Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Autobusā nostrādā ugunsdzēšamais aparāts, cieš divi bērni

Rīgas satiksmes (RS) autobusā negaidīti nostrādājis ugunsdzēšamais aparāts, tā ķīmiskās vielas trāpījušas pasažieriem. Smagāk cietuši divi trīsgadīgi bērni – dvīņi, kas nonākuši slimnīcā. Vecāki prasīs kompensāciju no RS un apsver iespēju vērsties tiesā, prasot arī morālo zaudējumu atlīdzināšanu. Par šo gadījumu šodien raksta Telegraf.

Kā stāsta vecāki, viņi braukuši 38.maršruta autobusā. Bērni sēdējuši vecākiem klēpī. Vēlāk noskaidrojies, ka ugunsdzēšamajam aparātam bija norauta plomba. Avīzē rakstīts, ka to ar kāju varējis nejauši aizskart jebkurš. Bērnu tēvs uzskata, ka notikušajā vainojama RS, jo ugunsdzēšamā aparāta sprausla bija pavērsta pret pasažieriem.

Pēc negadījuma zēni tika nogādāti slimnīcā. Pēc acu izskalošanas viņi palaisti mājās, taču vakarā puikām sākās veselības problēmas – pietūka seja, sākās klepus, paaugstinājās temperatūra. Rentgens uzrādījis arī tumšus pleķus plaušās, ko, iespējams, varētu būt radījusi ķīmiskā viela no ugunsdzēšamā aparāta.

Vecāki cer, ka naudu, kas iztērēta ārstēšanai un par sabojātām drēbēm, izdosies no uzņēmuma iegūt bez tiesas, jo tā nepieciešama ātri. Nauda neparedzētiem tēriņiem ģimenei neesot, raksta Telegraf.

RS ir uzsākusi izmeklēšanu un laikrakstam pagaidām komentārus nesniedza. Diena.lv RS pārstāve Iluta Bērziņa apstiprināja šo gadījumu un piebilda, ka patlaban notiek iekšējā pārbaude. Uzņēmums vērsies arī policijā ar lūgumu izmeklēt apstākļus, jo ugunsdzēšamā aparāta drošības mehānisms ir bojāts, autobusam atrodoties maršrutā.

(pievienots RS komentārs pēdējā rindkopā)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas