Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Aksenoks gatavs vadīt Rīgas motormuzeju

Ceļu satiksmes un drošības direkcija (CSDD) šobrīd gatavo konkursu uz motormuzeja direktora amatu, uz kuru gatavs pieteikties arī bijušais Rīgas mērs Aivars Aksenoks (TB/LNNK). _Latvijas Avīze _vēsta, ka antīko auto entuziastu aprindās jau klīst baumas, ka tieši Aksenoks būs konkursa uzvarētājs.

Šobrīd atkal bez darba palikušais A. Aksenoks gan atsakās komentēt baumas, bet neslēpj, ka konkursa izsludināšanas gadījumā uz to pieteiksies. Saites ar CSDD viņam bijušas arī iepriekš - savulaik pirms ievēlēšanas Rīgas domē viņš bija direkcijas vadītāja vietnieks.

CSDD Rīgas motormuzeju pārņēmis no Satiksmes ministrijas kopš 1. jūlija. Tā pašreizējais direktors Andrejs Beļinskis nebija informēts, ka uz viņa vietu tiks rīkots konkurss. Viņš uzsvēra, ka muzejs ir viens no populārākajiem Latvijā un pret muzeja darbinieku piedāvāto attīstības skatījumu CSDD iebildumus nav cēlusi.

Muzeja direktora alga ir ap 700 latiem mēnesī, kopumā muzejā strādā 13 cilvēki, vidējā alga ir 400-500 latu mēnesī. Pēc pārņemšanas darbiniekiem noteikts pārbaudes laiks, bet CSDD vadība gribot muzeju veidot par pelnošu, uz starptautisku atpazīstamu tendētu, kas nav tikai eksponātu noliktava. Tam nepieciešams prasmīgs vadītājs, menedžeris, laikrakstam skaidro CSDD pārstāvis Jānis Aizpors.

Top komentāri

vy.
v
varbūt sākumā csdd varētu paskaidrot, ar ko ir nogrēkojies pašreizējais direktors, ka jāliek vietā jauns?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas