Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Citadeles bankas aplaupītāju guvums - daži simti latu

Citadeles bankas aplaupītāju guvums bija vairāki simti latu, "bet neiet runa par tūkstošiem". Tā piektdienas rītā LNT raidījumā 900 sekundes sacīja Rīgas reģiona Kriminālpolicijas šefs Andrejs Grišins.Viņš atklāja, ka laupīšana notikusi Citadeles bankas filiālē Dzelzavas ielā 62. Bankā ieradušies četri vīrieši tumšā apģērbā un maskās.

Laupītāji aiznesuši nelielu, "bankai nebūtisku summu", teica A.Grišins. "Šobrīd iet runa par vairākiem simtiem latu. Vēlāk summa tiks precizēta, bet neiet runa par tūkstošiem."Visi laupītāju atkāpšanās ceļi, kā arī tie, pa kuriem viņi nākuši uz banku, policisti izvērtē. "Visticamāk, ka bankas tuvumā bijis kāds transporta līdzeklis, ar kuru noziedznieki devušies projām," teica A.Grišins.Kriminālprocess ierosināts par bruņotas laupīšanas izdarīšanu. To, vai laupīšanā patiešām izmantoti šaujamieroči, tiks noskaidrots izmeklēšanas gaitā. Pēc A.Grišina vārdiem, ir pamats uzskatīt, ka šī ir organizēta noziedznieku grupa, kas gatavojusies laupīšanas izdarīšanai. "Nojaušams arī lomu sadalījums starp noziedzniekiem - katrs cilvēks, izdarot noziegumu, zināja, kas viņam konkrēti jādara."

Jau ziņots, ka uzbrukums bankas Citadele filiālei notika ceturtdien pulksten 18.45. Saskaņā ar bankas sniegto informāciju, Citadeles filiālē ieradušies vairāki laupītāji maskās, kas, piedraudot ar pistolei līdzīgu priekšmetu, bankas darbiniekiem pieprasījuši naudu. Bankas darbinieki atbilstoši drošības noteikumiem, izsaukuši bankas drošības dienestu. Drošības dienests nekavējoties ieradās bankas filiālē, tādēļ noziedzniekiem izdevies iegūt tikai kasē esošo naudu. Laupītājiem izdevās aizbēgt.

Uzbrukumā bankas darbinieki un klienti nav cietuši.

Iedzīvotājus, kuru rīcībā ir informācija, kas varētu būt noderīga šī notikuma izmeklēšanā, banka lūdz sazināties ar tās Klientu kontaktu centru pa diennakts tālruni 67010000 vai Valsts policiju pa tālruni 67208004 vai 67208014.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Aplaupīta banka Citadele

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas