgumu uzrādīt pēdējos ar viņa norēķinu karti veiktos maksājumus, pēc telefona izdrukām pie mobilo telefona operatora un pie veikala administrācijas pēc videonovērošanas ierakstiem, taču visa šī informācija ir pieejama tikai operatīvajiem darbiniekiem,» sacīja Tatjana, kurai patlaban atliek tikai gaidīt meklēšanas rezultātus un paļauties uz policijas darbiniekiem, kuri izmeklēšanas interesēs sievietei par veiktajām operatīvajām darbībām neko nestāsta.

37 gadus vecajam Sergejam Putiļinam mājās palika ne vien sieva, bet arī deviņus un 19 gadus veci bērni. Vīrietim līdzi bija pase, autovadītāja apliecība, ERGO apdrošināšanas polise un dzelzceļnieka apliecība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LŪDZ ZIŅOT

Jebkuru informāciju par pazudušo Sergeju Putiļinu lūdz ziņot viņa sievai pa tālruni: 26740586 (Tatjana)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas